101030
.
  • I.C.ram
    Fogalmam sincs, nem volt hozzá még szerencsém, de nem hiszem, mivel műbőr, így a vegyszerekkel szerintem elég ellenálló.
  • neevous
    Köszi a válaszodat.
    Az alcantaranak nem nehézkes a tisztítása?
  • I.C.ram
    Ja, és nekünk is utólag rakták be a klímát, mert kellett anyukámnak az autó, de csak klíma nélküli volt "raktáron", ezért felájánlották, hogy utólag beszerelik ingyen a klímár, és a klíma felárát se kell 100%ban kifizetni. Viszont ez az utólagos klíma nem valami erős, de azért annyira nem is rossz.
  • I.C.ram
    Van egy 1.2-es, klímás a családban. Anyám jár vele. 1999-ben vettük újonnan. Viszonylag erős motor, iszonyat hosszú váltó, így városban elég jó. 1-esben, 2-esben baromi sokáig lehet vele menni, felváltás nélkül, úgy, hogy azért húz is. A fő vonzereje, hogy tök más mint a többi autó, még mai szemmel is elég egyedi forma. Valakinek bejön, valakinek nem. Eddig semmit nem kellett rajta javítani. Egyedül az elektromos ablakok mennek már picit nehézkesen, de még azok is működnek. Messze igényesebb anyagok vannak a beltérben, mint a többi városi autóban. Főleg, ha kifogsz egy Alcantare-st, na az gyönyörű belül.
  • DJ RX7
    egy egész autót elrejteni muter elől :DDD

szegény lyukas mint egy sajt lakatos munka lesz vele bőven. de 50é sztem még így is jó állapotban van.
  • Csabesz6
    Nem, bácsikám ezzel a feltétellel segített.Muter ha megtudná, hajjaj:D
    "..minek még egy roncs.." bla bla bla

Igazából az a gáz, hogy a nevemen lesz, de megoldjuk a fenntartás faterral.
  • SötétBarom
    Anyád nem tudja, hogy vettél egy autót?

Szerintem gyorsan mondd el neki, mielőtt paranoid anyuka mivoltából kifolyólag azt hinné, hogy drogra kell a pénz :DDD
  • SötétBarom
    Mint egy falat kenyér :DD
  • Csabesz6
    Ingyen?:P
    Egyelőre erősen kuporgatnom kell, szólni fogok ha aktuális.Első a termosztát illetve a gátló(amit dumáltunk).
    Tudni illik, kb egy éve Győrben az öltözőből ellopták az én illetve a csapattársaim értékeit, amit ki kell fizetnie a mocsadék tolvajnak.Na most édesanya felajánlotta 2 hete, hogy kifizeti nekem azt a lóvét, ha szükségem van rá.Gondoltam minek azt, úgy se kell most a pénz.Közben titokban meglett a kis Corolla, és most kéne az a pénzmag.Viszont idő közben anyuka meggondolta magát, és halogatja az anyagi segítséget.Én meg szívom a fogam, mert még nincs meg a teljes összeg az átíratáshoz.Mindemellett anuta nem tud az egészről, szóval nyomós érveket kell keresnem állandóan, hogy minek nekem olyan HIRTELEN a pénz.
    És akkor még nem tankoltam egyik autóba se:)
    Még szerencse hogy talán sikerül befészkelnem magam a tesztvezetős diákmelóhoz.Na kb ennyi.
  • R0zs0máK
    Kell rá gyári 13-as felni?
  • Csabesz6
    50 ezer forint.
  • Csabesz6
    Ramaty állapotban van szegény, de koránt sem menthetetlen.Szabi berakta a linket:)
  • neevous
    http://italiaspeed.hu/images/cikkek/20060208_Lancia_Ypsilon_1_3.jpg
  • maffioso
    nagyon jol nézki bazki...szabad tudni mennyibe fájt?
  • Tufa
    ez egy cabrio ezüst corvette :P
  • neevous
    Srácok, valamelyikőtöknek van vmi tapasztalata a Lancia Y-okkal? Nem, nem a kocka Y10, nem is a buborék Ypsilon, hanem ez.
    A technika ugye egy az egyben 1-es punto, az 1.1-es benyás motor elpusztíthatatlan, de az állomány nagy része 1.2-es 60 lovas, amiről nem sokat tudok.
    A következő dolog, ami felmerült bennem, hogy az utólagos klímásítás mennyi működik? Ami gyárilag klímás az néhol 200kval drágább, ami gondolkodásra ad okot.
  • REPS0L
    örülök hogy megérted a helyzetem :)
  • Szabi1991
    link
  • pszihopata
    egy kis motortér belső stb. jöhetne
  • GhostR1der
    Nagggyon széép :)

@Reps0l. nincs mit mondanom MADE MY DAY :DDDDDDDDDDDD

mondjuk az is eléggé jó volt mikor (ugyebár mi 3-an jóbarátok vagyunk, sportmotoroscsávófajzatok) egyik srácot beoltotta egy nyomorék, hogy milyen szar a motorja, meghát amúgyis a kurvaannyát (halkan jegyzem egy noname 125ös kínai "sportmotor" aprilia matricákkal :/) Aztán már szidta a másik srác anyját, az én barátnőmet... aztán mondtuk neki, hogy akkor másnap találkozzunk valahol. ÁÁÁ nem lehet mert megy a bíróságra lehet elveszik a jogsiját BLA BLA BLA... volt ám duma... olyanokat szakadtunk. pl a srác szerint aki simsonnal kezdett motorozni az egy szarfaszú buzi (idéztem...

• pszihopata
    hülyegyerek korszak,egy rövid ideig erről szól az élet
  • Szabi1991
    szép :-)
  • Csabesz6

• REPS0L
    azhát

kecsón már divatba jött ez a kamerás szar mekiknél, szóval kamerának mondod mit rendelsz, aztán köv pultnál kapod a cuccot. mi gyalog 3an odamentünk ehheza szarhoz, kértem kaját, ok, haveromék még ottmaradtak rendelni. előre ballgatam a kajámér, nincs ott senki mer hozzák a kaját, látom bent van az a monitor amin látják hogy ki rendeli a cuccot. bambulok erre a monitorra, és igazából hajnal 3kor fel se fogtam hogy haverom éppen a pucér seggével tátogva próbálja leadni a rendelést a 4 sajtburgerre. hát én sírva szakadtam utánna végig.
  • REPS0L
    dehogy állok, ebből áll a szaros életem.
  • GhostR1der
    640 Lc4?

mekis történeteim nekem is vannak... Pesten voltunk motorozni, éjfél körül értünk vissza a városba (tbánya) úgy kezdődött, hogy 4sávoson egymás mellett mentünk ketten MitoEvo meg én a TZRrel, hasítunk a meki felé, dudálok spannak hogy üljünk fel a tankra mert az milyen vicces lett. hát csorgunk 70-80 egészséges tempóval erre jobboldalon mérnek a rendőrök mi meg a tankon ülve kalimpálunk meg ordibálunk egymásnak :D
    Na aztán odaértünk mekibe, basszameg már csak mekdrájv van, nembaj mbemegyünk GYALOG. sisakban, de kiadtak mindent, röhögtek velünk együtt:D
  • fifi
    ez az legyél kemény..
    majd kapsz egy keresztkulcsot a küllők közé, aztán egy ideig leállsz a hőbörgéssel...
  • pszihopata
    vagy elkezdesz keményen gyúrni+küzdősportok,vagy felejtsd el

de ha mindenáron az a vágyad hogy megbasszon 3 kopasz akkor hajrá!
  • Szabi1991
    :DDDDDDDDDddds
  • REPS0L
    sisakkamera lesz, majd örülhettek ti is :D
  • SötétBarom
    Sok sikert. :D
  • REPS0L
    jövőre meg lesz a supermoto vazeg, odaállok a szaros autójuk mellé és az ablaktól 1 centire fogom nézni őket.
  • pszihopata
    nyugi egész este ezt csinálták másokkal is hol kocsiban hol szórakozóhelyen stb.

ezek frissen felpumpált vérpistikék lehettek akiket ez még szórakoztat nem hinném hogy igazán veszélyes tagok lennének azoknak ez már gyenge műsor

• cement
    fejezzed abba mer beverik a pofád :D tudod hogy itt milyenek az emberek bazeg ilyen faszok... énis tudnék mesélni, dehát ez van
  • REPS0L
    értem, hidegen hagy már a dolog, nyugodt szívvel megyek be így is a központba, csak akkor eléggé "meghatott a dolog" :D
    hátsó haver észnél volt, mondta elsőnek hogy ne nézz jobbra, dehát kb ennyit kellett mondani és már meg is volt a móka :D
  • SötétBarom
    Eszembe jutott mégegy, igaz az csak egy pár másodperces élmény.

Sopronból kifelé vezető 4sávoson megyek tök nyugodtan, kb 40el, mire eltép mellettem egy punto kb 110el, utána valami nagy fekete régi mercedes 4 kigyúrt állat (ezt onnan láttam, hogy mindegyiknek kilógott a keze az ablakon, fogták a tetőt - gondolom nem fértek el vállban).

A puntóból meg kalimpál kifele egy szénné tetotvált 60as kéz, ami egy ilyet tart:

Nem mertem utánuk menni, hogy megnézzem mi lesz :D:DDD
  • autoszimulator
    :DD megy itt a bandaháború, keményen..

soproni meki, egyszer ott a mekdrájv éles balra kanyarjába beragadtam a kocsival :D jó, enyhén balfasz íven akartam befordulni, rájöttem hogy ez így nem veszi be, de egy csirke mögöttem a seggemben állt, és nem engedett tolatni, ki kellett szállnom, és elmagyarázni neki, hogy tolatnék, azért ég az a két fehér lámpa hátul. Veszprémi meki is durva, de ez a soproni főleg szívat mindig. Kijáratáról nem beszélve, ott 5 percen belül még sosem tudtam kimenni balra

#78687: bármennyire is mást akar az ember, sok kopasszal teli kocsi bevág eléd -> eltűröd, nem ugrálsz, nem tolod le őket az útról, nem vágsz be melléjük/eléjük :D akkor elmennek, és örülnek hogy most jól megmutatták.
  • pszihopata
    a balhéra mentek!

ha nem akarod hogy megharapjon a kutya sose nézz a szemébe mert támadásnak veszi!
    haverod baszta el

ezek azon a szinten vannak,kerestek maguknak valami 'áldozatot'
  • REPS0L
    mer micsináljak vazeg? :D
    ők társalogtak velem felhúzott ablakon keresztül, én pedig figyelmesen hallgattam őket szintén felhúzott ablak mellett :D
  • SötétBarom
    Erről jut eszembe, tegnap tök jót moziztam olyan éjjel kettő körül mekdrájvban :DD (asszony ittas volt, aztán burgert akart)

Ülök tök nyugiba, előttem valami merci busz, eccercsak a takarásából megjelenik egy gyerek, lehetett látni, hogy "lendületből", mire utána 4 török, akik úgy elkenték a száját mint a szart :DDSAS:D Cipő, sapka repült mindene, ott rúgták mint a disznó. Aztán felpattant a csávó és elszaladt, később jött vissza egylábon pattogva a csukájáért.

Mikor kiértem a drájvból, akkor fogadott a klasszikus látvány: 5 török fasz, szakadt osztrák 13 éves mercedes, makkoscipő hegyek :DD Az a fostalicska alig tudott elindulni, mikor öten beleültek