101030
.
  • SötétBarom
    Autó, amibe csak a (volt) tetőn keresztül lehet beszállni, de pöccre indul? EPIC.
  • maffioso
    teljesen esélytelen volt, a lehető legbunkobb helyszinelő jött meg azmeg már egyből számolgatta h gyorsan mentem meg minden szar, aztán kdierült h szüleim nagy spanja után ameg birt normális lenni...namind1
    egy ocsmány kanyarban sikerült összetörni, ha egyeens az ut simán jo, csak ez olyan volt h egyik pillanatban meredeken leejt utána meg meredek emelkedő és van kb 5 méter amig megváltozik szal keményen megdobott és ezt basztam el..
  • EasyLife
    ez ennyiért nem gyanus amúgy?
  • ZsirosKenyer
    és nem lehetett kimagyarázni?

kutya átfutott az úton, stb?
  • EasyLife
    hogy sikerült összetörni? meg egyáltalán hol? (vissza olvastam de nem sok miden derült ki)
  • maffioso
    nem mert kimásztunk azt pont jött egy járőr-.- mer h a környékre hivták őket... nem hozzánk mint kderült de ugye hát mit volt mit tenni, meg kiszakadt a futomü sajnos eléggé készvolt a gép, annyi h amotor járt faszán miután megálltunk de egy betonoszlop is arrébment, szal mire észbekaptam már ottvolt a járőr a kurva anyját, meg ez lábon nem messze ment volna
  • ZsirosKenyer
    de tényleg meséld már el.

nem votl lehetőség lelépni és eltűntetni a nyomokat?
    Én(mi) így úsztuk meg sötétbarommal :D

Nem akarlak bszogatni én is voltam felelőtlen tizenéves.
  • Firerock
    hellóbelló
    valakit nemérdekel egy 97es opel astra Family Comfort 1.6 16V?
  • EasyLife
    hát merciről eddig csak jót olvasok :D
    bár ahogy nézem ilyen vén gazdag sznobok irkálgathatnak :D
  • desigo
    Passat felejtős
    max ha garis akkor vegyél...
  • maffioso
    személyes tapasztalatrol nemtok beszélni, énis csak ugy hallottam
    bár egyik haverom apja vw-t értékesitett szal nyilván megmondaná h mér vegyél azt:D
  • EasyLife
    hát ne mtom első 3-4 ítélet oltja a passatot :S mercist még nem néztem :D
  • desigo
    Az a legszebb amikor a pár hetes,hónapos jogsis emberkék bizonygatják,hogy ők aztán mekkora rutinnal rendelkeznek és milyen jól vezetnek.
    mindezt párszáz km után...

Szerintem sokat számít a neveltetés is.
    pl övet bekapcsolni sem tanfolyamon kell megtanulni
  • maffioso
    én most nem azért h megint a másik ember ellen beszéjek csupán ezt hallottam, egyáltalán nem megbizhato forrásbol, szobeszéd volt, hogy a merciben joval nagyobb volt a meghibásodások száma mint egy audban v vw-ben...sztem nézz utána népitéleten is
  • Csabesz6
    jogos, félreértettem
  • maffioso
    vagy ha már elkövettem igyekszem nem megtenni mégegyszer(nyilván nem sikegyenes uton sikerült összetörni a kocsit)
  • R0zs0máK
    Vagy tudod milyen hibákat lehet elkövetni és direkt nem követed el...
  • EasyLife
    vw mellett senki? :)
    azaz igazság hogy eddig csak a passatot vezettem, merciből meg csak clk-t, de majd lesz időm kipróbálom a c220 is :P
  • maffioso
    neked onnan a borg kettősponttol szántam csak szal h igazad van ebben, de hát ezt már átléptem magamban mostmár a félévet kell átvészelni mert ettől én még imádok autozni, szerencsére nemis vonták meg tőlem a lehetőséget...egészen eddig...de a rendőrcsaj aki meghallgatott az vmi beszarás jol nézett ki:Dfél csöcse kint volt
  • Csabesz6
    :DDDd
  • Csabesz6
    ne osztottam én semmit koma:)
  • dieselG
    Elfogult C220 tulaj vagyok. Csakis Merci! :D

sötétbarom, tömegverda mi? :)
  • SötétBarom
    Benz.
  • EasyLife
    Szerintetek melyik autót érdemesebb megvenni egy VW Passat-ot vagy egy Mercedes c220 mindkettő 2008-as modell, dízel és auto váltós?
  • dieselG
    Pontosan így szoktam menni én is... fő az erény
  • maffioso
    :D de előszőr juhbélt használtak v mit...és az már jo régen kialakult, szal nem feltétlen ő a hibás:D de hallottam olyat h az arabok kavicsot nyomtak a méhbe h ne legyen megtermékenyülés:D de ezt lehet nem itt kéne:DD
  • SötétBarom
    Most őszintén, hogy nézne ki, ha minden zegsz után küldeném söröshordót emelgetni az asszonyt?? :DDDDD
  • ZsirosKenyer
    Fallopio volt az félkegyelmű perverz aki vmi rothadt disznóbőrt a farkára húzott? :DD

Amúgy gratulálok neki. Egy alapvetően élvezetes tevkenységet sikerült elrontania a találmányával
  • SötétBarom
    Az jó, azt én is szeretem. Mellesleg a seggretapadók többnyire ilyen komlexusautók.. (fóbia & ts.-i)
  • maffioso
    énsem mondtam magamra h szebasztienlőb vagyok csak h élmény volt velem állitolag menni, ergo nyilván tudtam ésszerüen kuplungolni, fékezni, kanyarodni...szal csak finoman h élvezhető legyen, semmi rángás meg ilyenek, ezzel nem arra probáltam világitani h májer vagyok hanem h nem vagyok olyan sötét hülye mint egyesek, akiknek már ez is gondot okoz és basznak megtanulni rendesen hanem jo ez igy nekik...szerintem mindenki követ el hibákat és mindenki abbol tanul a legjobban
  • R0zs0máK
    sőt kifejezetten szeretek falvakban 50-el közlekedni :)
    (Aztán a falu végén a seggemben erőlködő hülyegyerekeket randán megalázni :DDD)
  • R0zs0máK
    Én még most sem hiszem magamról, hogy nagy súmáher lennék és ennek megfelelően utálok is közúton száguldozni...

a drift más, szerintem a vezetési tudásba nem tartozik bele...
  • R0zs0máK
    Nemtom, véleményem szerint egy VVT meg egy VTEC csúnyán más :) Végülis változó szelepvezérlés mindkettő, de a VVT egy kalap szar a VTEC-hez képest...(mondom ezt úgy, hogy VVT-s a motorom :DDD)
  • maffioso
    amugy van benne valami, én pszihologiai vizsgálathoz meg pávhoz kötném inkább mert van arra alkalmas aki megszerezhetné 17 évesen(most nehogy azt higyjétek h magamra gondoltam nem kell a flém), de van aki 21 évesen se érdemes a jogsira
  • maffioso
    hopsz nem borgnak megy a vége hanem csabesznak sry
  • GregSB
    Asszem nem hülyeség felemelni 21-re a jogsiszerzés minimal életkorát.

Mondogatják hogy itthon is be fogják vezetni, hát nem csodálkoznék. (itt most nem csak Maffiosora gondolok, hanem a statisztikákra is)
  • maffioso
    jo hát ebben mutatkozik meg az hogy kurvára nem vagy képben csak osztod az észt az alapján amit sikerült összefantáziálnod...persze nem mintha foglalkoznék vele mert minden embernek ez a normális rekacioja, de azért az hogy a vezetési önbizalmat megkérdőjelezd bármely sofőrnél kcisit erős...tökmidn1 mikori a jogsi kell önbizalom ahhoz h vezessél biztonságosan...én nem arra gondoltam hogy száguldozni volt önbizalmam, alapvetően mindig a kresznek megfelelően vezettem pontosan azért, mert elég baj tud történni még ugyis nem ám még ha én baszok el valamit, erre mégis én lettem a hibás, ez pedig messze nem álom világ de te tudod
    Borg: de lehet, ez most télleg intő példa volt, hát most várok aztán mire megyünk haverokkal nyaralni ujra vezethetek már ugyis(baleset ota amugyis napi szinten vezettem pont h ne legyen bennem semmi merevség ezzel kapcsolatban, hát őszintén kellett idő h visszaszokjak)
  • Borg
    Milyen önbizalom ember? 3 hónapos jogsira fel? Térjél már magadhoz. Az hogy utassal elszálltál a guruló koporsóddal pont hogy nevelő célzatú esemény volt arra nézve, hogy nőjjél már fel az álomvilágodból. És kurvára hálás lehetsz érte, hogy az utasod nem halt meg. Mert akkor jött volna csak igazán a fekete leves.
    Mint mondtam: pont jól van ez így, hogy elvették a jogsidat. Remélem sok időd lesz gondolkodni, amíg visszaadják.
  • Csabesz6
    nem lehet hogy túl hamar szereztél túl sok önbizalmat?csak kérdezem
  • maffioso
    nem ezt mondtam de igyis fel lehet fogni, az élményszámba menő vezetési tudás és a hibám nem egy és ugyanaz, tudom h most se tartanak rossz sofőrnek és ez jolesik mert azért egy ilyen után elszáll az önbizalom elhiheted