101029
.
-
átmegyek én szívesen ha nem 3an vannak -
mit csináltam?
épp egy 2sávos útszakaszon a belső sávban szabályosan közlekedtem, egy haver ült jobb elöl, 2 hátul, jött mellettünk a passat. Jobb 1es haver nézte őket kb fél percig, és tovább nem is tudom folytatni, hiszen nem történt más. Elértünk egy lámpához (cifra palota), ott még probléma nem volt, mi indultunk először, nem is indultam durván csak lightosan, erre bebassza magát elém cp után, majd sztk előtt végez, há mondom hogyne, kikerültem őket jobbról, eltársalogtunk így ablakon keresztül, aztán ami most újonnan el lett kerítve, (ahol anno semmise volt csak egy kis átlátszó kerítés, mostmár vmi fal) az előtt van egy kis leágazás, oda beszúrtam a kocsit 90el, aztán léptünk lefele. -
ma autók alapból nem arra készülnek, hogy 10-15 évig menjenek velük, nincs abban biznisz.
de hogy páran és te is honnan tudjátok, hogy az új kocsik 10 évesen mennyire lesznek rozsdásak, legyen az merci vagy bármi, nemtudom. Erre csak az lehet a magyarázat, hogy te valójában Hiro Nakamura vagy - így legalább érthető a honda mánia - és előreteleportáltál 2019 környékére. -
dieselG #78681 Tizenkét éves mercimen csak a hátsó sárvédőívek rohadnak mindkét oldalt, ott, ahol az oldalsó díszlécek véget érnek. Ja, és FlyHigh, ez nem volt zavaró tényező nekem, mint agyatlannak, mikor megvettem több mint egy éve. Csomó Honda Accord, hatos Rover, Volvo S40, Opel Vectra megtekintése, kipróbálása után döntöttem a két C osztály közül ennél. Volt mire költeni idén sajnos, de meg se fordul a fejemben hogy eladom, nem azért, mert "kipucolkodott kevés pénzből rongyrázós-sznob emberke" vagyok, hanem azért, mert megmagyarázhatatlan módon nagyon szeretem. Sokan úgyse értik meg ezt. -
Biztos kellemesen viselkedtél:) -
Jó kérdés.
Mégkérdezem a mercis haveromat, szerintem adnak. A gagyibb márkák is szoktak adni 15-öt. -
Már amúgy nem divat a mercikre 30év garit átrozsdásodásra? -
Borg #78677 Pedig van ilyen. Az új mazda6-nak, meg a swiftnek is vannak rozsdásodái gondjai.
Csak azt nem értem, hogy miért "fényezőhöz" viszik, amikor ezekre általában 10 év átrozsdásodás elleni garancia van. (ami független az autó egyéb garanciáitól) -
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy modern galvanizált karosszéria, ami mercedes ráadásul, csak úgy elkezd rohadni 6 év alatt, a tíz éves fiatom, amit még meg is csuktam kétszer meg nem..
Nonsense. -
a kia meg 7 év garit ad? :D (asszem rozsdára is megy ez a ceed-nél) Szép :] -
1. Megállsz.
2. Megvárod amíg kiszállnak.
3. Átmész a sofőrön.
4. Continue trip.
Nem tudom elképzelni amúgy, hogy tudna valaki megállásra kényszeríteni egy autóval. Kettővel még csak-csak, de eggyel biztos nem sikerülhet. (úgyértem, hogy az autók összetörése nélkül). -
Abszolút nincs már az a régi minőség a merciknél, csak a sok agyatlan ember húzza maga után a még több agyatlant, így él meg a cég. -
ZsirosKenyer #78672 én is mentem a fényezőmhöz mert a 11 éves hondámon a hátsó sárvédőív már kezd rohadni, aztán megnyugtatott, hogy 6 éves merciket visznek hozzájuk úgy, hogy komplett elemeket kell cserélni rohadás miatt...
égő.. -
Szerintem a tepsik voltak a legjobbak, lyukas hűtővel tudtunk utánfutót húzni vele, az a nagy dezső motor mindent kibírt, nagyon-nagyon igénytelen és megbízható autó volt, 0 gondozással is az extrák fele még működött. Nekem visszatetsző ez a mercis világ, háromnegyedében cigány szag van, a maradék nagy része pedig az ilyen kis kipucolkodott kevés pénzből rongyrázós-sznob embereknél van. -
Nem rossz autók a mercik, csak kicsit gáz, hogy egy 7-8 éves autóról rohad le a küszöb, meg az alkatrész árak, főleg ha egy kicsit emberesebb darabról van szó. -
Upsz. Bocsi, keresőbe akartam írni. :S -
NYíregyháza -
annyi, hogy csak úgy leszorítgatni, ugatni ok nélkül nem igen szoktak senkinek... -
lalácska gondolom nem véletlen akartak leszorítani, micsináltál már megint? :DD -
ZsirosKenyer #78665 egy haverom autója:
kesztyűtartó: sokkoló
ülés alatt: vipera
csomagtartó: baseball ütő
Mindehhez G-Unit-os ruhákban jár, hátha összetévesztik a mindig kemény 50cent-tel :D -
Ti mint tapasztalt autósok:
mit csináltok ha 3 zsírfejű egy passattal vagy akármilyen szarral ami erősebb nálatok le akar szorítani a picsába? és mivan ha leszorít, megállunk, azok meg kiszállnak? :o
az oké hogy én gecipro voltam és elmenekültem az 1.9es elől a kis 1.4esemmel, de az nem oké hogy mellettem voltak kb 2centire és ugattak, gondolom nem köszöntek.
...de ha megállunk mer valahogy úgy alakul? :o -
Ezért kell ótómata. :) Véletlenül meg azért csak nem kickdown-ol az ember :) -
De, 1x előfordult, amikor 3 napja volt velem a kocsi, 4 helyett visszahúztam 2-be 3 tiltásnál :D De csak egy pillanatra volt meg, nagyon hamar kikuplungoltam...versenyző reflexek
-
Értem és így utólag belegondolva én vagyok a hibás mert még egyik fajtát se vezettem:) -
Mikor még nagyon fasz voltál nem fordult elő veled, hogy véletlenül kettőbe húztad négy helyett, vagy öt helyett háromba magas fordulaton? RWD-vel biztos tök vicces :| Azon kívül nyilván jobban kontrollálható, akárcsak egy trial bringa egy csepelhez képest. De az átlagember mégiscsak a csepellel tud menni.. -
Szerintem meg sokkal jobban kontrollálható, mint egy elsőkerekes autó... -
nemtom hogy merik...... ha 200 dolcsis gumi lenne az autmon se mernem megtenni. najo.. 160 al mar mentem (km/h) esos uton... de 200 kornyekere mar nem mentem volna. -
Semmi, küldtek egy tájékoztatást, hogy ha valamit nem teszük, EB elé tolják az ügyet. de nem a regadó, hanem annak mértéke ellen lobbiznak. Azt is csak a külföldről behozott kocsikra, az hogy te itthon mennyit fizetsz, természetesen nem érdekli őket. Az a gondjuk, hogy most csak a kor határozhatja meg a regadó mértékét, s a külföldi autókra több jöhet ki mindenféle költséget összevetve, mint egy ugyanolyan kondíciókkal rendelkező mo-n vásároltra.
csak lesz annyi eszük, hogy a nagy csodás (pff) EU örüljön, csökkentik a külföldről behozott kocsik regadóját, és akkor meg a magyar piac hal be. -
Én!:D -
Amúgymeg regadóról van már valami újabb fejlemény, hogy most mikor rúg már minket seggbe az EU miatta? -
Your argument is valid. -
Egy autómánia topikban ki a franc akar magának "átlagautót". -
Engem csak esőben zavarna:D -
Sajnos igazat kell adnom:) -
Jogos. Amúgy se lenne szívem gyötörni az autómat szárazon. Ha meg a körülmények miatt jól csúszik, akkor tök jól elmarhulok kézifékkel is :DD -
Borg #78649 Nyilván nem, de az elsőkerekes felhasználóbarátabb, ezt kár vitatni. Épp ezért felesleges átlagautóba a hátsókerék hajtás. -
juj 
mellékesen megkérdezném tőled, hogy szerinted csak az tud megcsúszni? -
Én személy szerint nem szeretem a hátsó kerekes autókat mert megcsúsznak:D -
Nem mindenkinek.Húú ezért mit fogok kapni...:D -
Borg #78645 Tök lényegtelen egy átlagautóban..