101030
.
-
engem nem izgat, elég nagy a föld. -
Borg #76878 A kép azt feltételezi, hogy mindenki ugyanonnan megy ugyanoda... -
Hát egyszer tuti megszűnik az autós közlekedés:) -
Imádok autót vezetni, DE azért ez a kép elgondolkodtató:
-
Borg #76875 Szerintem ne ragozzuk tovább :)
Hondát is bontanak gyakran mert lezúzzák őket. Mindig el is gondolkodok, hogy mi mindent bányásznék ki belőle, aztán rájövök hogy nem kell semmi... -
Khm. Erre most nem tudnék frappáns választ adni, csak objektívet: fiatból alig van nekik, ez az első brava, ami ér valamit (volt még egy, csak azt némileg összecsukták), viszont hasonló korú VW konszern darabokból feltűnően sok van (kifejezetten mókás, hogy 2 autót is láttam, amin ott figyelt a VW CLUB SOPRON sticker :D), golf III, régi toledo, polo, ill. a ford az ami még dominál..
Válasz erre: azér van kevés fiat, mert még a bontóba sem lehet vinni, hiszen fossá rohad szét mind egy szálig. :D -
Borg #76873 Külön FIAT bontó szerintem nincs, mert minden bontó 75%-át ez teszi ki :D -
Nemtudom, fiatbontó van valahol? Mert csak hondásról tudok.. 
-
Borg #76871 Amíg fiatom volt én is rendszeresen bontóztam :D (sajnos) -
Itt mindenki soproni? :D
Más téma:
Ma voltam bontani (imádom :DDDDD), sikerült beruháznom új "áramotviszekacsomagtérajtóbarugózórézdarabokonkeresztül" kütyükre, egy kormányra, egy műszeregységkeretre, meg néhány apró műanyagbizbaszra :DDD
Mindez 4 rongyomba került :DDD -
Tesconál ma is káosz van. A győri úton benn álltak az autók a kereszteződésben, váltott a lámpa, erre egy pótkocsis teherautó az alpha park felől elindul és a körforgalom felé akart menni. Elkezdett magyarázni az álló autóknak, hogy mennyenek odébb. Vagy 10 percet ott állt a körforgalomba. Rendőrök meg az útépítésnél nézgettek. -
sőt, mikor ki van kapcsolva a lámpa, csak 1 másodperc van áthaladni mindig, mikor épp nem világít a sárga 

Így is nálunk már kameráztak be egy olyan lámpát is, ahol a teli pirosat az egyenesen haladók számára felülbírálja egy zöld nyíl, ami egyszer csak elalszik, és marad mindenkinek a teli piros. álljon meg aki tud. nc.
Bíróságon meg evidens hogy csak akkor lehet ellened valamit felróni, ha arról bizonyíték van, ez az "egyetlen" előnye az obejektív szarságnak, szóval ott egy videó, rajt hogy te milyen lámpán, milyen tempóval, mikor haladtál át. Ezért ha tudod, hogy hibáztál, kár erőlködni, csak bukhatsz rajt, ellenkező esetben legalább megnézni érdemes.
Gyorshajtásnál pedig annyit a dolgokról, hogy ismerős belefutott egy 300ezres büntibe, random korlátozó táblánál nem vette el a gázt, 40-nél kapták rajt 100 vmennyivel, fellebbezett, hogy ez mégis mi a szar, bíróság lecsökkentette 60ezerre a bírságot, indokolatlan 40-es tábla eltűnt.
Rendőrökről amúgy is csak annyit, hogy tegnap voltam sopronban, a tesco előtti nagy körforgalomnál csinálják az utat, 25 percet álltunk, a sor vége már a városban volt, mert a balfasz építőmunkások először sehogy se terelték a forgalmat, majd rájöttek ez gáz, ha egy sávot elfoglalnak a város bejáratánál, ekkor kiállt két ember, és 25 percenként váltogatták a haladási irányt. Rendőr meg ott állt és tömte a pofáját, tudnám miért, bár vártam, hogy a záróvonal ellenére megfordulókat mikor büntetik meg... -
Szerelmes lettem, megint
-
Kb. -
DeenQa #76865 szerintem is, csak nem a sárgákat kéne megfogni hanem azokat akik átrántanak a piroson. sztem ha minden 2. kereszteződésben lenne ilyen rendszer, 1 hónap alatt leszokna a magyar a "piroson még átnyomok mer ugysejönsemmi" szokásról -
A megoldás az lenne, ha bekameráznának egy csomó lámpát. Nekem egy szavam sem lenne. Az ilyesmi úgyis hamar megtérül. -
(a biztosítók kíváncsi vagyok mit fognak hozzá szólni, merthogy lesz jó pár ráfutásos baleset, az már biztos :) ) -
DeenQa #76862 gyerekek ez röhej ami itt van ebben az országban :)
ha lenne villogó zöld mint pár értelmes helyen, akkor még meg is érthetném, hogy a sárgára már fel lehet készülni, és megfelelő távolból lassítani... De így, hogy hirtelen vált át sárgára, honnan a fszból tudja az ember előre? Egyértelmű, hogy ha 1m el a sárga előtt vagyok nem fogok megállni...
Másik része érthető, mert naponta legalább 20-30 piroson áthajtót látok(és ez még a jó eset...), de sztem nem ez lenne a megoldás... -
ezt az egész sárga mizéria tényleg csak akkor lenne reális és talán jogos ha mindenhol lenne visszaszámláló. De ha pl a hungárián az esti időkben amikor már lehet haladni a megengedett 70es tempóval is, nyugisan csordogálsz majd pont akkor vált sárgára a lámpa amikor már bőven alatta vagy, mi az istent lehet csinálni? Ez talán az egyik legnagyobb hülyeség amit az utóbbi pár évben bevezettek -
Hádde a faszom.
-Miért büntette meg az itt ülő Gipsz Jakabot biztos úr?
-Tisztelt birour, átment a sárgán.
-Dehát az a KRESZ szerint szabályos...
-Hátőigendeazúgyvolthogyaképviselőúr...
Mivel a cikk azt írta, hogy az is objektívfos, ezért fix értéke 50 rongy (ugye a piros az 100). Tehát még csak változtatni se tud, hogy az igazából nem is sárga volt, hanem piros.. -
Borg #76859 Csak tapasztalatból: A bíróságon a rendőrnek mindig igaza van. Bemész és ott hever a határozat már az asztalon. Van kb 5 perc hogy mindenki elmondja a magáét, aztán felolvassa a határozatot, és viszlát. Ezen kizárólag egy dolog tud változtatni: Ha van tanúd. -
Ez akármilyen sebességgel mész egy HATALMAS ökörség, mivel ha pont az orrod előtt vált, 30al sem fogsz tudni megállni. Engem ezért valaki megpróbál megbaszni, simán fellebezek, megmondom neki, hogy jelentsen fel, aztán a bíróságon kíváncsi lennék mi az erősebb: ezeknek a görényeknek a fasz képzelgései vagy a KRESZ..
Másrészt: amikor a 100ezres bírságokat bevezették, az olyan lámpákon agyaltam, ahol a jobbra kanyarodásnak van egy külön pici lámpája, ami akkor is zöld, ha egyenesen meg balra piros. Viszont ennek nincs sárgája (más kérdés, hogy miért nem oldják meg úgy, hogy villog mielőtt kialszik). Tehát ha egy mocskos kis geci yard lennék, tuti az ilyenek tövében fotózgatnék egész nap.. Jó, hogy nem vagyok az. -
LOL...
-
én még a gecit hozzátettem volna, de igen! :DDDDDDD -
MI AZ HOGY NEM MÉRLEGELHETNEK?
nincs két egyforma szituáció, kitudja miért mentem át a sárgán, ha mondjuk autó nincs sehol körülöttem, akkor is lehet, pont akkor vált át, mikor már a tövében vagyok. Vagy a mai kocsik 5-ről fél méter alatt megállnak? Látom a következő törvény a lámpák megközelítése max 20-al lesz, hogy megtudj állni. Akkor akár kivehetjük a sárgát, jöhetne a zöld után azonnal, számláló nélkül a piros, legalább adrenalint növeli, nem is kell senkinek gyorsan hajtani.
mocskos szar fos balfasz vezetők -
Azt hittem, hogy sima. De tok mindegy a GT500-at is megkapod 9 millioert. Soha nem er ez 22 milliot. -
Szabi1991 #76853 2010-es Shelby GT500at ? o.0 -
lol... itt amcsiban 4-5 millio forintnak megfelelo dollarert vesztegetik oket... -
ez egy akkora hülyeség. Mindenkit úgy oktattak hogy a ráfutásos balesetek elkerülése érdekében csak féktávon belül... Mostmeg jön valami idióta aki kitalálja hogy az nemúgyvan. Ha már lennének olyan lámpák mindenhol mint amik pl Pécsett is vannak (visszaszámolnak a váltásokig) akkor azt mondom hogy talán, de ígymeg megyek 60al, pont sárgára vált de már a vonalnál vagyok, egy fotó és büntethetnek? Fasság az egész -
ZsirosKenyer #76850 ezt -
ZsirosKenyer #76849
Ezt van olyan hülye aki befizeti? én biztos nem fogom. -
Most voltam Ukrajnában egy hetet és tele van Geelyvel meg Cheryvel.
Ebből volt nagyon sok:
Matiz/Spark
Aveo/Kalos
Régi Toledo?
Astra?
Toyota iQ? -
Szabi1991 #76847 ~22 milla :/
link -
Szabi1991 #76846 videót.. :DD -
Van új széphangú kipufogó dobom :)) Elég korrekt hangja lett a kocsinak és végre megy is rendesen, mert van fojtás :DD -
Manapság már SZINTE mindegy, hogy honnan jön...jó, mondjuk franciát ettől függetlenül sem vennék.
A Citrom más tészta
-
Nekem bejön csak ne franciából jönne!:( -
Ezt a fogszabalyzos vigyort mikor fogja elfelejteni vegre a pezso? -
Miért francia?:( -
Sztem nem rossz:P