101030
.
  • R0zs0máK
    jó hülyeség :DDD
  • Willi Betz
    Elvileg ugy lesz ahogy leírtam Sötétbaromnak is. Véleményem szerint ez az ésszerű,meg így is mondták be.
  • R0zs0máK
    De mondom nekem 2010 márciusban jár le a ZK és 2011 márciusban a műszaki...most akkor jövőre is újra műszakizik a kocsim jó drágán??
  • SötétBarom
    A legutóbbi műszakim 8800 ft volt, a ZK pedig 7000. Nem kifejezetten látom, hogy lett nekem olcsóbb ez így összevonva.. :DD

Btw kösz a felhomályosítást. :D
  • Willi Betz
    Akkor 8000ft-ot kell fizetned. Aztán márciusban a maradék összeget,pontosabban nem maradékot,hanem 9ezeret. Legalábbis így mondták be ma a rádióban.
  • SötétBarom
    De nekem idén lesz még műszakim, kb októberben (gondolom még ebben a rendszerben), és márciusban a ZK-m.
  • Willi Betz
    Nem jól magyaráztam el. Nem 1 évre kapja akkor meg a műszakit,hanem arra az időszakra mikor lejár a zöldkártya. Teszem azt másfél évre. És mikor lejár a zöldkártya akkor egyszerre megcsinálják a kettőt. Aztán így tovább a következő években,ha évente megkell csináltatni.
  • R0zs0máK
    Ja, csak nekem márciusban jár le a ZK és jövő márciusban a műszaki...kocsogok :DDD
  • Willi Betz
    Ez ugy lesz,hogy tegyük fel lejár a műszakid januárban a ZK-d meg márciusban. Januárban elviszed az autót műszakiztatni és azt a következő év márciusára adják meg. Szóval egybe lesz a két vizsga,nem külön-külön. Így azért már más a leányzó fekvése.
  • autoszimulator
    Ugyan, egyértelműen arra mennek ezek az intézkedések, már egy jó ideje, hogy lendítsék az autóipart, ne használt autót vegyen a magyar, dobja el az 5 évnél idősebb csotrogányát, vegyen újat, pezsegjen az új autó piac, mint a németeknél. De nálunk nem lehet engedményt adni, mint ott, nincs miből, na de nincs gond, majd a sok hülye megveszi hitelre; kár hogy eme "csodás" ötletnek eredménye az, amire te is gondolsz.
  • SötétBarom
    Mondtam én, hogy levétel lesz ebből -.- Mocskos rohadt tetvek.
    Érik a szlovák rendszám :D
  • ZsirosKenyer
    ez a válasz:

"Ugyanakkor az új vizsgarend egyben sűrűbb műszaki ellenőrzést jelent majd az idősebb járművek tulajdonosainak: az alelnök szerint 10-12 év felett - a pontos határt még nem rögzítették - évenkénti vizsgakötelezettséget vezetnének be annak érdekében, hogy az idősebb autók műszaki állapota biztosan megfeleljen a szabályoknak."

Na most tényleg elszakadt a cérna. Mi a f.szomat képzelnek?
    JÓ LEGYEN. Vállalom az évenkénti vizsgát. Az a 17 ezer Ft nem sok.
    VISZONT. cserébe elvárom hogy a józan ész határain belül engedélyezzenek bizonyos "tuning" alkatrészeket. Pl. ott a sportfutómű, amitől sokkal biztonságosabbá válik az autó útfekvése. Az 'E' jelzés nélküli hátsólámpáim engedélyezését is elvárom, hisz erősebb fényük miatt sokkal könnyebben észrevesz a mögöttem haladó.
    EZen okok miatt kénytelen vagyok az eredeti vizsgadíj majdnem kétszereséért vizsgáztatni az autót, és ezt nem vagyok hajlandó évente megjátszani.
  • N3TuddKi
    Toyota Auris hibridek Európából
  • slammer
    eladó!Volkswagen Vento
    parameterek,elérhetőség
    http://www.kobcenti.hu/component/option,com_ezautos/Itemid,99999999/task,detail/id,90/
  • autoszimulator
    És nem lehet a ZK-t előbb megcsináltatni? Mert akkor ősszel megcsináltatod a műszakival együtt, és akkor a következő műszakid és ZK-d már egy időben lesz, és így annyit azért nem buksz, csak azt a hátralevő 3 hónapot. Nekem mondjuk eddig is egy időben volt a kettő, sokkal tisztább munka, beviszem, délutánra kész mindkettő, így az átállás max annyiban érint jan 15-én, hogy kevesebbet fizetek.
  • autoszimulator
    akkor egy hónap és követi is a benzin, de mivel addig nőni fog, és a növekedést már másnap érezzük itthon, így igazából nem is számít ránk nézve. dejó.
  • Zetorg
    vagy már csak 1 helyen kell lefizetnem pár embert :D
  • Zetorg
    egyre biztosabb lesz, hogy nem megy át többet a kocsim a műszakin :\
  • SötétBarom
    Na azt pl már gyorsan ki is sakkoztam, hogy én hogyan fogok ezzel kapásból bukni vagy 1x ezret.. Ugye a műszakim ősz elején jár le, és akkor meg kell csinálnom mindenképp, a ZK-m viszont márciusban. Gondolom majd ismét el kell vinnem, mostmár ZK helyett műszakira. GG

Gondolom elég sokan vannak így rajtam kívül, tehát egy egyszeri nagy kaszálásra már bőven jó ez a változtatás.. :/
  • SötétBarom
    Valami azt súgja, hogy ha itt valami könnyítés van, akkor is szopunk, szal sok jót nem remélek. Amúgy maga a kezdeményezés legalább értelmes...
  • R0zs0máK
    Ezen filóztam én is...
  • N3TuddKi
    20 dollár alá csökkenhet az olaj ára
  • ZsirosKenyer
    ez végre értelmes dolog, de több infora lenne szükség.
    Pl. a műszaki nekem 2 évre szól a ZK meg csak 1.

Remélem ez nem azt jelenti, hogy évente kell műszakira vinnem a kocsit, hanem azt hogy 2 évente ellenőriznek csak károsanyag kibocsátást.
  • SötétBarom
    Már elnézést. :D
  • SötétBarom
    "ugyanis az autósoknak most a műszaki vizsgáért és a zöldkártyáért együtt körülbelül húszezer forintot kell fizetniük, januártól a közös vizsga azonban nagyjából 17 ezer forintba kerül majd."

Kurva anyád -.-
  • desigo
    Megszűnik az autók zöldkártyája
  • R0zs0máK
    Akartam mondani XDDDD
  • pszihopata
    ha meggyújtod sikerülhet:)
  • dieselG
    Srácok, bioetanoltól elszállhat a trafó?
  • Csabesz6
    félreértettem, nem kicsitXD
  • Csabesz6
    legalább az vóna:)
    AE86 by russian corporation
    Ha meg is tudnám venni ezt, már 4 "kacatom" lenne...egyelőre elég egyre (sőt sokszor kettőre) összpontosítani.Ettől függetlenül bármikor elhoznám, Szomódon várja a fedett fészek:)
  • Csabesz6
    buta:\
  • Máté94

BMW S.X Concept
  • R0zs0máK
    Van neki 2 másik hacsi is :)
  • autoszimulator
    mármint jól értem, hogy ő fizet, hogy elhozzam, és ne neki legyen gondja a kidobással? :D
  • ChuckyHUN
    Szabinak meg Csabinak lesz egy közös Levin Coupéja, Walaki meg összerakja a Trueno elejét. Asszem jóvagyok :D
  • ChuckyHUN
    Akkor itt az idő!
    SG Corporation!!!
    Megveszitek a kocsit töbebn, tatára kerül Csabihoz, és legalább láthatok én is hacsit, ide lehet jönni berhelészni. +1 ? :D
  • R0zs0máK
    Az nem nagyon érdekel, ha a kasztni bontóba megy, csak a trueno orr kell nekem úgyis :)))))
  • Szabi1991
    hát ne is..
  • Borg
    omg, csak mert hátul hajt(ott valaha) nehogymár ne a bontóba való legyen ennyi idősen, és ilyen állapotban...