101030
.
  • Máté94
    Igaz.De biztos visszadobja majd.50.000 alatt biztos nem akar megvállni tőle:D
  • pszihopata
    az kevés lesz hozzá,a komoly licitek még csak most jönnek-szerinetm
  • Máté94
    Töréstesztre alkalmas:D
    Vedd meg!
    6100dollár nem hiszem,hogy kint nagy pénz:D
  • I.C.ram
    Szerelmes lettem... :P
  • neevous
    A híres kecskeméti kiskörút?:)
  • Darukezelő
    langlovagok.hu gyanús a dolog. ^.^
  • Máté94
    Ha jobban belegondolok nem motoron fogsz meghalni:D
  • Máté94
    Mondjuk nálunk is ez áll csak a milyenk bordó és 1.4-es:D
  • Máté94
    Tied?Vagy apuci adta:D
  • Szabi1991
    én első nap egy rs6os audival kakaskodtam.. 1,4es asztrával.. következő lámpánál lehúzta az ablakot és elkezdett röhögni.. :DD
  • REPS0L
    csak én vagyok olyan hülye hogy az első nap leállok versenyezni, közbe elindulni alig tudok? :D
    persze már átgondoltam a dolgot, lehet nem kellett volna, de a rohadt anyját csak odavertem a puntot körúton :DDD
  • Szabi1991
    :-)
  • REPS0L
    van nekem egy ilyen-e, hurréj, gondoltam beköszönök vele. :o
  • Borg
    Egyértelmű.
  • Tufa
    szerintem nem ült senki a kocsiban..
  • streeter
    Mostmár legalább van egy fekvőrendőr a kapu előtt.
    De ugyan mi zajlik le annak az ambernek a fejében aki ilyet csinál? Erre egyszer kíváncsi lennék. Ennyire bepánikol h a féket se találja meg vagy a kéziféket.
  • autoszimulator
    minek kinyitni, ha kilökni is lehet - jogos.
  • GregSB
    Boáá, puttonyos Corsa. Mint a videóból is kiderül sikeres ember nem vezethet ilyet :D

• SötétBarom
    Egyetértek.
  • GregSB
    [URL=http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/04/audi_a_villanyauto_idiotaknak_valo/]Johan de Nysschen, az Audi amerikai részlegének vezetője: A "Volt az idióták autója."[/URL]

Egyébként igaza van.
  • SötétBarom
    "Viszont, amit nem tudnak sem az arabok, sem az oroszok az egy tuti tuning, ami csak az én RR Phantom Drophead Coupémon lesz: kitépett cserebogár szárnyak borítják majd szépen, precízen egymás mellé ragasztva. El ne árulják senkinek.
    Önöknek van ötletük?"

:DDDDDDD
  • Borg
    Nna.
    Cigányék már biztos számolják a bodzapénzt...
  • SötétBarom
    Micsoda suttyó paraszt :DDDDDD
  • pajti

• DJ RX7
    ezmá az új kínai cucc?

szép photoshop itt is a háttér.
  • cement
    kéne

• ZsirosKenyer
    Márpedig visszanyalás valószínűségének faktora igen magas ebben az országban.

Erről pl. ismerős sztorija jut eszembe:

Lakott területen kívül, egyik éjjel 90-es táblánál 90-nel haladt, amikor az út szélén kivilágítatlan kerékpárost súrolta az autó visszapillantó tükrével. Megállt, visszatolatott, megkérdezte a bringást van-e baj, a válasz: nincs, jól vagyok.
    A biciklis továbbindult, a sofőr azért a biztonság kedvéért felhívta a rendőrséget, hogy tudjanak róla, volt egy ilyen eset (hátha a bringás is betelefonál és máshogy állítja be a történetet).
    A policáj telefonban megkérdezte a szokás dolgokat: személyi sérülés, anyagi kár történt? – ÁÁ semmi, minden rendben. – Oké, köszönjük hogy jelezte nekünk, további szép estét.

Rá 2 hétre a sofőr kap egy csekket 20 000 Ft (az összegre pontosan nem emlékszem de több volt mint 10) azért, mert nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét.

Good job everyone!
  • Szabi1991
    nfsprósztrít.. :D
  • Zetorg
    talán ezért nem jelentgetek :D

mingyá itt az fbi
  • autoszimulator
    nemtudom, meg hogy él-e még az akció, de óvatosan, mer visszanyalhat a fagyi :D

ha eladtál egy tv-t, bútort, aminek eladásáról nincs papírod, nem adóztál belőle (mérne adóznál, elvileg csak a megvételnél volt rajt 25%, és még akkor az árveszteségen kívül adózz az eladási árból is), akkor bajban lehetsz :D
  • Zetorg
    lehet, ha húsz év múlva is itt tartok, én is ezzel fogok szórakozni :D

• SötétBarom
    Akkor te biztos kiegyensúlyozott ember vagy. Én se nyomok fel senkit. De el tudom képzelni, hogy valakinél elpattan a húr, és rátapad a telefonra. :)
  • SötétBarom
    O_O NEED O_O
  • Zetorg
    mennyi pénzt is osztanak?
  • Zetorg
    értem én... nekünk is 15 éves autóink vannak. a szembe szomszéd meg új a6-ot cserélt cls-re.
    nyomjam föl? kurvára nem leszek előrébb vele.

• autoszimulator
    főleg, ha bevételforrást látsz benne, márpedig az apeh a kirótt büntetés egy részét odaadta a bejelentőnek. alap hogy mindenki jelentgetett.
    csodás rendszer ez, igazi gond, hogy a nagyágyúk apeh kapcsolattal is rendelkeznek, kiderítik a bejelentő nevét, és pár gramm ólommal a fejben élvezhetik a "jutalmat"
  • SötétBarom
    Csak frusztráltak. Amikor valaki 20 éve tanít mondjuk, és egy nyomi új szuzit nem tud venni hitelre, nyilván felbassza az agyát, ha a szomszéd vállalkozó M5-el járkál haza, aztán még csak 25 éves..

Persze lehet úgy is, csak ha mindenki így nyomná, akkor nem maradna aki tanítja az embereket :D
  • Zetorg
    rohadt gecik az emberek. mindig rá kell jönnöm.
  • autoszimulator
    őőő, abban valszeg a szomszéd vagy egy kedves ismerős volt benne. ide is jöttek egyszer a kocsi miatt, egyszer ház miatt szintén, de mivel ismerős volt, mondta hogy bejelentésre. Azt persze nem mondhatta /nem is tudta tán/, hogy ki által...
  • pszihopata
    egy autókereskedő ismerősőmet addig basztatták a vagyonosodásival,hogy papíron már hollandiában él!

most aztán semmit nem fizet itthon,persze csak néha megy ki,mert itt él meg melózik ugyanúgy tovább