101030
.
-
Az a 10 liter városban kicsit halus nem? Szervizes ismimnek volt ilyenje, mondta hogy vegyem meg (akkor másfélért szórta), közölte faarccal, hogy az 540i-t "leüti az útról", viszont 15 alá nem nagyon lehet küzdeni városban.. -
Általános típus hiba 99-2004-es 166-os aflában , napfénytető központizár digitális kijelzők ,beltérben meg könyöktámasz , és riasztó:D -
Anyagilag nem annyira max 1milkacsokim van most sajátmagamnál,mivel még diák is vagyok mellé így lakhely meg étkeztetés nem tré, csak gondolom te is tod hogy amit veszel tuti hogy még rákell költeni :]
Nem azé akarok 3ezrest me fű de menő leszek, annyit nem fogyaszt azért, 10-9liter városba autópályán 6,5-8liter de amit linkeltem lista, ott 1 2.0-ás azzal is szemezek,amugy nem vagyok ennyira alfa fan hogy csak ezt látom de ha ezt megveszem biztos 5-10-15évig jó lesz mert bőrbelső és komfort érzés is van banne, ezzel arra utalok hogy 7év múlva nem lesz roncsautó mint pl 530-as bömös[régi] :] -
500 ráadásul nagyon wenig, számolni kell a kötelező jellegű vezérmű bütyköléssel, átírással, meg az ebben az árkategóriában kötelező jellegű random szopással.. Fél millás autóba beszállni gyakorlatilag 650-700k, hacsak nincs bombabiztos előélete. -
ZsirosKenyer #77877 ha ötszázé akarsz vasat, feltételezem olyan durván nem vagy eleresztve anyagilag.
Így viszont érdemes elgondolkodni hogy kell neked 3 littyós verda? ráadásul pont egy Alfa?
Nem tudom hogy tanultál-e valaha a kereslet-kínálati görbékről?
Ha megnézed az összes nagyköbcentis autót jóval ár alatt lehet megvenni, ugyanis a kutyának nem kell > esik az ár.
Szóval ennyire ne legyél oda hogy olcsón kapsz 3ezres autót :D -
jupi:'D -
Te tökfej, egy ilyen autóra a regadó kb 900.000 forint :DDDDDD -
Annyiból kap kettőt is.. -
parancsolj :] -
Igen a regadó, azt perpill foggalmam sincs mennyi lenne:D De 450ropi+egész baloldallal jól hangzik ^^.
500ropi alatt hozzájutni 3.0-oz azé jó vétel:D
mind1 max kicsit drágábbé veszek, de ha tudtok 500.000FT körüli egész jó autót akkor 1 linkbe megköszönném és meglesném:]
Amugy azért gondoltam 166-os alfára mert ahogy mondtam nekünk is az van és kb tom hogy miként müködik, meg a típushibákat is tom hogy ha ott járok hogy veszem át a kulcsot akkor elöbb megnézem mert drága és idegesítő hibák ezek:].
köszi a válaszod!
lista -
ZsirosKenyer #77871 "Eredetileg átakartam alakitani, de nem volt rá idöm."
Aha jó szöveg. Vagy talán rájött mekkora gigaszopás az átalakítás.
Amennyit ráköltenél átalakítás+forgalomba helyezés, már nagyon patent állapotút kapsz magyar rendszámmal, amit csak átiratni kell.
Amúgy kicsit idegesítő az aláírásod :/ -
Másrészt az egész ott kezdődik, hogy irgalmatlan regadót fizetsz :DDDD -
Érdemesebb lenne venni egy eleve balkormányos darabot :DD Vagy az nem fasza? -
Vagy esetleg jobbosan érdemes-e hagyni :] -
Halihó,
Szerintetek érdemes-e ezt
megvenni és átépítetni [mivel van neki balos müszerfala és szervó]?
Most is van nekünk egy alfa romeo 166 3.0 full extrás kocsi, csak úgy gondoltam ezt nekem^^
szerintetek? -
:D amgy szép sztem csak ez a felni hülyén ál valahogy
Ezt olvassátok el baszki én beszartam:D -
Hogy érted, hogy kamu? A kép nincs tükrözve szerintem :DD Amúgy meg kétlem, hogy egy balkormányos négyajtósból építette volna valaki :DD
A csonti car meg elképesztően jófej, hogy a kifejezhetetlen értékű autót ajándék áron odadja nekem vagy neked.
-
Ebből gyártottak balkormányosat?:O ez nem kamu véletlen? -
ahhh. -
uhhh. -
Tegnap mecseken vizipipáztunk meg parkoltunk az emlékmünél amikor kegyetlen modon csapta meg az elmém egy 02es sti ordito hangja...kellett még 1-2perc mirebeért oda ahol álltunk, apám meg ma is látta korháztéren ott is állitolag cipőzte ahogy birta...nem semmi élményvolt halljátok... -
dieselG #77860 aztakurva :o -
Ahogy a merci alól kiszakad a kerék, az nagyon kemény :D -
pucccsíííts teeeee picsíts!!!!44 -
Háttérbe' milyen traktorok vannak gecc :O
-
Bazz először azt hittem, hogy azt kell figyelni a képen, hogy "végre" elromlott egy japán autó XD LoL -
egyetlen honda kb, ami bármikor kellene, annyira szép -
Tévedel, alattam is ennyit eszik :D Menni tényleg nem megy, de sztem ez a prius se egy rakéta.. -
Borg #77853 Ja, de csak mert papis tempóban "hajtja", meg ha hajtaná akkor se menne :) -
Az öregem vectrája 6-7et eszik. Mindig. Városban is. Ráadásul nem 10 milla csak másfél :D -
Borg #77851 Ez azért nem így van. Benzines üzemben fogyaszt 5-6 litert, elektromos rásegítéssel. Viszont városi üzemben kb 50kmh-ig tud tisztán elektromosan menni jópár km-t. Ez azért nem egy jelentéktelen dolog pl reggelente munkába járáskor. Amikor a hideg miatt tipikusan a legtöbbet eszi az autó a dugóban ülve...
Szóval a nagyátlag fogyasztás az összes megtett km-re vetítve messze nem lesz 5-6 liter.
Másrészt ez méretileg bőven középkategóriás autó. Sokkal nagyobb az Insightnál is. Azért mutass egy Passatot pl, ami BÁRMILYEN dízelmotorral 5-6 litert eszik :) Inkább 8 lesz az városban, és max országúton meg pályán tudod tempomattal 6 köré szorítani. -
Az oké, de annyira meg nem fogyaszt keveset, hogy lehidaljak. 5-6 litert eszik a teszt szerint. Ez kb egyenlő egy korszerű dízel fogyasztásával. Nagynak nem nagy, menni nem megy. Zöld? Kicsit, de van benne egy fél tonnás akksi, ami környezetszennyező mint az állat. Szerintem egy semmire sem való szar. :D
Ez jó is lenne:
"Olyan ami családilag megfelel, úgysincs jó, csak dögnehéz, és bazidrága"
Amit linkeltem VTI kombi mé' nem jó? :DDDD -
hat ja. inkabb egy is220d kene 8,995M-ért, vagy egy is250 9,9-ért -
-
Borg #77847 Hát igen, attól függ mit akar az ember.
Az árán nemnagyon gondolkodtam, mivel 2 se lenne most autóügyre, szal olyan mindegy :)
De szerintem nekem már nem kéne sportgép. Olyan ami családilag megfelel, úgysincs jó, csak dögnehéz, és bazidrága. Ilyen formában pedig a hibrid elég jó alternatíva, mert legalább keveset fogyaszt, meg csendes. -
dieselG #77846 Jó kérdés... szerintem rendelhető extra része lehetett a volt astrámban. Na de szaladok melózni, már így is késésben vagyok:D Este re. -
Akkor az öregem vectrája mér nem tudja?
-
dieselG #77844 Ilyet már az F Astrák is tudtak, pedig lassan 20 éves konstrukció. -.- -
Mondjuk a 10 milla elég izmos ár. Annyiból tudok olyat ami jobban kéne.. -
Borg #77842 Itt a teszt is
Nekem is kéne. De azt a műszerfalat nemtom hogyan szoknám meg... egyszerűen hányás...