101029
.
-
60 literes szerintem -
hát a legnagyobb az 70 literes volt a másik 3 gallonnal kisebb -
Tippelnem kéne azt mondanám, hogy 60 liter. -
Szerintetek egy B2(MK2) 1.6 D kombi Passatnak mekkora lehet a tankja?Beszarok ezen a műszeren, egy tele tankkal eddig elment ~1050 kilométert. -
-
Szerintem nem szó szerint értette hogy "nem kell rá költeni", hanem arra gondolt hogy nem lesz neki sok baja, nem a szervízben lesz vele 0-24, stb...
Annyira csak nem GYP-s hogy azt higyje van olyan autó, amire 0 Ft-ot kell költeni :) -
Na valaki inkább elkurvázza, majd a későbbiekben elszáll valami kanyarban, mert nem fogja az utat 10 év után a gyári teló, vagy mert a fékpofa helye nem tapad annyira, mint maga a fékpofa. -
Borg #78797 Ja, meg nincs is mindennapos használatban melóbajárásra... -
kurvázni pár hétig, vagy inni :DDDDDDDDDDD
Rosszul fogalmaztam meg... De az én motorom pl mindig tiszta, és rendben van tartva, és ez nekem nem kerül sokba... + mindig rendes olajjal van használva (2ütem), nincs össze-vissza barmolva... -
senki sem beszélt a takarításról szerintem :D az más téma teljesen, és jórészt szélmalom harc, mert a kocsi kívül például persze hogy koszos, mert használom. Ha ez alapján ítélsz meg, mert esetleg a kerékív sáros, vagy esőpöttyös, akkor tedd azt :D
Egyéb belső dolgok karbantartása viszont sztem sem olcsó buli, és amíg megy, minek cseréljem alapon. Engem nem kötnek érzelmi szálak egy kocsihoz sem, cask annyira, mint más tárgyra, ami a tulajdonom, sokat van velem, és használom sokat. Szal persze féltem, mikor kutya lepisálja egyenként centizném a farkát, mikor nekinyitják ajtót is anyázok, stb.
De múltkori szervízstádiumnál, ami kötelező volt, úgy vittem oda a kocsit, hogy nincs baja, megy rendesen. Ehhez képest a végösszeg 230ezer lett, mivel kicserélték azt, amit papíron kötelező, függetlenül az állapottól /szűrők, ékszíj, vmi adagoló gecik/. Nem mondom, hogy a családot adósságba taszította, de azért azon a pénzen lehetne kurvázni pár hétig, vagy inni, stb. -
Nem azt mondtam, hogy milliókat kell rá költeni, de egy retkes, igénytelen autót, mennyiből tart szépen letakarítani, kiporszívózni, stb?és máris 100x különbül néz ki.. -
Azért az autó kulturált szinten tartása nem okoz anyagi csődöt. Ha igen, az azt jelenti, hogy a delikvens (pont a kivagyiság miatt) olyan autót vett, amit nem tud fentartani. Ilyenből lesznek a szétgányolt régi bimmerek, mercik, meg a hasonlók. Hülyegyerek azt hiszi az autóra fizetni kell a kötelezőt, meg tankolni bele, és megy. -
Borg #78792 Ez kurvára nem igaz, mert az életben vannak prioritások is, és az autó nem mindenkinek a legfontosabb.
Főleg ha nem hungarisztánból indulunk ki, ahol csak a kivagyiság számít. -
Nem kell rá költeni dolog is relatív, mert vételnél ugye alap, ilyen szíjcsere, olajcsere stb... Aki meg nem költ rá annak meg csak annyit, hogy amilyen az ember, olyan az autója :) -
Fasz duma. Minden autóra kell (kéne) költeni. Olyan nincs, hogy egy autóra nem kell. Asszem a Csikós írt erről egy jó cikket TC-n. Az, hogy van olyan ember, aki nem költött rá mondjuk 3 évig az nem azt jelenti, hogy nem is kellett volna. Ilyen fateré is. "Jóaz, semmi baja" meg "Hibátlanul működik".. Kuplung olyan kopott, hogy a pedálút 75% nem csinál semmit, telók gatyák, az egész autó billeg, a fékek szarok és kopottak, hidegen meg úgy megy, mintha nem kapna levegőt. De amúgy "jóaz" -.- -
Stift :P -
:DS_A:?D_A:S
Autó 1 milla alatt, amire nem kell költeni. -
reaction? -
LOL
Amúgy témába vágva, már mindegy mert ma tudattam vele.Kénytelen voltam. -
Te, Csabi!
Felvett valaki msnen, [email protected], nem ismered? XDDDD -
"Rézbőrűek" 
-
nem jársz utcán? hányból száll ki C :D -
nebazmeg azt hittem a rézbőrűek nem tudják, hogy mi az, hogy japán autó.
-
Köszöntem mindenkinek a tanácsokat, érveket!
-
Az ilyen kor a kocsiknál márkától és típustól függetlenül jelentős a rizikófaktort eredményez. Ez valszeg a rizsrakétáknál kevesebb, de ez egyáltalán nem feltétlen jelenti az, hogy vehetsz egy szopóálarcot is az e36 mellé (ami amúgy akármennyi gáz, nekem is kéne, persze nem 1.8-as motorral).
Azt ne feledd, hogy hiába megkapod ezeket x összegért, ezek nem tipikusan pénztemetők, viszont nem is 0ból fenntartható rohangálós autók. Ha mérlegelted, hogy neked mire van szükséget és a bimmer mellett döntesz, akkor érdemes külföldön is szétnézned, mert ott sokkal könnyebb jó állapotút találni, mint itthon. -
"Jó állapotú legyen, és ne kelljen rá költeni a kötelezőkön kívül kb."
:DD
Akkor szerintem a Bömösöket hagyjad. -
Elviekben a legjobban egy japánnal jársz, de tényleg ki lehet fogni mindenből valami ultra gagyi szart :))
Ja és Kata kérdésére visszatérve, megérdeklődtem azt az évjáratot Merci szervízes jóbarátomnál és azt mondta, hogy nyugodtan meg lehet venni őket, nem hajlamosak baszakodásra...:) -
Jójó... :D
Nem éppen Suzukira gondoltam...
Jó állapotú legyen, és ne kelljen rá költeni a kötelezőkön kívül kb. -
Megbízható?
Toyota,Honda,Mazda?
Mondjuk itt az állapot sem elhanyagolható tényező, sőt.Egyet jegyezz meg, a legjobb sorozatból is kifoghatod a legszarabbat és fordítva.
De ha csak a megbízhatóság a fontos, akkor Swift.Az is kinéz valahogy
-
megbízható, és valamilyen szinten jól kinéző autó kellene milla alatt (ajánlottak egy melót amihez kellene egy autó, és nem egy ilyen Skoda Felicia kategória) -
ennyi pénzé ezt venném én. -
ZsirosKenyer #78773 szerintem egy 17 éves 1.8-as bmw esetében el is felejthetjük azt a szót hogy befektetés :D
kérdés megint az, hogy minek veszel ilyen szart? :D
nem jó semmire. Attól meg hogy bmw-d van még nem leszel faszagyerek, pláne egy ilyen ezeréves göncel.
-
Szerintetek megérné valamelyik is a befektetést?
Ez az egyikés ez a másik
-
szlovák? -
"tutó" ezt nem tudom hogy sikerült.... tuti-t akartam volna. Tényleg jobb lesz, ha megyek aludni. -
Amúgy én W126 560SEC-et hoznék be Németországból, ha nem lenne ez a fránya regadó. De az tutó, hogy nem fogom egy jobb állapotú vételárának közel felét lecsengetni az államnak... Kb 900-800k a regadó rá...
Német rendszám meg nem nagyon működik gondolom. -
Nem tudom miért, de "osztrákiának" olvastam :D Megyek is aludni inkább. :) -
osakából?
toyota century-t -
Buick? -
igaz,ha jopbban belegondolok a sok kigyúrt idióta úgy lejáratta ezeket hogy szégyelnék vele kimenni az utcára
/inkább hozatnék osakából szürkeimportban egy century-t/