101030
.
-
ZsirosKenyer #78525 olcsót..
hisz úgyis szeretsz télen megcsúszni, vagy nem? :D -
Milyen téligumit vegyek? 185/60 R14 -
-
Gépjármű átírás esetén milyen okból kifolyólag kaphat az ember illetékmentességről szóló nyilatkozatot? -
Én egyszer küldtem neki kiigazítást, és egyáltalán nem volt megsértve, megköszönte és azt mondta kijavítja a rossz részt és odaírja, hogy az én segítségemmel történt. -
Jó ötlet
-
ez a cikk jó,jól van megírva és aprólékosan kitárgyalja a témát
mindenkibe bele lehet kötni,és bárki tévedhet is
nem ástam bele magam a régi mercikbe,még ha igazad is van ez semmit nem változtat a dolgon
szerintem dobj neki egy e-mailt ha biztos vagy a dolgodban,és másold be ide a választ!
-
Újabb Csikós-féle agymenes...
Azt írja a Vaterás cikkében:
"No meg, hogy ólommentes (helyesen, ólmozatlan) benzinnel megy – hát, azért a szerencsés nyertesnek javaslom, hogy töltsön be néha ólompótló adalékot a tankba, mert tizenkét szelepfészket újíthat majd fel hamarosan."
Megint hülye... a /8-as generációnak már nem kellett az ólmozott benzin, és a Mercedes gyár hivatalos álláspontja is az, hogy NEM KELL bele ólompótló. Hiszen ezek az autók újkorukban is már Super 98-as ólmozatlan benzinnel jártak, legalábbis a kézikönyv szerint ezt kellett bele tankolni.
"A 230-as motor még háború előtti tervezés (akkor még 220-as volt), csak négy főtengelycsapágyas, nem túl tartós, nem is valami erős, de ennek volt a legzsírosabb hathengeres hangja, a 250-es, pláne a 280-as modernebb motorja már fémesebben szól. Azért szeretjük."
Mi van? Háború előtti? Az M130-ast 1951-ben mutatták be.
Amúgy ismerem a volt tulaját a kocsinak. Nyáron adta el 800ezer körül. -
Vajon melyik lesz az év autója?
Én az Astrára tippelek... -
Az nem is Ken Block... -
Nem valami meggyőző :D -
Szabi1991 #78514 [center] -
Hadházy...:)
Respect -
Szabi1991 #78512 -
Semmi extra, az enyémnek is más személy volt az üzemben tartója és a tulajdonosa.Ez annyit jelent, hogy az adásvételiben szerepel egy olyan kiegészítő szöveg, mely szerint az üzemben tartó lemond az autóval kapcsolatos összes jogáról.Azt hiszem. -
És akkor mi van, ha veszek egy autót, aminek van üzembentartója is? Milyen papírokat kell kitölteni hozzá? -
Köszi neked is.Akkor majd elválik:) -
Sztem nem kell semmi. Én is egyedül voltam átíratni a hacsit. Én vagyok a tulaj, fater üzembentartó (ő nevén van a kötelező). Tulajt szokták a forgalmiba írni. Az meg tök mindegy h kinek a nevén van a biztosítás csak az a lényeg h már meglegyen kötve arra az autóra. -
6:16 os resz mennyire gaz.. az elso es az utolso mazdan volt jo kis fasza felni a kozepso ketto meg valami pimp zavarodottsagbsan szenvedett -
Értem, akkor jön fater is.
Köszi! -
Szerintem tuti, hogy ott kell lennie. Meghatalmazás meg lehet, hogy csak ügyvédi pecséttel ellátott jó, ha esetleg meghatalmazásban gondolkodnátok. -
Nagyon fasza vidi, ott a rokon 5:10nél.Micsoda masinák... 
Kérdés:megvan a biztosítás, kész az eredetvizsga.Fater nevére kötöttük a biztit, mint üzemben tartó.Ha megyek át íratni az autót ocsmányirodába, akkor oda kell faterom szerény személye is, vagy nélküle is megoldható hogy ő legyen az üzemben tartó?
Köszi -
Szabi1991 #78503 -
hát azért volt akinek sikerült 'műszereket' gyártania akkoriban is:)
-
10 év múlva kiderül :DD -
azért 69-óta /128/ volt idejük változtatni:) -
Az enyémben még hangtalanül lehet kuplung nélkül váltani, ha ügyes az ember :DD -
Pont ilyen :D -
ennyi idősen mindengyikben kuka a szinkrongyűrű-azért recseg /fiatbetegség/ -
apámnak volt még nem rég :D
elég fílinges, de megszokást igényel. kb alapjáratig kell visszaejteni a fordulatot váltáskor, különben recseg :) -
zastava 128 :)
én ilyennel tolom. a vezetése egy modern autóhoz képest elmarad de meg van a maga stílusa (pereckormány, váltóreccs :D) nekem bejön. -
Jártam arra amikor mentünk az autóért, kavarogtunk eleget:D
Ha arra tévednék, szólok:). -
Sopronban jársz kipróbálom, m'kay? -
Kb erről van szó, de lényegtelen, én imádom, napról napra jobban
-
Ilyen mint ez, csak fehér. Van hozzá ugyan ilyen raj tetőcsomi, meg minden :DD -
El akarom kunyerálni öregapám zastaváját. Hülye állat vagyok-e? :DDD
(nagybátyámék lepasszolták neki a 9 éves második autónak tartott fókuszt 4 kilóért :| ) -
aki magára vette az jöhet! -
mindenki úgy kezdi az autózást hogy hány lóerős
másba úgysem tudnak kapaszkodni mert eleinte seggek az autókhoz
a szerencsésebbje később kinövi meg tapasztal,a többi úgy marad
persze hülyén néz mikor valaki egy 30 éves corollára mondja hogy műszer-hiszen fogalma sincsen milyen vezetni egy ilyent
minősíteni az simán megy neki -
Kérdezd meg pszichot:) -
nem :)