101030
.
-
Borg #78605 Jah, csak AZ a merci amit kinéztél, rohadtul nem tartós, senem megbízható.
Sajna nem a legjobb korszaka volt a gyárnak. Muterom C180 automatája is több sebből vérzik rendszeresen... -
Borg #78604 Széchenyi téren van a legganébb aszfalt ilyen időben :( Rendszeresen ott állok a lámpánál, és nem birok elindulni mert elforog az első kerék a posta előtt :D -
ugyanilyen megfontolásból vetettem én is húgommal egy '85-ös kocsit 93-94 körüli szarok helyett 

-
Nem presztízs miatt, inkább az a megközelítés, hogy inkább egy megbízhatóbb, tartósabb kocsiból öregebb, mint a mai papírszarokból egy max 4-5 éves. -
-
Beszteszt Merc ever
-
Ja, előbb úgy elraktam húgom 65 lóerős Daihatsu-ját keresztbe, öröm volt kormányozni :DDD -
dieselG #78598 Az én w202-mben valószínűleg a légtömegmérőt kell cserélni jövő héten. Elment az erő, rángat a motor és lefullad alapjáraton. Ráadásul nem jól van betanítva a komputer, azt is megcsinálják már. December végén majd összeírom a 2009-es hibalistát és a ráköltött pénzt elrettentésül. Áhh... -

Esőben simán ugyan úgy megyek, mintha nem esne. Ami necces, az a takony ami most van (itt). -
Ilyen nem fordulna elő, ugyanis nem bízom meg mások vezetésében (soha), csak akkor tudom mi van és akkor érzem biztonságban magam, ha én vezetek. Szóval csak akkor hajtok, ha én vezetek, ha utas vagyok, nem spanolok senkit, hogy csapjon a lovak közé.
Én autópályán gyorsabban megyek esőben is mint 130, de nem mondom meg mennyivel. :P -
Áh, öreg vagyok már és rágós
-
pedig jön a karácsony, f..a szaloncukor lennél :DD -
Szabi1991 #78593 jóvanna Dk.. :D -
Én nem, hála égnek.
-
Akkor pont lemaradtál rólam XDDD -
Lehet, de nem akarom a sztaniolpapír ütközésbiztonságát magáénak tudható autómat magam köré hajtogatni :DDDD -
Szabi1991 #78589 én meg akkor léptem ki a sulikapun, azt látom ismerős srác tologassa a golfot.. de nem esett le elsőre, hogy honnét is vagy ismerős.. :D -
Jah, utána az idióta azért még leállította tatabányán, "ne fossál beindul ez" csatakiáltás kíséretében.Hát mit ne mondjak, nem indult. Kapott egy szép adag réz szálat pluszba, én meg hazaértem csontra fagyva, délután ötre.Reggel 9kor mentünk fel.Mindezt két meleg plazma tévé miatt, amit a buzi főnöke csicskáztatott le vele tbányára.Mozgalmas nap volt, de végre kajáltam ugyhogy már jól vagyok:D. -
Szabi1991 #78587 passz, de qva nagyot szikrázott.. aztán jó kis éget szag.. de végül csak beindult.. az a lényeg.. :DD -
Eztetet nem értem:D -
Hozzád hasonló nő ugyan ezt mondja jobbról élesben = diszkóbaleset :DD -
nem az a gáz, önindító vezeték:) -

-
mert te nyuszi vagy :P
:DDD -
Borg #78581 Amíg csak egyenesen kell menni addig nem sok gond lehet belőle. Másrészt nekik rendes gumik, meg aerodinamika is van :) -
Szabi1991 #78580 heh, oda jártam régebben gyúrni ahonnét kikanyargott a bmw.. -.-"
meg is látásból sztem ismerem is a tagot.. xD -
Haggyad má' olyan széles a háccsó kerekük mint a vasad :DSAD?_:D -
Hogy a gecibe mennek ezek 300-al esőben??? Én 130-nál nem merek többel menni ha vizes az út XD -
[15:38] Újabb fogás az Üllői úton. Kikanyarodáskor a BMW vezetője agresszívan dudálta le a civil vadászautót, majd miután megelőzte, a rendszámfelismerő rendszer kidobta, hogy körözik az autót bűncselekmény miatt. A sofőrt már elvitték, mire odaértünk, ha jók az értesüléseim, akkor több milliós sikkasztás a vád. -
Igen, de ha kérsz időpontot akkor elég ha az időpont kérés van 15 napon belül.
De van olyan okmányiroda ami nem foglalkozik a 15 nappal sem... -
Najó az túlzás, hogy nagy fos, de sajnos azon már jönnek elő meghibásodások szép számmal. A W203 valamivel már jobb, de abból talán érdemesebb második szériásat venni. -
Megnéztem a feltöltőnek a többi videóját is, betegek ezek az oroszok :D
Kedvencem a 750 lovas Evotech RS6. Konkrétan legyorsulja az 5.2-es V10-es R8-ast O.o -
Ez már a W203 (összefolyt pápaszemes), ugye? Legalábbis annak kell lennie, ha csak 8 éves. Ha csak W202 akkor sürgősen felejtsd el. Nagy fos az. -
Szabi1991 #78572 normális aksit meg szerezzetek a golfba..
-
én is csak cdi-t vezettem az kurvajó
a kompresszoros állítólag hangos ami rövidtávon élmény az hosszútávon zavaró is lehet
/hallotta/ -
Másrészt egyszer mentem egy ilyennel Bécsbe meg vissza, és kurva jó autó. Az 220CDI volt, de nagyon jól ment, kényelmes, pofás is (már akinek tetszik), viszont elég visszafogott méretei vannak belül. A bravam nem kisebb szinte semmivel. Futómű pöpec, 160-70 simán autózható pályán unott arccal, tempomattal, úgy hogy az ember csak a halk muzsikát hallja. :)
Mondjuk a mercik amiket eddig próbáltam mind nagyon jók voltak. -
Írd le: presztízs!
-
A nagyon jó állapottól függetlenül kb tényleg ez az a kor, ahol hirtelen "ömleni kezd a szar". Ez egy alsó kategóriás autónál is húzós lehet (ugye több százezres tételekről van szó), egy mercinél lényegesen magasabb a szopófaktor. Bonyolultabb futómű, gondolom automata is, sok-sok kényelmi extra csak arra vár, hogy beszarjon :D
Nem azt akarom mondani, hogy a merga egy fos, csak azt, hogy ezek elkerülhetetlen kiadások (pl egy kipufogó nem marad egyben örökre, a szar utak hazateszik a legfrankóbb fútóművet is, a só/latyak/hideg meg bünteti a vasat szépen).
Ha ez az összeg KP-ben rendelkezésedre áll, szerintem mindenképpen érdemes valami fiatalabbal próbálkozni. -
ZsirosKenyer #78567 csőd.
Ha 8 éves az azt jelenti hogy msot fog vagy már át is pördült a 200k-n a km óra, illetve közeleg a 10 év amikor szép lassan elkezdenek meghalni rajta a cuccok.
Érdemes elgondolkodni azon, hogy az illetőnek (vagy neked) tényleg szüksége van-e mercire, mi az amiben többet nyújt mint más autók, és tényleg kell-e nekünk ez a plusz.
Mert szerintem teljesen felesleges, ha csak nem a prestige miatt kell, de az meg kicsit lúzerség. -
n3tuddki-nek c-class mercije van, mondjuk neki az ujabb, kerdezd ot o biztos tud valamit mondani