101030
.
-
dieselG #78121 Örülj, hogy a forgalmid nálad van és "ennyivel" úsztad meg. :)
Amúgy most jöttem haza franciából, olyan tök nyugodt volt a hazautam, hogy na, erre az otthonom előtt 10 km-re városból kijövet egy Ford Mondeós nagyon a seggemre tapadt 90-es tempónál, ami felbaszott (Magyarország..). Így négybe visszaraktam, azt toljon le.. de előttem messziről bekanyarodott egy autó a mellékútról, így lassítanom kellett motorfékkel. Rögtön utána egy hosszú egyenes emelkedő van 2 sávval, így besorolt a jobboldaliba az előttem bekanyarodott autó, és én 0 lendülettel mentem tovább fölfele, mert a Fordos utolért lassítás nélkül -megint a seggemben volt. Majd átmentem a jobboldaliba, úgy nézett ki hogy el fog kúszni mellettem a Mondeós, de most se kellett csalódnom, negyedikben úgy elhúztam mellette 170-nel, hogy visszapillantóban leolvastam szájáról a káromkodását. Később az emelkedő tetején befékeztem és elkanyarodtam balra haza, akkor zúgott el mellettem dudálva. -.- Most az egyszer jólesett felvenni a kesztyűt a frusztrált parasztokkal... -
Ja, azért mondtam hogy valszeg amiatt nem vette el a forgalmit, mert nem az enyém az autó... -
ZsirosKenyer #78119 én mintha azt olvastam volna a múltkor, hogy a frissen bevezetett rendelkezések alapján a rendőrnek egyáltalán nincs mérlegelési lehetősége. Ha nincs a helyén a rendszám, azonnal köteles elvenni a forgalmit + 30ezerHUF bünti.
Úgyhogy szerencsésnek mondhatod magad -
Nem tartom kizártnak, hogy jattoltatásra ment a dolog...végülis közeledik a karácsony...:))) -
Úgy tűnik akkor a rend éber őre kőszívű volt :D -
Szted mivel magyaráztam? :))) -
Én ott helyben megmutattam volna neki, egy most tört le sztori kíséretében, hátha..
-
Drift edzésen levettem a rendszámtáblát elöl, mert rohadt meleg volt és pont a hűtőbeömlő előtt van a helye...csak ahogy lecsavaroztam kitört az a darab a lökhárítóból amibe bele volt tekerve és nem tudtam visszatenni...így azóta is ottvan...így jártam, majd írok valami méltányossági kérelmet ha megjön a csekk meg a fizetési felszólítás... -
Aki azért vesz kutyát, hogy egyedi legyen, netalántán divatos, az megérdemel egy faszkorbácsot. -
Rendszám az ablakban tipikus módja a trafik ill. matrica ellenőrzők kivédésére. Nem csodálom, hogy pampognak érte. Mondjuk a 30 rongy erős.
Miért volt az ablakban amúgy? -
Ok, értem én.Csak szerintem idegtépő tud lenni amikor ilyen szarságokon akadnak fenn.Na ja szabály az szabály, csak akkor jó lenne ha csak a piti dolgokra húznák rá ezt a dumát:)))
lásd "kölcsönadási szerződés", "rendszám az ablakban", "elcsúszott parkolóóra"...satöbbi -
Nem, mondom hogy igaza van... -
Nem az én nevemen van a kocsi, gondolom azért nem vette el :))
Amúgy egy volt lassan 2 év alatt az első eset hogy megállítottak :DDD -
:D "magadban" -
Dehogy, tök igaza van, én is tudom, hogy szabálytalan akkor meg mit arcoljak vele? Egyedül a 30 rugó döbbentett le :DD -
Nem küldted el magadban a kurv@ @nnyába?:D -
Nekünk labrador retviverünk volt, istenem de aranyos, okos kutya volt:(
Babéziás lett szerencsétlen.Annyit zabált hogy nem igaz, télen is hatalmas örömmel magától berongyolt a Dunába az őrült:DDD.Csóválta a farkát miközben beadták neki az injekciókat...nagyon sajnáljuk.
off vége
-
Borg #78104 Az egy Labrador Retriever, nem Golden. -
ZsirosKenyer #78103 a forgalmidat is elvehette volna, szóval ha úgy vesszük még jól jártál. -
Hehe :) Tegnap éccaka megbüntetett a rendőr, mert műszerfalon van a rendszámtáblám :)) Ezzel nincs semmi baj, csak 30 ezer a büntetés XDDDD Szopó :))) -
kommerszség ne továbbja. :(
Én a keverékre esküszöm. Abból is, ha valami északi van benne. Pl Husky, Malamut, stb. Ordas powahh. -
Golden Retriever = beszteszt :DDD -
Ennyire bírják a Golden retrievert a japcsik? Mondjuk aranyos kutya, bnőmnek is van, és nagyon imádom :D -
Szerintem cementnek van igaza. Nem véletlenül van egyes modellek "van" verziójának ablaka helyén lemez. -
jolvan. aszittem :) -
egy smart is két személyes. Nem azért kell a menetlevelet írni.. -
en is hasznaltam egy fiat marengot kb 1 hetig annak is azert kellett menetlevelet irni mert ketszemelyes volt, zart volt a hatso resz, tgknak volt vizsgaztatva. -
Tehergépkocsi -
nem. -
de de annak vannak levizsgáztatva -
egy transit, transporter, ducatto, stb sem tehergépkocsi...
Hivatalosan kell menetlevél ahogy Borg is írta, akkor elég a meghatalmazás ha csak 1 valaki használja. -
Borg #78090 Ha kizárólagos használtra van kiadva az autó neked, akkor nem kell.
Viszont ha úgy céges, hogy többeknek is van felhatalmazása rá, akkor kell. -
nem kell minden esetben menetlevél mert az én autóim sokáig apa cége nevén voltak, és csak meghatalmazást írtunk elég volt az is a rendőrnek. minek kéne menetlevél, nem tehergépkocsi. -
lexarom, töröljön úgy, hogy ne akarjam miatta folyton a szememet babrálni. Ez már teszi a dolgát ;) -
Borg #78087 Bizony, és külföldre angol nyelvű, ügyvéd által ellenjegyzett kölcsönadási nyilatkozat kell. -
ZsirosKenyer #78086 micsoda problémáid vannak testvér...
Hangos az ablaktörlő :DDD -
nekem is kellett iratnom, mert ugye nem a nevemen volt a kocsi, bár most öregapámét használom és nincs, de amugy szükséges hogy ne baszogassanak -
van kölcsönadási szerződés. Ha a tulajdonos fia vagy pl akkor nem kell, de egyébként bizonyítani kell hogy mégis miért használod a kocsit. Enélkül pl nem mehetnél külföldre, de ha mész és elkapnak, simán bevisznek a jardok kocsilopás címszóval. Persze ha ott a tulaj az más tészta...
Cégeknél nem kell ha alkalmazott vezeti. Ha céges autót más használ, akkor kell. Menetlevél kell mindenesetben -
ok, sajnálom hogy 1görgetéssel többet kopott az egered. -