101030
.
  • ZsirosKenyer
    olcsót..
    hisz úgyis szeretsz télen megcsúszni, vagy nem? :D
  • SötétBarom
    Milyen téligumit vegyek? 185/60 R14
  • pajti

• Csabesz6
    Gépjármű átírás esetén milyen okból kifolyólag kaphat az ember illetékmentességről szóló nyilatkozatot?
  • Kit--Kat
    Én egyszer küldtem neki kiigazítást, és egyáltalán nem volt megsértve, megköszönte és azt mondta kijavítja a rossz részt és odaírja, hogy az én segítségemmel történt.
  • SötétBarom
    Jó ötlet
  • pszihopata
    ez a cikk jó,jól van megírva és aprólékosan kitárgyalja a témát

mindenkibe bele lehet kötni,és bárki tévedhet is

nem ástam bele magam a régi mercikbe,még ha igazad is van ez semmit nem változtat a dolgon

szerintem dobj neki egy e-mailt ha biztos vagy a dolgodban,és másold be ide a választ!

• I.C.ram
    Újabb Csikós-féle agymenes...

Azt írja a Vaterás cikkében:

"No meg, hogy ólommentes (helyesen, ólmozatlan) benzinnel megy – hát, azért a szerencsés nyertesnek javaslom, hogy töltsön be néha ólompótló adalékot a tankba, mert tizenkét szelepfészket újíthat majd fel hamarosan."

Megint hülye... a /8-as generációnak már nem kellett az ólmozott benzin, és a Mercedes gyár hivatalos álláspontja is az, hogy NEM KELL bele ólompótló. Hiszen ezek az autók újkorukban is már Super 98-as ólmozatlan benzinnel jártak, legalábbis a kézikönyv szerint ezt kellett bele tankolni.

"A 230-as motor még háború előtti tervezés (akkor még 220-as volt), csak négy főtengelycsapágyas, nem túl tartós, nem is valami erős, de ennek volt a legzsírosabb hathengeres hangja, a 250-es, pláne a 280-as modernebb motorja már fémesebben szól. Azért szeretjük."

Mi van? Háború előtti? Az M130-ast 1951-ben mutatták be.

Amúgy ismerem a volt tulaját a kocsinak. Nyáron adta el 800ezer körül.
  • GregSB
    Vajon melyik lesz az év autója?

Én az Astrára tippelek...
  • R0zs0máK
    Az nem is Ken Block...
  • I.C.ram
    Nem valami meggyőző :D
  • Szabi1991
    [center]
  • GhostR1der
    Hadházy...:)
    Respect
  • Szabi1991
  • Csabesz6
    Semmi extra, az enyémnek is más személy volt az üzemben tartója és a tulajdonosa.Ez annyit jelent, hogy az adásvételiben szerepel egy olyan kiegészítő szöveg, mely szerint az üzemben tartó lemond az autóval kapcsolatos összes jogáról.Azt hiszem.
  • R0zs0máK
    És akkor mi van, ha veszek egy autót, aminek van üzembentartója is? Milyen papírokat kell kitölteni hozzá?
  • Csabesz6
    Köszi neked is.Akkor majd elválik:)
  • Balyy
    Sztem nem kell semmi. Én is egyedül voltam átíratni a hacsit. Én vagyok a tulaj, fater üzembentartó (ő nevén van a kötelező). Tulajt szokták a forgalmiba írni. Az meg tök mindegy h kinek a nevén van a biztosítás csak az a lényeg h már meglegyen kötve arra az autóra.
  • CSOCSO
    6:16 os resz mennyire gaz.. az elso es az utolso mazdan volt jo kis fasza felni a kozepso ketto meg valami pimp zavarodottsagbsan szenvedett
  • Csabesz6
    Értem, akkor jön fater is.
    Köszi!
  • I.C.ram
    Szerintem tuti, hogy ott kell lennie. Meghatalmazás meg lehet, hogy csak ügyvédi pecséttel ellátott jó, ha esetleg meghatalmazásban gondolkodnátok.
  • Csabesz6
    Nagyon fasza vidi, ott a rokon 5:10nél.Micsoda masinák...
    Kérdés:megvan a biztosítás, kész az eredetvizsga.Fater nevére kötöttük a biztit, mint üzemben tartó.Ha megyek át íratni az autót ocsmányirodába, akkor oda kell faterom szerény személye is, vagy nélküle is megoldható hogy ő legyen az üzemben tartó?
    Köszi
  • Szabi1991
  • pszihopata
    hát azért volt akinek sikerült 'műszereket' gyártania akkoriban is:)

• SötétBarom
    10 év múlva kiderül :DD
  • pszihopata
    azért 69-óta /128/ volt idejük változtatni:)
  • SötétBarom
    Az enyémben még hangtalanül lehet kuplung nélkül váltani, ha ügyes az ember :DD
  • SötétBarom
    Pont ilyen :D
  • pszihopata
    ennyi idősen mindengyikben kuka a szinkrongyűrű-azért recseg /fiatbetegség/
  • Zetorg
    apámnak volt még nem rég :D
    elég fílinges, de megszokást igényel. kb alapjáratig kell visszaejteni a fordulatot váltáskor, különben recseg :)
  • Palinko
    zastava 128 :)
    én ilyennel tolom. a vezetése egy modern autóhoz képest elmarad de meg van a maga stílusa (pereckormány, váltóreccs :D) nekem bejön.
  • Csabesz6
    Jártam arra amikor mentünk az autóért, kavarogtunk eleget:D
    Ha arra tévednék, szólok:).
  • SötétBarom
    Sopronban jársz kipróbálom, m'kay?
  • Csabesz6
    Kb erről van szó, de lényegtelen, én imádom, napról napra jobban
  • SötétBarom
    Ilyen mint ez, csak fehér. Van hozzá ugyan ilyen raj tetőcsomi, meg minden :DD
  • SötétBarom
    El akarom kunyerálni öregapám zastaváját. Hülye állat vagyok-e? :DDD
    (nagybátyámék lepasszolták neki a 9 éves második autónak tartott fókuszt 4 kilóért :| )
  • pszihopata
    aki magára vette az jöhet!
  • pszihopata
    mindenki úgy kezdi az autózást hogy hány lóerős

másba úgysem tudnak kapaszkodni mert eleinte seggek az autókhoz
    a szerencsésebbje később kinövi meg tapasztal,a többi úgy marad

persze hülyén néz mikor valaki egy 30 éves corollára mondja hogy műszer-hiszen fogalma sincsen milyen vezetni egy ilyent

minősíteni az simán megy neki
  • Csabesz6
    Kérdezd meg pszichot:)
  • GhostR1der
    nem :)