101029
.
-
túlzásba viszed a füvezést
-
ZsirosKenyer #78963 az a durva, mikor felébredsz és kb 50 másodpercig nem esik le hogy csak álom volt :D
Autó-ellopós álmom után 1 teljes percig azon örlődtem a reggeli ébredés után, hogy miből fogok venni másik autót, aztán egyszercsak beugrott, hogy csak álom volt
-
:D -
dummy-válogató?
-
:)
Még nem tudom mi lesz a konkrét feladatkör.Gondolom van egy nyúzópályájuk, biztos ott kell végighaladni, beszámolni, vagy a franc se tudja.Vezetni kell, ez a lényeg.
Az lenne a legjobb, ha odadobnának egy Swiftet "nesze vigyed, 10000km-rel hozd vissza":DD
De ez nem ilyen. -
dieselG #78959 én meg azt álmodtam pár hete hogy a mercimet elfújta a szél és összetörve találtam a szomszéd kertben
-
ZsirosKenyer #78958 gyakorlat?
jó, aszittem főállás. Mit fogsz pontosan csinálni?
Alkatrészt majd csempéssz ki!
Szüleim suzukija kezd öregedni, nem ártana egy tartalék blokk a pincébe :P -
Mellett:) -
Szabi1991 #78956 sulibajárás helyett ? XD -
Új meló?Mit értesz ez alatt?
Ez csak kis alkalmi diákmunka... -
ZsirosKenyer #78954 az új meló?
Van egy spanom a győri audinál, 0 km-es TT-ket tiltat hidegen, meg satufékez a rázóköveken.
Az az egy vígasztal hogy kevesebbet keres mint én, különben már elsírtam volna magam... -
Holnap hajnalban megyek Esztergomba, hivatásos Suzuki nyúzónak 
-
Szabi1991 #78952
-
Összetörted? -
Összetörtem a fiatot, és egy 601 limuzinra kellett váltanom, de mivel a régi motor még működött, ezért a trabiba valakikkel beleépítettük a 100 lovas motort :DDDD Városban köröztem és aláztam mindenkit :D De emlékszem ijesztő volt, mert nem fogott rendesen a fék :DD -
legalább a közönség jól szórakozik... -
bazzeg :D:D:D ezek hülyék :D
a descriptionon nagyot rohogtem:D:D:D:D
"...dedicated to the Crazy Finns harvesting the Finnish forrests with their rally cars." -
őrült finnek bazz....XDD -
dieselG #78946 Na ja, az óromán oldali Kárpátokon is csikorogtak kicsit a gumik, mikor mentünk csángómagyarokhoz látogatni.
Sötétbarom, mit álmodtál? :) -
dieselG #78945 Elismerem, igazad van. De kihangsúlyoztam azt, hogy csak az utat figyelem, mert a jobb kezemen pötyögöm a gombokat combmagasságban, megtanultam nem arra figyelni. Persze attól még büntethetnek, ha felülről belesnek a sünök. :) -
Sort of. -
ZsirosKenyer #78943 mentél egy öreg szakadt audival egy román szerpentinen, melléd ért egy integra és közben magadat cumiztad? -
Ejmitálmodtam :Ð -
"sátras vándor cigányok élnek raklappal"
ezen besírtam:DDD -
Békás-szoros után is vannak kemény szerpentinek...
igaz lerobbanni nem érdemes mert az erdőben meg sátras vándor cigányok élnek raklappal -
tudjátok miért utálom őket...mert ezért még pénz is kapnak
-
SMS-ezni vezetés közben SZVSZ kurva nagy felelőtlenség. És most nem álszenteskedem, én még soha nem csináltam és nem is fogom, annyira nem lehet senki/semmi fontos, ha meg igen akkor félreállok. -
Ne!!:D
Jöhet:p -
dieselG #78936 amíg ki nem próbálom az iphone-t EGY KÉZZEL írni smst, úgy, hogy CSAK az utat figyelem, addig fenntartom a véleményem.
A Topgeares arcoknak meg javaslom a Segesvár-Korond és főleg a Hátszeg-Nuksóra közötti útszakaszt, ha már a Fogarasi havasok fele mentek.
-
Szabi1991 #78935 tudod te hogy értette :p -
Valamelyik nap felveszek neked egy Sopron-Brennberg runt, hogy szenvedj :P -
Igen, pont ilyen ótvar fos útra vágyom én is :D -
Az az útszakasz... 

-
Borg #78931 Azért elmormoltam egy kurvaanyátokat közben :) -
Szabi1991 #78930 <szpojler>
-
mekkora szégyen ez az egész biztosító váltás
ha nem kötnénk újra akkor 20 ezerrel megnőne az éves költség
de ha ugyanannál a biztosítónál újrakötöm akkor meg 15 ezerrel kevesebb lenne a mostaninál
tehát aki elfelejti lemondani,újrakötni azt jól lehúzzák...♠ -
nehh szaros 1 millás bugátti és nincs benne bluetooth miféle dolog ez?!
-
PlayStation:) -
szinte lehetetlen azon SMS-t írni, mert keyboardja van, amit nehéz egy ujjal pontosan használni. rendes telefonnal még esetleg, egykézzel, és a telefont felteszed a kormányhoz. de legyen elég a telefonálás, aki sms-ezni akar, álljon félre. -
Hát nem... ájfonba kb 5x gyorsabban lehet smst írni, mint sima telóba. az elején picit szokatlan, de utána exponenciálisan nő a gépelési sebesség.