101030
.
-
ezek a kurva hozzászólások mi alapján vannak ott, vagy mi a szar? eddig még egy autó alatt nem láttam normális kommenteket, összevisszaság az egész. hogy működik, vagy mi az? :D -
ja tiedről, kurvajo ez a felni meg az egész, de én az 5ajtóst jobban szeretem nem tudom miért -
ZsirosKenyer #76396 melyikről? enyémről?
itt van pár bár kicsit szégyellem hogy ezen az oldalon fentvagyok
-
nincs képed a kocsirol? -
Sokat tenni nem lehet, nyelni, vagy menni. De minél többen mennek el, annál nagyobb a maradék embereknek a szopás..
ez a 170 LE manapság micsoda? Lassan az egynégyes, egyhatos motorok tudnak ennyit, és már ne én legyek a hibás, ha az autógyárak beugrómodellje is nem 50 lovas, hanem legalább száz? Úgy is elkérik az árát az autóvásárlásnál, regadó, kutyafasza, és akkor még a teljesítményadó duplája, triplája. aha.
de az tetszik, hogy minden ilyen szartömb mellé, amit a normál életkörülmények közt élő emberek szopnak meg, betesznek egy szemet kiszúró pozitívumot, amire lehet hivatkozni heteken át. Áfaemelésnél bemondták a tej meg néhány alapvető élelmiszer pár százalékos áfacsökkentését, akkor a ZK-nál sem hirdetik a feketelevest, amit te is mondtál, vicc.
gyúrni mindenképp hasznos, mert ha nem is rabolni akarsz, azért hogy más se raboljon ki téged nyílt utcán, azért már kell kicsit gyúrni. DE erre is volt megoldás, bővítették az önvédelem tárgykörét, aztán most lehet kussolni magyar. A rendőr úgyis pénzbehajtásra van, amit legfőképp az utak mentén bonyolít le. -
ZsirosKenyer #76393 szervezzünk már blokádot vagy vmit.
Tegnap este vmi péniszfejű politikus verte a nyálát a tv-ben hogy milyen jó döntéseket hoznak, az eltörölt ZK-val mennyit spórol a lakosság.
B U L L S H I T
Azt bezzeg elfelejti mondani, hogy az ország 50%-a 10 éves vagy öregebb autóval jár és így a többség viheti évente műszakira a gépet.
Ha engedélyeznék a TÜV bizonylatos cuccaimat akkor leszarnám azt az évi 17 ezer Ft-ot de így nekem a zsírozásal együtt a dupláját kell majd fizetnem.
Egyszer úgyis elborul az elmém kigyúrom magam és elkezdek bűnözni. -
az csak neked rossz xD -
még mindig utálom ezt az országot -
-
roncsautok utan is vagyonadot kell fizetni
-
Höjj bazmeg!
Ma zúzott el mellettem egy fekete, felfésült hátsó lámpás Gallardo...brrr, kurva jó volt:)
-
*flap flap flap flap* -
Szabi1991 #76386 FIA GT-n van, hátha Hungaroringre is kihozzák.. :D -
-
Attól jóval több. Nézd meg jobban a képeket, teljesen új lett belül. -
dieselG #76383 Na úgy néz ki, nekem is csak hétvégére lesz kész elvileg... mégse a gyújtótrafó okozza az 1. és a 4. henger nemműködését. Valszeg a motorvezérlő elektronika... nincs valakinek egy Mercedes diagnosztikakábele?? -
uyganúgy néz ki, mint a régiek
ismét egy ránc felvarrás. -
A seggfej:DDD -

-
Gondolom. -
Áz:
"A 9-5-ös műszaki megoldásai persze egyáltalán nem egyéniek: az Opel Insigniánál is használt Epsilon II platformra építkeztek a mérnökök, és minden egyéb főegység is a GM polcairól érkezett." (Totalcar) -
Jól látom, hogy ennek az Insignia az alapja? -

-
egy normális fotó nincsen itt amin látnám egészben -
Én elfogadnám ha nekem dobnák:) -
Enyém elvileg hétvégére :) -
dieselG #76372 Jó lesz jó lesz!:) enyém délutánra lesz kész... -
Épül a szörnyeteg
-
Az van benne,de felszállunk?
lol!
-
jól van reggel van megint jól értelmezem a dolgokat:DDD
Szóval kedves Ams oltott, ja, keményen=) -
most ez hogy jön ide?
te láttad hogy én száguldozok a roncsaimmal a közúton?( nem mintha az a szerencsétlen Trueno az lett volna, csak ha jól tudom elég véres volt a torka).Kétlem hogy láttál volna ilyesmit, kapufa.
Az illető kvalitásainak boncolásában pedig semmilyen oltás nem volt barátaim;D -
Kurva jó! :O
-
Sztem jól néz ki és van benne valami saab-os forma is :DD -
Új Saab 95. Szvsz borzalom:S -
nem is kicsi :D -
Ez is ladás -
OLTÁS! -
mondja ezt a ladás... -
"kicsit" el volt hanyagolva a szerkezet...
az illető nem tudom milyen kvalitásokkal bír -
túladta a kanyar? D: