101030
.
-
Lattam tegnap egy piros alapon feher csikos Ford GT-t. Az a hang.... Elkepesztoen zsir auto, es az a 60as evekbeli sportauto forma... Gyonyoru! :D Nagyon kene. -
na itt az idő váltani -
ja hasznaljak addig, amig jo lesz, de kolteni semmit nem fognak ra, ezt boritekolom. -
Inkabb huzzak le, hogy majd kb 10-20 ev mulva ujraelesszek. Szaros kinaiak elkezdik fosni majd a nagybetus SZART, tonkreteve egy marka erteket, presztizset. Sokkal nagyobb kart okoznak ezzel, mintha siman lehuzna a rolot. 10 kinai ganyolas utan SOHA nem lehet mar egy marka visszahozni a minosegbe. -
Az fix hogy úgy fognak ráugrani a Volvo biztonság-technológiájára és szabadalmaira, mint etióp gyerek a BigMacre :P -
pont egy kinai papirautogyar veszi meg a legbiztonsagosabb autokat gyarto markat? :D vicces -
Nekik van pénzük rá...
legalább nem húzzák le a rolót -

-
A kínai Geely fogja megvenni a Volvo-t.
Csak emlékeztetőül, néhány gyöngyszem a Geely repertoárjából:
R.I.P. Volvo -
gyönyörűen mutatna egy kapitän-en 
vannak tippek!
/ez nem pimpelős autó:)/ -
alu az
-
arra meg vennek valami matricat... 3m nek tuti van ilyen chrome szinu szarja. vagy arany szinu -
ahogy az en leomlomnel is... eloszor le kell csiszolni.
probalkozz eloszor egy kozepesen durva papirral. hasznalj szappanos vizet hogy csusszon a papir. utanna egy finomabbat es legvegen egy nagyon finom papirt. ezekutan johet a polirozas.
ha lehet vegyel olyan polir labdat amit a furogep vegere lehet tenni.
googlizd ki a mothers polish ball-t es tudni fogod mirol beszelek. en is azt hasznalom. kezzel neki se allnek polirozni! -
dieselG #76786 Tudom, hogy polírpaszta kell neki, csak már kiment a fejemből a délután. :) Csak marcinak meg a kérdezőnek szúrtam be hogy milyet is vettem, igaz, meg kellett volna jegyeznem hogy az csak wax :D
Amúgy a polír beválik az oxidálódott kipuffvégnél is? -
Borg #76785 Szerintem az sose volt alu, egyszerű műanyag egy nikkelezett réteggel.. -
a wax helyett szerintem polirozo cucc kene mar nem azert.
en ezt hasznalom.
aszem' mukodik :D -
dieselG #76783 az előbb írtak smst hogy kész a merci, németből hoztak bontott ecut. Reggel megyek az autóért...
-
dieselG #76782 Megnéztem, metallic:)
-
Turtle Wax?
Annak melyik fajtája....
-
Köszi Urak 
Az Opelka ablakkeretei aluk és az szeretném rendbe rakni... -
dieselG #76779 Vótmá -
3M vagy sima Prevent polírpaszta.. -
Uromi bonto... -
dieselG #76776 AMÚGY a Merci még mindig nincs kész. Sehol nincs rá bontott alkatrész így most bpn van az ecu, megpróbálják megjavítani. No comment... -
dieselG #76775 a neve nekem se ugrik be most, de vettem ilyet pár hónapja, teknősnek hívom a fedelén levő figura miatt :) -
sima polírpasztával a legjobb szerintem,jól viszi az oxidréteget
3M-jó cucc,én azt használom /3 fokozat van/ -
Kromozott?
Ha igen, arra volt egy kurvajo anyag. Ilyen kis lapos henger alaku femdobozban arultak. Sajnos a nevere nem emlekszem :( -
OFF
Mivel érdemes polírozni az aluminium díszlécekek?
Segédanyagokra gondolok...
Köszi
ON
-
Nemeteknel semmi sem az :P Csak a magyar piacos allapotu autok azok kint. -
Ezek sem olcsóak:) -
ban -
Ez van, én úgy sem eladás céljából fogom feltámasztani poraiból:) -
ez van:) -
ja, de sose fognak igazan sokat.
Nezd meg a 4 ajtos allolampasokat. Szinte mindegyik egy millio alatt van, es osszehasonlithatatlanul jobb autok, mint a Lada. Raadasul meg presztizse is van. -
Hát ha veterán, akkor 2101:)
Szerintem az "ezerkecskék" egyre többet fognak érni, persze nem a ganaj darabok. -
Hat nem tudom. KGST autok nem tul keresettek a veteran piacon. Hiaba a makulatlan allapot, meg a keves km. Szerintem ez az auto kb 30 ev mulva is max a duplajat fogja erni, nem tobbet. -
:(( jezusom -
A 4 az az összkerékhajtást jelöli. S pedig elvileg azt,hogy Sport. 4S meg egyszerre a kettő. -
lac556 #76761 srácok!
mi a különbség egy 911 carrera és egy 911 carrera 4 vagy egy 911 carrera s és egy 911 carrera 4s
között?
4kerékhajtás?
http://en.wikipedia.org/wiki/Porsche_997 itt a a carrera 4 lassab 0,1 tizeddel mint a sima gyorsulásnál -
így kell gumit égetni :DDD