101030
.
-
Remek japán műszer...
Nem túl erős ez szerinted?
-
Elég morcos motor ez az M110 2.8. Szerettem is. :)
W123 280E vs W126 560SEC -
Erre gondolsz?
"3.Azért van, hogy eljussak vele oda ahova akarok.Az mellékes hogy néha a saját szórakoztatásomra elmegyek csúszkálni az esőben, esetleg a földúton.Mi van akkor?Te nem voltál 18?"
Ez a citromra vonatkozik:)
Nézd meg, hogy melyik hozzászólásodra válaszoltam akkor. -
Borg #78482 Semmi, hagyjuk :) Majd nézd vissza a saját hozzászólásaidat. -
Hát ez után a kommentárod után pláne röhejes vagy:)
Ki mondta hogy ezzel csapatni akarok? -
Borg #78480 Neked ez az autó az álmod (amivel néha elmész majd csúszkálni esőben), de azért mások a nevetségesek, igaz? :DD -
Neked mi bajod?:D Milyen pózolás, uram atyám. Végre hozzájutottam az egyik álmomhoz, erre mindenkiből dől a töménytelen baromság.Azt hittem más is tudja értékleni az ilyen remek japán műszereket, de 1-2 ember itt elég nevetségesen áll hozzá a témához.Tisztelet a kivételnek. -
1.Nem oltcit:)
2.Nem vettem, családé.
3.Azért van, hogy eljussak vele oda ahova akarok.Az mellékes hogy néha a saját szórakoztatásomra elmegyek csúszkálni az esőben, esetleg a földúton.Mi van akkor?Te nem voltál 18?
-
Borg #78477 Ja nyilván, az oltcitet se azért vetted :DD -
Majd pózoljunk Toyotával képet kérünk! -
Te még mindig ezen a drift témán lovagolsz.Nem azért vettem:). -
Aha, ez a terv
.Gányolja a fene, lesz vele így is elég melóm, plusz munkát nem akarok csinálni magamnak:).
-
csak egy remus kipufogodobot vegyen ra meg a lampaburakat fujja be festekszoroval, tobbet ne valtoztasson!!! :))))))) -
dieselG #78472 Grat. :) Ahogy Marci is mondaná, ne gányold szét. Ha ügyes vagy akkor egy idő múlva többet fog érni...:)
Tegnap tartósan ki tudtam próbálni a kerekeket, minden a legnagyobb oké. -
hát, ha egyszer ez a legkifejezőbb szó rá :P -
neked látom ez a gány szó nagyon bejön:D -
Csak könyörgöm ne gányold szét! Ebből még egy jó veterán is lehet. Grat hozzá! -
amugy állati jol nézki szerintem, de jo az az 1,2es motor is, max megkell várni a tükörjeget:DD -
ez az -
Borg #78466 Gondolod megvette volna ha nem hátsós? :D Bár 1.2-es motorral aligha fog driftelni vele :)
3gen corolla amúgy. -
énse tuttam rákerestem, régi corolla-t irt ki
ez rwd-s? -
Ez mi? Bocs a tudatlanságomért de segg vagyok a japán autókból,főleg a régiekből. -
Ehh. Az én kocsim az öregem nevén van, de anyukám az üzembentartó, és én használom. :D -
persze, az én kocsim tulaja is én vagyok, üzembentartó a fater, és a kötelező természetesen az ő nevén van, harmadát fizetjük, mintha az enyémen lenne. Nem kell semmi extra, szimplán amikor kötöd,akkor az üzembentartó nevére kell megkötni, ebben segítenek az irodában, vagy netes rendelésnél be kell jelölni. -
a motoromat a nyáron úgy használta egy ismerős de ő intézte nekem csak alá kellett írni a papírt 
kötött egy plussz biztosítást,de panaszkodott hogy valamit még kellett fizetni
nem emlékszem -
:) Annyira nem rohad, csak amennyire várható volt.
Én sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam.
Ebben az üzembentartós dologban valaki? -
műszer 
apró tárgyakat azért ne tegyél a csomagtartóba:)
-
Egy kripta szökevényről?:)
Majd lesz
1 kérdés:
Ugye az kivitelezhető, hogy "x" nevén van az autó és "y" az üzembentartó.Gondolom a kötelező biztosításnál az üzembentartó adataitól függ a negyedéves összeg, ugye?
Köszi -
És még képt! -
Ez az 55e FT-os?:) -
Ez egy kripta szökevény?:D
GRAT NEKED! -
CSABIBÁÁÁCSII!!!!:D
Gratulálok, eléggé kemény :D -
WICKED :D -
Örömömet képtelen lennék szavakba önteni:)))))))))))

-
abs-t bezavarja állítólag -
Borg #78450 Csak zárójelben jegyezném meg, hogy annak a két guminak így az átmérője is más... -
dieselG #78449 Köszi mindhármótoknak! :) -
jó az úgy -
Nem hiszem, hogy probléma, főleg nem egy RWD autónál.. -
hol tudtad kiszámoltatni? ahol néztem ott vagy nem megy még, vagy nincs váltás opció, mint a szerződéskötés oka..