101030
.
  • I.C.ram
    Eltűnt egy csomó HSZ is :D Egyet lapozok, és kapásból 2 oldalt ugrik kb.
  • Máté94
    Szólni kell a modiknak!Közeleg a vég!:D
  • cement
    háhá rofl
  • n003
    hmm?! télleg .. Baromtól kezdődik az új időszámítás?!
    :))
  • SötétBarom
    BAROM TAKEOVER!!44
  • Máté94
    Összeomlott az SG?
    Csak barom két hsz-t látom:D
  • SötétBarom
    Sajnos már nem a 2.0 motor van benne, visszatették bele az 1.4est :/

;DD
  • SötétBarom
    DE :DDD
  • Borg
    Az a k&t tuning corsája mi?:)
  • ZsirosKenyer
    jaa.
    Pillanatra vmi omega kombi szerű cuccot képzeltem el, de már leesett hogy ez puttonyos. De ugye nem az official K&T verdát adták oda? :DD
  • cement
    boritsd be valami arokba es gyujtsd fel
  • SötétBarom
    1995. Corsa B alapú doboz. 1.4 benzin 5speed gearbox, 150kg vasoxid inklúded :DD
  • ZsirosKenyer
    specs?
  • autoszimulator
    parkolást pedig rábízhatod, volt vmi tartóssági teszt, és azon több tíz párhuzamos parkolásból egyet sem rontott, szerintem a parkolásban megbízhatóbb a gép, mint bármely ember, ott kevés a váratlan szituáció. Közlekedésbe nem engednék be mondjuk egy magától járó autót, max KITT-et.
  • pszihopata
    milyen hülyeségek?
  • I.C.ram
    Lehet, hogy jobban ért hozzá, mint a többiek, de még én is, akinek nem ez a szakmája, talál ordító hülyeségeket a cikkeiben. Ezzel semmi gond nem lenne, csak azt nem szeretem benne, hogy olyan roahdt magabiztosan állítja ezeket.
  • I.C.ram
    jaja. Vezettem egyszer egy LS600h-t. Az is tudta, bár én sose bíznám magam ilyen elektronikára nyugodtszívvel.
  • Gabor1990
    VW-be is lehet kérni park assist-ot, de csak párhuzamosan parkol, mint a mercedes.
  • SötétBarom
    Kaptam csereautót :DD_A:?S

Eddig viszi a prímet worst ever kategóriában. 95-ös opel combo, mindenhol rohad, ahol lehet. Nincs benne szervó, ellenben van benne 30 centis sportkormány, valami atom sportülés (bal combom agyonbassza ki-beszállásnál), a váltó a legszarabb, amit valaha fogtam - még az ürest sem érzem, hol van. Egy lavor zsíros takony kevergetése.. Rükit 3 percig próbáltam beszúrni a helyére :DD Csörög-zörög mint az állat, pattog az úton.. Viszont jól megy, és fog a fék :D

Belül évszázados kosz, hiányzó elemek, benzinszintjelző nem működik, vezető oldali övet az utasoldali slotba lehet csak becsatolni..

Ilyen feelingem lett:

• Balyy
    Mercikbe már asszem lehet ilyet kérni. Beparkol magától csak a gázt meg a féket kell nyomni.
  • cement
    jó béna :D ezt a toyotak, lexusok mar tudjak par eve ennyi szenzor nelkul is :D
  • pszihopata
    mármint motorral szemben
  • GregSB
    Magától parkoló Passat :)

Most még tele van a csomagtér gépekkel + szenzorokkal, kíváncsi vagyok mikor jön el az idő, amikor csak meg kell majd nyomni egy gombot a kulcson és beparkol mgától a kocsi :)

[center]
    /center]
  • pszihopata
    hajabusa 1 milláért vehető nissan gondolom min. 20

a busa vége 300 fölött van egy picivel,úgyhogy nem igazán meglepő hogy 250 fölött elvérzik

aki csak egy sima széria 600+ motorral kakskodik azért jó ha ezt a videót megjegyzi:)

• pszihopata
    szerintem is valszeg állat,a 29 éves kocsimban is gyáriak a szervócsövek,nem szoktak azok maguktól így elszállni
  • SötétBarom
    Most jön érte a trailer. Szerelőm is azt mondta, hogy ne erőltessem. Otthagytam mint eb a szarát, mert kurva ijesztő hangja volt :DD

A menyétre meg azért gondolok, mert itthon ahol állt a kocsi van egy szép tócsa, ill. lehet látni merre jött ki az autó, mert egy szép összefüggő csíkot húzott maga után. Viszont mikor leraktam még semmi baja nem volt :|
  • pszihopata
    azért rotyog mert levegős,ne használd így mert beszarik
  • Csabesz6
    gyertyacsere?
  • maffioso
    az összes pipa jo az tuti mert megnéztük, a gyertyák most lettek cserélve és előtte jo volt, de visszaraktuk a régieket és ugyse volt jo
  • Adaaam
    Nem tud valaki jó ár/érték arányú téli gumit? Firestone winterhawk 2-t néztem ami 13e-ért van 185/60 r14-re. Ennél csak olcsóbb érdekelne, de nem tudom hogy a kevésbé ismert márkák mennyire megbízhatóak és tartósak.
  • I.C.ram
    Olyan sok lehetőség nincs... Vagy a gyertya szar már, esetleg beköpte a motor, vagy a pipa a szar, vagy a kábel szar (kiméred multiméterrel az ellenállást) vagy pedig a rotor nem érintkezik rendesen. Más lehetőség nincs.
  • Adaaam
    fáradt vagyok na :D
  • SötétBarom
    :DDDDA:S?D_:S?D
  • SötétBarom
    Kérdés, hogy miért folyt el. Főleg, hogy miért ilyen gyorsan. Így a sötétben nem tudtam megállapítani, alámászni meg főleg nem volt kedvem. Ami viszont zavarbaejtő, hogy a kupak levételekor rotyogott a folyadék

Holnap kiderül mi retek van.. Mondjuk a hangjától majdnem összefostam magam.
  • Adaaam
    ja, félreolvastam sry, nem ezt kérdezted
  • Adaaam
    2-3 ezer ft
  • maffioso
    ja a topik ciméről jut eszembe:Dhátha tudtok segiteni
    az a helyzet hogy a skodában az egyik gyertya nem ad szikrát és nem megy az egyik henger ugye kicsit redukált az erő sajnos
    akárhogy csikicsukiztunk néha megvotl a ludas de mindent megnéztünk és frankon érintkezik és az összes gyertyapipa ad áramot, de egyszerüen nemtudjuk mi lehet a gáz
    most ez lehet kicsit értelmetlen lett de remélem azért átlátni
  • maffioso
    kivánnám de nem fogom:D
  • SötétBarom
    Ordíccsátok kórusban, hogy SZAROLASZ!!44
  • SötétBarom
    A vasam leszopatott, és elfolyatta a szervólötyit. :CC

Menyét lehetett?