101030
.
-
Igaz.De biztos visszadobja majd.50.000 alatt biztos nem akar megvállni tőle:D -
az kevés lesz hozzá,a komoly licitek még csak most jönnek-szerinetm -
Töréstesztre alkalmas:D
Vedd meg!
6100dollár nem hiszem,hogy kint nagy pénz:D -
Szerelmes lettem... :P -
A híres kecskeméti kiskörút?:) -
langlovagok.hu gyanús a dolog. ^.^ -
Ha jobban belegondolok nem motoron fogsz meghalni:D -
Mondjuk nálunk is ez áll csak a milyenk bordó és 1.4-es:D -
Tied?Vagy apuci adta:D -
Szabi1991 #77150 én első nap egy rs6os audival kakaskodtam.. 1,4es asztrával.. következő lámpánál lehúzta az ablakot és elkezdett röhögni.. :DD -
csak én vagyok olyan hülye hogy az első nap leállok versenyezni, közbe elindulni alig tudok? :D
persze már átgondoltam a dolgot, lehet nem kellett volna, de a rohadt anyját csak odavertem a puntot körúton :DDD -
Szabi1991 #77148 :-) -
van nekem egy ilyen-e, hurréj, gondoltam beköszönök vele. :o
-
Borg #77146 Egyértelmű. -
szerintem nem ült senki a kocsiban.. -
Mostmár legalább van egy fekvőrendőr a kapu előtt.
De ugyan mi zajlik le annak az ambernek a fejében aki ilyet csinál? Erre egyszer kíváncsi lennék. Ennyire bepánikol h a féket se találja meg vagy a kéziféket. -
minek kinyitni, ha kilökni is lehet - jogos. -
Boáá, puttonyos Corsa. Mint a videóból is kiderül sikeres ember nem vezethet ilyet :D
-
Egyetértek. -
[URL=http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/04/audi_a_villanyauto_idiotaknak_valo/]Johan de Nysschen, az Audi amerikai részlegének vezetője: A "Volt az idióták autója."[/URL] 
Egyébként igaza van. -
"Viszont, amit nem tudnak sem az arabok, sem az oroszok az egy tuti tuning, ami csak az én RR Phantom Drophead Coupémon lesz: kitépett cserebogár szárnyak borítják majd szépen, precízen egymás mellé ragasztva. El ne árulják senkinek.
Önöknek van ötletük?"
:DDDDDDD -
Borg #77138 Nna.
Cigányék már biztos számolják a bodzapénzt... -
Micsoda suttyó paraszt :DDDDDD -

-
ezmá az új kínai cucc? 
szép photoshop itt is a háttér. -
kéne
-
ZsirosKenyer #77133 Márpedig visszanyalás valószínűségének faktora igen magas ebben az országban.
Erről pl. ismerős sztorija jut eszembe:
Lakott területen kívül, egyik éjjel 90-es táblánál 90-nel haladt, amikor az út szélén kivilágítatlan kerékpárost súrolta az autó visszapillantó tükrével. Megállt, visszatolatott, megkérdezte a bringást van-e baj, a válasz: nincs, jól vagyok.
A biciklis továbbindult, a sofőr azért a biztonság kedvéért felhívta a rendőrséget, hogy tudjanak róla, volt egy ilyen eset (hátha a bringás is betelefonál és máshogy állítja be a történetet).
A policáj telefonban megkérdezte a szokás dolgokat: személyi sérülés, anyagi kár történt? – ÁÁ semmi, minden rendben. – Oké, köszönjük hogy jelezte nekünk, további szép estét.
Rá 2 hétre a sofőr kap egy csekket 20 000 Ft (az összegre pontosan nem emlékszem de több volt mint 10) azért, mert nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét.
Good job everyone!
-
Szabi1991 #77132 nfsprósztrít.. :D -
talán ezért nem jelentgetek :D
mingyá itt az fbi -
nemtudom, meg hogy él-e még az akció, de óvatosan, mer visszanyalhat a fagyi :D
ha eladtál egy tv-t, bútort, aminek eladásáról nincs papírod, nem adóztál belőle (mérne adóznál, elvileg csak a megvételnél volt rajt 25%, és még akkor az árveszteségen kívül adózz az eladási árból is), akkor bajban lehetsz :D -
lehet, ha húsz év múlva is itt tartok, én is ezzel fogok szórakozni :D
-
Akkor te biztos kiegyensúlyozott ember vagy. Én se nyomok fel senkit. De el tudom képzelni, hogy valakinél elpattan a húr, és rátapad a telefonra. :) -
O_O NEED O_O -
mennyi pénzt is osztanak?
-
értem én... nekünk is 15 éves autóink vannak. a szembe szomszéd meg új a6-ot cserélt cls-re.
nyomjam föl? kurvára nem leszek előrébb vele.
-
főleg, ha bevételforrást látsz benne, márpedig az apeh a kirótt büntetés egy részét odaadta a bejelentőnek. alap hogy mindenki jelentgetett.
csodás rendszer ez, igazi gond, hogy a nagyágyúk apeh kapcsolattal is rendelkeznek, kiderítik a bejelentő nevét, és pár gramm ólommal a fejben élvezhetik a "jutalmat"
-
Csak frusztráltak. Amikor valaki 20 éve tanít mondjuk, és egy nyomi új szuzit nem tud venni hitelre, nyilván felbassza az agyát, ha a szomszéd vállalkozó M5-el járkál haza, aztán még csak 25 éves..
Persze lehet úgy is, csak ha mindenki így nyomná, akkor nem maradna aki tanítja az embereket :D -
rohadt gecik az emberek. mindig rá kell jönnöm. -
őőő, abban valszeg a szomszéd vagy egy kedves ismerős volt benne. ide is jöttek egyszer a kocsi miatt, egyszer ház miatt szintén, de mivel ismerős volt, mondta hogy bejelentésre. Azt persze nem mondhatta /nem is tudta tán/, hogy ki által... -
egy autókereskedő ismerősőmet addig basztatták a vagyonosodásival,hogy papíron már hollandiában él!
most aztán semmit nem fizet itthon,persze csak néha megy ki,mert itt él meg melózik ugyanúgy tovább