101030
.
-
itt amerikaban legtobb ember lizingre vesz autot. 2-3 evre havi 150-1000 dollarig (marka, tipustol fuggoen nyilvan). Evente mehetsz vele kb 15eer merfoldet, aztan ha letelt a 3 vagy 2 ev, leadod a kocsit a kereskedesnel. -
"szerencsere lizingelos volt szal mar nincs meg."
ezt hogy érted? -
Közúti forgalomra egyre alkalmatlanabb
-
Bazmeg...kiszakadt a kínai kipuff dobom közepe, elhagytam szépen a rákóczi úton...olyan hangja lett, hogy rossz hallgatni :// -
elegge.... felesegem is a faszom pick up truckokra van rakattanva. volt is neki egy chevyje de szerencsere lizingelos volt szal mar nincs meg.
Uj autoja egy pici scion. persze en beszeltem ra. mert amugy vett volna valami debella allatot -
Borg #76713 És hátul nem ilyen béna kereke lenne? És rendesen tudna kanyarodni? :DD -
Az egyszinu, csak ossze kell meg kopnia :D -
mivóna ha a kocsin legalabb ket karosszeriaelem azonos szinu lenne? :D -
-
öregember #76709 gyorsulások -
-
kurvanagy, es relative olcso. Olcsobb, mint egy hasonlo meretu SUV. -
:DD
és anyuka azzal megy vásárolni? vagy ilyen sok a farmer? minek az egyáltalán? -
Ne aggodj meg mindig brutalis meretu SUVbol van a legtobb. Nagyon fogynak azok is.
Tok vicces, mikor a sok fasz megveszi a Heavy Duty stb pickupokat, amik kb 25ot zabalnak, de leszerelik a hatso platoajtot, hog csokkenjen a legellenallas, es kevesebbet fogyasszon. Nevetseges. -
egyre jobban fogja érdekelni őket...
a benzintemetők mehetnek a zúzdába
Kell is nekem ez a fos?
szépen veszik a Hondát,Toyotát... -
igen, mondjuk ott a fogyasztás is duplája gondolom, már csak azért is, mert senkit sem érdekel. -
Hat az, foleg 2 dollar 40 centes benzinarak mellett.... ja, de 4 literenkent :D -
áá annak nem ilyen egyenes a lámpája -
Camry? -
ez meg milyen 7es? :o -
nálunk is lehetne ilyen rendszám a mozgássérülteknek... -
Borg #76697 -
nem értem őket de biztos poén:D -
most kicsit elérzékenyültem, ekkora kibaszást :(
-
Borg #76694 Tényleg úgy sajnálom őket.
Ja nem.. -
Kicsit oFF: Ha az államhatárokon lévő üdvözlőtáblák őszinték lennének USA-ban :D -
Egy olyan orszagban, ahol atlag 5 evenkent cserelgetik az autot egy vadonatujra, szerintem tok folosleges a muszaki vizsga. Szegenyeket meg nem akarjak szopatni, igy is eleg szivas nekik tankolni a 20 litereket zabalo roncsaikat. -
Csomo allamban nincs is muszaki vizsga. Tehat azt viszel at, amit akarsz, ha tudsz ra biztositast kotni. -
ZsirosKenyer #76690 nem volt teljesen egyértelmű amit írt.
Különben meg hallottam évenkénti vizsgáról (valszeg más államokban), de simán átmegy rajta minden.
Amúgy érdekes hogy pont az usa-ban ilyen lazán veszik az autók műszaki állapotát, miközben ha 2 napig elfelejtesz enni adni a kutyádnak lecsuknak, vagy ha odalépsz egy hosszú egyenesben rádfogják hogy streetracing és bezúzzák a gépet.. Fura.. -
ZsirosKenyer #76689 egy kollegám is nyomott ilyet :DDD
elvették a jogsiját egyből :D -
Borg #76688 Értsed már amit írt :)
NINCS vizsga. -

-
ZsirosKenyer #76686 a műszaki vizsga kint mennyire szigorú?
Modified gépeknek mekkora esélyük van átmenni? -
Ja, itt michiganben sincs semmi. Lattam olyan furgont, ahol mar csak az ajto oszlopok tartottak a tetot, ugy korbe volt rohadva a kuszob. Mindenhol be lehetett latni. -
engem meg egy tuning honda elozott be....Majd alig akartam hinni a szememnek mikor meglattam hogy a hatso tengely nem kovette az elsot:D:D:D:D
nem gyengen lehetett elcsavarva a vaz. dehat kit erdekel. floridaban nincsen semmilyen ellenorzes. ha ratennel egy szekre egy funyiromotort be tudnad regisztraltatatni dodge marka alatt................ -
CSOCSO!TÖRLÉST! -
ne itt reklamozd a pözsódat mert senki nem kiváncsi rá -
azt irja jeg verte el.... de igy? egy egesz jeghegy razuhanhatott :D
-
zselé -
itt van 33 masodperctol van az index. Kurvajo szerintem. Latvanyos, es sokkal jobban is lehet latni, hogy merre akar kanyarodni messzirol, sotetben.