101030
.
  • pszihopata
    nekem a haverom mondta hogy ha a corvett-je olyan megbízható lenne mint a skoda favorit furgonja már elégedett lenne
  • GhostR1der
    sziloplaszt púrhab reizercsavar
    problem solved
  • Csabesz6
    Ilyeneket olvasva már lassan csúcsmegbízható autónak lehetne titulálni a Citromot.Pláne ahhoz képest hogy mennyi előítélet van vele szemben(buzi oltcit).Igaz a beázás nálam is jelen van, kéder csere.Bár nekem az is eszembe jutott hogy kiszedjük a napfénytetőt(úgy se nyílik normálisan, csak fényt ereszt át)aztán behefttöljük a picsába lemezzel.
    Ezen kívül szar a fűtésem, de ennek hol lehetnek a fűtéscsapjai az rejtély.Mindegy, a párát leviszi a hideg is, kabátom meg van:D.Kicsit csipegeti az olajat (sztem szelepszárszimmering), ezen kívül kutya baja.
    Jó meg hát elég sajátosan néz ki a kis gyösz, de ez nem von le a használhatósági értékéből.Eddig sehol nem hagyott ott.
    De akkor is szeretnék már egy Sierrát legalább...
  • SötétBarom
    Jézus
  • Csabesz6
    [URL=http://belsoseg.blog.hu/2009/10/23/eletem_10_legrosszabb_autoja_es_mind_pontiac_fiero]"Vörös vezér, eltaláltak!":D[/URL]
  • Csabesz6
    igen?:D az kemény
  • desigo

• CSOCSO
    bwahahahahahahahaa
  • MikX
    azért a "csodalexus" nál szebb...
  • Csabesz6
    broáf
  • SötétBarom
    [URL=http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/10/22/benero_audi_a5_szazmillioert/]"Awkward"[/URL]
  • ZsirosKenyer
    jaja. Győrben meg egy 2 sávos 3 km-es egyenesen mérnek :D
  • Borg
    Jah, ahol sosem lehet haladni a dugótól, tehát még jó hogy mindig biztonságosan =gecilassan megy mindenki...
  • SötétBarom
    Jobban elolvasva, erre a következtetésre a két csengerire kibaszott trafi alapján jutottak? :DASD_
  • SötétBarom
    NEEEEEEEEEEE :A_S?D_AS:?D_
  • ZsirosKenyer
    lol
  • I.C.ram
    Ja presztizsbol... De a ferkanak eleve olyan presztizsbeli elonye van amit soha nem fog legyozni egy lexus...
  • R0zs0máK
    Akkor vajon miért van a lóerő háború az M5 vs. AMG E-Klasse között? Érezhetetlen az a 10-15Le különbség, de kurva jól esik elmondani, hogy igen, az enyém erősebb :)))
  • SötétBarom
    Mit?
  • Csabesz6
    LOL, kombi is , turbó is, meg közben 1.6 benzines is:D.Ráadásul egy sedan van a képen:)))
  • I.C.ram
    Szupersportnál ugyanúgy számít a dizájn, mint a teljesítmény. Szerinted hány ember tudja kihozni az x ezredmásodperc különbséget? Senki... szóval giazából tök mindegy, hogy melyiket veszed. Egy átlagos, vagy jobb sofőrnek is ugyanaz lesz a két autó. Ne a profi tesztpilótákból meg versenyzőkből induljunk ki.
  • I.C.ram
    Meg kell neki mutatni az Alfa Romeo 8C Ceompetizione-t, és akkor tudni fogja :)

Láttam egyet amcsiban. A kézifék mellé oda volt gravírozva, hogy xxx of 600 vagy mennyit gyártottak belőle.
  • I.C.ram
    Nem azt mondtam, hogy hasonlít a kínai dizájnra. Hanem azt, hogy olyan, mint egy kínai. Igénytelen a formaterve. Semmi harmónia, semmi átgondoltság nincs benne, csak össze-vissza anime vonalak.
  • R0zs0máK
    Ja, tudnak szép sportkocsit építeni, csak nézd majd meg mit csinál velük ez a "csúnya" lexus a nürburgringen :DDD
  • CSOCSO
    "Mondtam neki hogy olyan mint a Ferrari csak olcsóbb"

hulye amerikait legalabb oktasd es ne hulyeseggel faraszd.

es 1 csaladban altalaban nincs 1 suv es 1 minivan egyutt... vagy-vagy.
  • Adaaam
    Rólad jut eszembe hogy múltkor beszéltem egy floridai cserediákkal és nem tudta hogy milyen autó az Alfa. Mondtam neki hogy olyan mint a Ferrari csak olcsóbb A srácnak van egy szakadt Fordja, az apjának valamilyen régi Mercije(nem tudta a típusát) az anyjának meg egy MPV-je. Csodálkoztam is hogy nincs a családban SUV :D
  • CSOCSO
    Naja... mas foumokon is ezt latni. mindenki utalja. szvsz g*cizoralul nez ki.
    kivul belul nagyon durva.

vegulis csak 500 at fognak gyartani szal lesz eleg ember aki majd elvigye az 500 at es nem marad a laxuson a sok hasznalatlan lfa :D

kinaiakhoz teljesen baromsag hasonlitani. mutassatok mar valami kinai autot amire hasonlit az lfa...

nekem bejon minden porcikaja az autonak. Nalam felugrott a toplistara. Siman megvennem slr, lambo vagy ferrari helyett.

Ja amugy az SLS szep auto, viszont attol meg en nem dobtam hanyatt magam. De megertem azokat akik imadjak es meg fogjak venni mert valoban van egy egyedisege ami szep. En inkabb maradok az ilyen kinai alfakoppintasnal :D
  • Csabesz6
    Nem tudom, a modern dizájn szökevények közül nekem bejön.Meg ugye "haza" húz a szívem, na:p
  • SötétBarom
    Most őszintén baszod. Ez kb hárompálcás design. Ráadásul nem is szögletes. Mi a rák tetszik benne?
  • MikX
    Hát igen, azért, mert valami gyorsra, meg versenyképesre van tervezve, nem jelenti, hogy csúnyának kell lenni...
    De ezen tényleg nem nagyon fog meg egy részlet sem... Nem csúnya, nem... csak egyátalán nem érdekes
  • Csabesz6
    Nekem is, pedig aztán én meg az új dizájnok:DDDD
  • SötétBarom
    Mondjuk ki, ez a lexus bucsus mint a disznó. Tiszta szégyen. [már ittam]
  • Borg
    Nyilván persze. Csak attól még ez sosem lesz kecses sportkocsi, hanem ugyanúgy csak egy böszme nagy és nehéz GT autó, mint az R35. Azt is nem véletlen hívják Godzillának.
    Érdekes módon az olaszok tudnak úgyis ilyen jellegű autót építeni, hogy közben nem lesz csúnya. Az új NSX sem a szépségéről híresült volna el, ahogy a maszkolt modellt elnéztem a videókon...
  • R0zs0máK
    Ez nem dizájn, itt minden a sebességnek van alárendelve :))
  • ZsirosKenyer
    egyetlen pozitívum, hogy bizonyos szögekből(elölről) van benne egy kis supraság
  • ZsirosKenyer
    + japán... (GTR)

SŐt + korea.... ennél meg a hyundai genesis coupé is szebb :S
    (igaz az nem supercar)
  • SötétBarom
    Jogos. Az összes olasz-német-amcsi vetélytárs alázza dizájnban (Vette, R8, Lambok/Ferkák).
  • Borg
    Sajnos egyet kell értsek. Erőltetett a dizájn.
  • R0zs0máK
    Kikúrt-gecispicsamód bejön :DDDD
  • cement
    pfff :DDD