101030
.
-
Eltűnt egy csomó HSZ is :D Egyet lapozok, és kapásból 2 oldalt ugrik kb. -
Szólni kell a modiknak!Közeleg a vég!:D -
háhá rofl -
n003 #78402 hmm?! télleg .. Baromtól kezdődik az új időszámítás?!
:)) -
BAROM TAKEOVER!!44 -
Összeomlott az SG?
Csak barom két hsz-t látom:D -
Sajnos már nem a 2.0 motor van benne, visszatették bele az 1.4est :/
;DD -
DE :DDD -
Borg #78397 Az a k&t tuning corsája mi?:) -
ZsirosKenyer #78396 jaa.
Pillanatra vmi omega kombi szerű cuccot képzeltem el, de már leesett hogy ez puttonyos. De ugye nem az official K&T verdát adták oda? :DD -
boritsd be valami arokba es gyujtsd fel
-
1995. Corsa B alapú doboz. 1.4 benzin 5speed gearbox, 150kg vasoxid inklúded :DD -
ZsirosKenyer #78393 specs? -
parkolást pedig rábízhatod, volt vmi tartóssági teszt, és azon több tíz párhuzamos parkolásból egyet sem rontott, szerintem a parkolásban megbízhatóbb a gép, mint bármely ember, ott kevés a váratlan szituáció. Közlekedésbe nem engednék be mondjuk egy magától járó autót, max KITT-et. -
milyen hülyeségek? -
Lehet, hogy jobban ért hozzá, mint a többiek, de még én is, akinek nem ez a szakmája, talál ordító hülyeségeket a cikkeiben. Ezzel semmi gond nem lenne, csak azt nem szeretem benne, hogy olyan roahdt magabiztosan állítja ezeket. -
jaja. Vezettem egyszer egy LS600h-t. Az is tudta, bár én sose bíznám magam ilyen elektronikára nyugodtszívvel. -
VW-be is lehet kérni park assist-ot, de csak párhuzamosan parkol, mint a mercedes. -
Kaptam csereautót :DD_A:?S
Eddig viszi a prímet worst ever kategóriában. 95-ös opel combo, mindenhol rohad, ahol lehet. Nincs benne szervó, ellenben van benne 30 centis sportkormány, valami atom sportülés (bal combom agyonbassza ki-beszállásnál), a váltó a legszarabb, amit valaha fogtam - még az ürest sem érzem, hol van. Egy lavor zsíros takony kevergetése.. Rükit 3 percig próbáltam beszúrni a helyére :DD Csörög-zörög mint az állat, pattog az úton.. Viszont jól megy, és fog a fék :D
Belül évszázados kosz, hiányzó elemek, benzinszintjelző nem működik, vezető oldali övet az utasoldali slotba lehet csak becsatolni..
Ilyen feelingem lett:
-
Mercikbe már asszem lehet ilyet kérni. Beparkol magától csak a gázt meg a féket kell nyomni. -
jó béna :D ezt a toyotak, lexusok mar tudjak par eve ennyi szenzor nelkul is :D -
mármint motorral szemben -
Magától parkoló Passat :)
Most még tele van a csomagtér gépekkel + szenzorokkal, kíváncsi vagyok mikor jön el az idő, amikor csak meg kell majd nyomni egy gombot a kulcson és beparkol mgától a kocsi :)
[center]/center] -
hajabusa 1 milláért vehető nissan gondolom min. 20
a busa vége 300 fölött van egy picivel,úgyhogy nem igazán meglepő hogy 250 fölött elvérzik
aki csak egy sima széria 600+ motorral kakskodik azért jó ha ezt a videót megjegyzi:)
-
szerintem is valszeg állat,a 29 éves kocsimban is gyáriak a szervócsövek,nem szoktak azok maguktól így elszállni -
Most jön érte a trailer. Szerelőm is azt mondta, hogy ne erőltessem. Otthagytam mint eb a szarát, mert kurva ijesztő hangja volt :DD
A menyétre meg azért gondolok, mert itthon ahol állt a kocsi van egy szép tócsa, ill. lehet látni merre jött ki az autó, mert egy szép összefüggő csíkot húzott maga után. Viszont mikor leraktam még semmi baja nem volt :| -
azért rotyog mert levegős,ne használd így mert beszarik -
gyertyacsere? -
az összes pipa jo az tuti mert megnéztük, a gyertyák most lettek cserélve és előtte jo volt, de visszaraktuk a régieket és ugyse volt jo
-
Nem tud valaki jó ár/érték arányú téli gumit? Firestone winterhawk 2-t néztem ami 13e-ért van 185/60 r14-re. Ennél csak olcsóbb érdekelne, de nem tudom hogy a kevésbé ismert márkák mennyire megbízhatóak és tartósak. -
Olyan sok lehetőség nincs... Vagy a gyertya szar már, esetleg beköpte a motor, vagy a pipa a szar, vagy a kábel szar (kiméred multiméterrel az ellenállást) vagy pedig a rotor nem érintkezik rendesen. Más lehetőség nincs. -
fáradt vagyok na :D -
:DDDDA:S?D_:S?D -
Kérdés, hogy miért folyt el. Főleg, hogy miért ilyen gyorsan. Így a sötétben nem tudtam megállapítani, alámászni meg főleg nem volt kedvem. Ami viszont zavarbaejtő, hogy a kupak levételekor rotyogott a folyadék 
Holnap kiderül mi retek van.. Mondjuk a hangjától majdnem összefostam magam. -
ja, félreolvastam sry, nem ezt kérdezted -
2-3 ezer ft -
ja a topik ciméről jut eszembe:Dhátha tudtok segiteni
az a helyzet hogy a skodában az egyik gyertya nem ad szikrát és nem megy az egyik henger ugye kicsit redukált az erő sajnos
akárhogy csikicsukiztunk néha megvotl a ludas de mindent megnéztünk és frankon érintkezik és az összes gyertyapipa ad áramot, de egyszerüen nemtudjuk mi lehet a gáz
most ez lehet kicsit értelmetlen lett de remélem azért átlátni -
kivánnám de nem fogom:D -
Ordíccsátok kórusban, hogy SZAROLASZ!!44 

-
A vasam leszopatott, és elfolyatta a szervólötyit. :CC
Menyét lehetett?