101030
.
-
ok -
Borg #77520 Szóval porrá törted a suzit az élményszámba menő vezetési tudásoddal :) Grat. -
jozan voltam, csupán közuti veszélyeztetés volt az ok, ami elvileg ugye 7 pont lenne de mivel volt utasom ezért az ő életét veszélyeztettem és ezért vették el, és ez az igazság ha nem hiszitek el nemtudok mit csinálni kinomban röhögtem az egészen -
mér lenne baj?elég igazmondo barátaim vannak ahhoz hogy megmondták volna ha nem vagyok alkalmas vezetsére, mégis másodkézből is visszahallom h élmény velem utazni de ez most nem tartozik ide nem akarom magam fényezni se mert nyilván az én hibámbol vették el
felőlem aztán befejezhetjük az egész abbol kezdődött h lelettem ugatva egy poénnak szánt beszolás miatt ráadásul elég perfekt modon... -
Egy pohár sör? Az pont elég égő :DDD Csap részegen kiesel, az már valamennyire laza, de egy sörért bukni az elég n00b mutatvány :DD -
Borg #77516 Mondjuk mostmár elmondhatnád miért vették el. Vagy ennyire szégyelled?
Jogsit csak úgy nem vesznek el, szóval jobb is így valszeg. -
inkább az a baj, nem?:D -
Borg #77514 A változó szelepvezérlést a FIAT szabadalmaztatta a 60-as években először. Más kérdés, hogy az első tömeggyártásra alkalmas és egyben értelmes megoldás a VTEC volt. -
jelenleg pont hogy lényeges, mivel te jöttél ezzel a témával
de szerintem fejezd be, mert magadat hozod kínos helyzetbe
peace -
én nem téged kostolgattalak a post második fel nem neked szolt, ha meg örülsz a káromra az a te dolgod én konkrétan leszarom, tudom h miért vették el és énis leszarom, visszafogom kapni és ez a lényeg -
:DDDDDD -
A témához pár név:
Ettore Bugatti, Ferruccio Lamborghini, Enzo Ferrari, Horacio Pagani..
:P -
hát én wikin olvastam utána és ott azt irják h a honda találta fel, az h ki alkalmazta sorozatgyártásban rohadtul nem lényeges jelenleg... -
Borg #77508 Hát konkrétan nem vetődtél akkora árnyékra, mert az első változó szelepvezérlést valóban a FIAT oldotta meg. (persze szériagyártásra alkalmatlan volt, csak úgy mint több más próbálkozás, amíg el nem jött a VTEC 1983-ban.)
Egyébként nemtom mit akarsz ezzel a böfögős stílussal, ne engem kóstolgass, mert és speciel örülök hogy nincs már jogsid. Bár nemtom miért vették el, de nem is érdekel. -
Ha jól tudom a common railt is ők kezdték, de ez nem tuti.. -
Nem tudom megfigyelted-e, de ebből három minimum létszükséglet. :DDD -
bazmeg...:D -
őő háát barátom:
Olvass!
"Azt azért szabadjon megjegyeznem, hogy kérem alássan, tulajdonképpen mégiscsak az Alfa Romeo volt, aki ezt mar szériában gyártotta 1980-tol, a Spiderekben, majd 83-tól az Alfetták nagyobb motorjaiban. Ráadásul a hondásnál mégegyszerűbb módon, az egész vezműtengelyen fordít pluszban egy kicsit a végén trónoló kis elektromechanikus kütyüvel." -
Hm. Néhányat mondok:
Kávégép Achille Gaggia 1946
Csapágy Leonardo da Vinci 16. század
Zongora Bartolomeo Cristofori 1709
Óvszer Gabriele Fallopio 1564
MPEG Leonardo Chiariglione 1988-tól
xDDDDDDD -
Támogatom...bár eddig meglepően kevés hibával működik a csodajárgányom.
De a megoldásait a halál farkának jobb sarkára kívánom... -
vagy koprodukció :)))))))) -
végre valaki aki nem csak olt, hanem épit is...mit találtak ki az olaszok?ha olyan agytrösztök akk mondjad...mert érdekel..gondolom a változo szelepvezérlés és a négykerék hajtás is az ő nagy érdemük...okos volt gratulálhatok? -
Khm. Az a franciáké. -
Egyébként az olasz is tud minőséget, max elromlik.De én azt specko leszarom, ha egy ínyemre való olasz paripában ülhetek. -
Borg #77497 Legfőképp a műszaki hiba fogalmát :D -
Nem tudja:D
Pedig illene
Meg persze a japánok, nehogy hűtlenséggel gyanúsítson bárki is XD -
+ki -
Azt ugye tudod, hogy mindent az olaszok találtak? :D -
nem izgat ki mit szeret, én elengedtem egy ártatlan poént, mindenki érti és értekli aki normálisan viszonyul az autokhoz és nem csak kinézet terén, hanem a minőséget is szempontnak veszi(de ezekszerint egyesek ostobaságának is én vagyok az oka)
a másik meg hogy miért kell neki azzal támadni, ami nekem most épp a mélypont?kissé gerinctelen volt a részéről, sztem neki kéne gondolkoznia... -
...benyögsz egy értelmetlen almaságot, és még neked áll feljebb.Khm, kinek kéne gondolkodni?
Rólad jut eszembe...
Hogy a ménkű égetné meg levelestül ágastul az összes csigazabáló francia "mérnököt", alig heréztem vagy 2,5 órát egy nyamvadt kipufogó felfogatással.De én nyertem újfent, keciek
-
Józsi vigyázzá, oltáááás
-
thoéé, jó' vagy more? -
viszont látás' -
már mész? dekár... -
Szabi1991 #77485 
-
Üt mindent. =D -
:DS:_AD?_:SD?_:d -
ZsirosKenyer #77482 igazából rájöttem ez az autó eleve annyira ocsmány, hogy smemi nem áll rajta jól :DDDD -
Szabi1991 #77481 BBS-se, mégis űberfasza sztem vele...
-
Az lehet, csak nagyon nem illik az F40-re...