101030
.
-
Borg #78645 Tök lényegtelen egy átlagautóban.. -
és jó helyen kapar :) -
Borg #78643 Nincs igazad. A családban 2 C merci is volt/van. Mindkettővel jártam nem keveset.
Nem elég hogy szűkebb bennük a hely az Accordomnál, a vezetésélmény is semmi extra. Viszont azt aláírom, hogy jobb minőségűek az anyagok, és komfortosabb. -
Ezt egy Honda-s soha nem fogja megérteni :D -
nem autópálya volt... -
dieselG #78640 Jobbról? -.- -
pótkocsi nélkül veszélyesek a kamionok :D
egyik este jöttem haza, ment a sor 90-100 között, egyszer csak tükörből látom, jön valami hátulról, sok lámpával. Egy Magnum volt, és lazán elhúzott a kocsisor mellett :D -
ma megpróbáltam xD
2x2 sávos úton jobbról kerültem volna ki egy új Renault kamiont amin nem volt szerelvény.
Amikor észrevette,hogy előzném ő is lepadlózta és simán elment.
Mondom wtf
-
hát 1:10 pl ott állnak a rajt előtt, a két középső sávban, mellettük meg épp elhúz egy autó, előbbre egy másik, stb. azért akkor is merész, próbáld meg itthon, az első kamionos beléd rongyol :D -
szélén meg esőben,éjjel aszfaltoznak 1000-el... -
de az haggyá, ez látszólag egy autópálya, aminek a belső sávjában megállnak, miközben pl a két kocsi közt ott megy a forgalom, köztük kamionok? lol :D -
hehehehe 

-
ZsirosKenyer #78633 Én pont ezért imádom a hondám.
Ennél tökéletesebb aranyközéputat kevésbé tudok elképzelni. Megbízható, lehet takarékosan használni, vagy ha olyan kedvem van, lenyomni a 3ezres merciket.
Egyedül crash-nél vagyok hátrányban, de tapasztalataim alapján mivel fürge és könnyű az autóm, olyan szitukban is könnyebben korrigálok mikor a bálnamercit már lerántja az útról a gravitáció. -
Borg #78632 Én amikor vettem a Civicet, akkor ugyanannyiért lett volna lehetőség egy szintén 92 körüli E mercire. Azzal a különbséggel, hogy az türkiz színben, türkiz ablakok, vajbőr, és 3 literes... eszméletlen jól ment, és tetszett is. De amikor a kópháza-sopron bemutató úton bekajálta a negyed tankot (viszont nyomott is az ülésbe rendesen), akkor valahogy már nem éreztem, hogy annyira oda vagyok érte. Pedig ha akkor elborul az agyam, lehet hogy még ma is mercis lennék :) -
ZsirosKenyer #78631 "átlagos" lányok = ésszerűen gondolkodók? :D
Biztos örülni fog Kata a bóknak, de minden nő így kezdi, aztán szép lassan belátják hogy nincs mese, marad a yaris. -
ZsirosKenyer #78630 Hát, számomra ezerszer szebb és izgalmasabb egy accord type-S mint a hasonló korú lomha mercik.
persze a nők inkább csak színeket meg márkákat látnak az autókban. -
BMW M3 GTS. Teaser.
-
ZsirosKenyer #78628 talán azért mert nekünk idősebbeknek már vannak tapasztalataink.
Ne aggódj, mikor mi nőttünk fel, 18 évesen le volt esve az állunk hogy olcsóbban kapni használt bmw-t meg mercit mint suzukit. Aztán elkezdtünk érteni a dolgokhoz, volt pár ismerős aki bepróbálkozott egy-egy öreg luxusautóval és olyan mélyet szopott, hogy mai napig fájlalja a torkát. -
Borg #78627 Én mondjuk nem értem, hogy egy C merci mitől lenne izgalmasabb ezeknél. -
akkora hangja volt,hogy elnyomta a kocsimban a zenét
cc -
Lószart, mama! :D Nem szeretek gyorshajtani...de egyébként én mentem ott, igen :) -
Hát ha "átlag" csaj lennél akkor nem ide jöttél volna kérdezősködni hanem bementél volna valami használt autó kereskedésbe és hagytad volna,hogy rádsózzanak valami Pug 307-es vagy hasonló ótvart.
Itt csak megkapod az igazat.
El kell dönteni,hogy mik az igényeid.Mi a max összeg amit rá költenél.
Itt mindenki a saját favorizált márkáját fogja ajánlgatni.
Én a helyedben nézegetnék Corollát,Civicet esetleg ha nagyobbat szeretnél IS-t,Accordot -
Ennyi pénzért már kapsz jól felszerelt 4-5 éves Avensist, Accordot, Mazda 6-ot stb...
Méretre (kívül-belül) kb ugyanekkorák... persze nem olyan szépek és izgalmasak mint a Merci, de ez utóbbi igaz a szervízlátogatásokra is (Mercinél sokkal több "izgalom" fog érni a szervízben).
Persze most magamból indultam ki. Én soha nem vennék egy ilyen 8-10 éves mercit, sokkal inkább egy fele annyi idős középkategóriás japót. De ez én vagyok, nem váltanak ki különösebb érzelmet belőlem a mercik. Ugyanakkor nem nézem totálisan hülyének azokat, akik imádják ezeket a kocsikat, és képesek megvenni úgy is őket hogy tudják sokkal többe fog kerülni nekik. Ha van rá pénze akkor miért ne?
Ezt kell eldönteni annak aki venni fogja (Te vagy ismerősöd): megér neki annyi +pénzt és szervízlátogatást ez a kocsi? Mert az tuti, hogy egy fele annyi idős középkategóriással sokkal kevesebb baj lesz. -
Hasonló képpen érzek amikor nagyon szeretnék valamit de jön valaki és lerombolja a véleményemet arról a dologról:) -
hát, el tudjátok venni az autóvásárlástól az ember kedvét, ez tény -
Borg #78620 Mármint a visszapörgetett km-óra mást mutat...
Az utolsó dolog ami releváns egy használtautó hirdetésben, az a futott km... azt inspekció alapján kell eldönteni, és nem a számláló állásából. -
de 130-at azt mindenhol nem?
Ma fél 1 kor Erzsébet hídon buda felé te mentél?
csak a hátulját láttam... -
nem 200ezer vagy ahhoz közeli km van benne és nem automata -
Borg #78617 Miért, ez miben más mint az előző felvetésed? -
kép? :D -
Látom nem tudsz magadnak hazudni,hogy a Merci nem jó:D -
ez is xar? -
Vegyen egy 10 éves Alfa-t. Jól néz ki, van presztízse, és soha nem fog elromlani.
[Csapdát felállította, gyorsan elfut] -
Miért te mit ajánlanál? Nem nagyon van hasonló korban autó amire azt lehetne mondani hogy na... (úgyértem aminek valamennyi presztízse azért van) -
Cserébe jellegtelenek. Legkevésbé ajánlanám csajnak. Unalmas, szar formák.
Jó a Merci, de nem szabad azért venni, mert megbízható lesz. -
Lexusok esetleg? Azokra szerintem annyira nincs sok panasz és szerintem vannak olyan jók komfortra mint egy merci -
Milyet szeretnél?:D
15 évesen de megpróbálok segíteni,meg várom,hogy kioktassanak. -
oké, egy kalap fos, megértettem
de akkor mi az ajánlás helyette? -
Nem akarlak elkeseríteni, de ezek a Mercik messze nem olyan megbízhatóak, mint ahogy azt te elképzeled. Ha nem számít a presztízs, és nem is kell a luxus annyira, akkor NE Mercit vegyél. Mondom ezt Mercibuziként. -
Tévhit miszerint BMW,Merci nem romlik el,sőt........