101030
.
-
"A mai tizenévesek között népszerűek ezek a gépek"...
ezt azért nem mondanám
-
:) hát ezek a dolgok már csak így működnek -
ZsirosKenyer #76996 én akárhányszor ránézek ezekre a szockó szarokra, kiráz a hideg.
A mai tizenévesek között népszerűek ezek a gépek, de nekem folyton a kisgyerekkorom jut róluk eszemebe, amikor télen -10 fokban lerohadt az az átkozott skoda, vagy éppen elment a fűtés a fostaliga polskiban, és félholtra fagyott a pofám egy hosszabb út végére.
Ezért sem tudok osztozni a lada imádatoddal. Egyszerűen fosnak tartom az összeset.
-
-
nem érezte vajon, hogy egy kicsit nehezebben megy az autó? :D -
Borg #76993 omg..
-
sajnos ez pontosan így van. -
belegondolok hogy néz ki egy magyar út 3 év múlva, (-> csereérett, 10x foltozott), s mennyit csúsznak az építések (->3-4 év), tudja ezt maga Demszky is. Szerintem még így is aggódhat, nem éri-e meg az út a következő aszfaltcsíkot is, metró nélkül... -
második szakasz sztem csúszik vagy 10 évet, szal jó ez most így :DD -
amugy az siman jo megoldas arra a 2es fel evre. itt kecskemeten is csinaltak azt hogy egy sarga macskakoves utszakasz mar eleg hullamos volt, felszedtek, kiegyenlitettek alatta a talajt es ujra letettek szepen, es csomo ideig jo volt. biztosan olcsobb megoldas lenne csak hat az a kepviselok útépítőcégeinek nem tömné ki a zsebét... -
a jó kis kockaköveket kellene patentul lerakni... -
Demszky ismét alkot:/ -
:DDDDDD -
Tanúsíthatom, hogy
"az aszfalton keresztbe csuszva lecsusztal egy kicsit..."
mivel a képen ott ülök e mellet az őrült mellett:D -
kommentekbe bele olvastam, nem kell ide már lapát sehova :D -
Olyan mintha ráesett volna valami -.- -
olyan mint egy mini x6 :) -
nagyon vagány nekem nagyon bejön 
-
lol...
-
Látom nem elég, hogy a fasszopó politikusaink gerjesztik a feszkót, még mindenféle médiumnak is rá kell tenni egy lapáttal.. Argh.
Másrészt, lapátot a yard arcába. -.- -
ehh, mondjuk ennél még az objektív is jobb, mint ahogy a neve is mutatja. A pofára büntetéstől alapból hányok -
Ahhoz, hogy összeb@5zd az autót, nem kell ülni benne senkinek :) -
Hát nemtom, a legtöbb szlovák rendszámú autó amit pesten látok alaphangon 20 millás, X6-osok, X5-ösök, Range Roverek stb, és nem apró, kopasz emberek ülnek bennük. Én nem merném megdobálni őket :DD -
nem mondtam én rájuk semmit, felőlem oda mennek, jönnek ahova akarnak, nem foglalkozok velük, de van aki igen, oszt majd mikor tördelik a kocsi alkatrészeit, rájönnek. Láttam már mikor megdobtak egy szlovák kocsit emberek. -
Kultúra. :) -
nyilvan a tudat, hogy ugysem tudnak megbuntetni erositi a bunkozasi hajlamot. miert alljak meg ott ahol szabad és messzebb van, mint ha megallhatok ott ahol nem lehet, ugyse tudnak megbuntetni. ugyanez a gyorshajtasnal is. -
Ez igaz, faterom sokat jár ki (sport miatt), és minimálisan sem tapasztalta azt, amit a média próbál közvetíteni.. -
A magatartásuk miatt. Az ilyen autókhoz jellemzően társul egy "basszátok meg mind kis gecik" hozzáállás, ami hasonló viselkedéshez vezet, mint a lent látott. Volt szomszédomnak egy G mercije van szlovák rendszámmal, na az is egy akkora paraszt, hogy rossz nézni. Rendszeresen látom járdán-zebrán-rokihelyen parkolni. Ja tényleg, a csúcs az, amikor van benne még magyar rokikártya is.
Magával a szlovák rendszámmal nincs amúgy bajom (sőt, kéne nekem is). -
Már miért kéne otthon maradnia? Ne mennyünk át politikába, de csak azért mert selejtesek a vezetőik miért kéne általánosítani egy egész ország lakosságára? Nagyon sok szlovák él kint, akinem semmi baja a magyarokkal, én többet is ismerek, és nem kezdem el őket utálni a pár napja történt incidens miatt, ami 1 db s*ggfej politikusnak köszönhető. -
nem ,de szlovák rendszámmal jobb ha "otthon" marad most -
vegyél egy 20millios kocsit és fizess rá még 4milliót csak azért hogy egyátalán kimehess vele az útra, plusz fizess rá horribilis teljesítményadót. -
Miért irritálnak? Mert "ügyeskedők"? Ne legyél már ekkora őstirpák... -
ja picike lett de pont ettol jo :) -
A tuskó szlovák rendszámos terepbimmerek amúgy mindennél jobban irritálnak (még jobban, mint a neonos kettesgolfok :D) -
ez mekkora balfasz már :DDd
-
Hova szarjak?:D -
Pesten azért van elég címeres ökör :DDD -
Nagyon helyes, így sokkal jobban hasonlít a 240Z-re...:)) -
dieselG #76960 Na jó. -
Lattam New Yorkban az uj Nissan Z-t. Tok picinek tunt az egesz. Mintha osszenyomtak volna.