101030
.
-
Nem tudom mit hittek, kocsi után kötöttem volna őket. Visszapillantóban láttam, ahogy átszalad a srác a csajokhoz, majd vissza... Markukat is szétvághatja az a szar. Nemhogy nyomnák otthon a grupit, vagy kockulnának. -
Nem értem, ebben mi a poén? Azt hitték megfogja majd az autót? Vagy mi? -
Az ilyet 1 hétre bezárnám egy új Loganba "kussolsz és szagolsz" parancs kíséretében.Állítólag kellemetlen szag van benne.
-
Kb. egy órája jöttem hazafele kocsival, előttem megy egy Yaris, mentünk pár métert és látom két oldalt kamaszok állnak. Jobb oldalt két csaj, balon meg egy srác. Na szerintetek mivel szórakoztak? Valami zsineget feszítettek ki a két oldal közt. Yaris szépen átment köztük, zsineg végét fogó srácot meg majdnem elrántotta, két csajt meg az út felé(elém). Kíváncsi vagyok a rendőrkocsival is eljátszották, az is ott ment el..
Jó szórakozás.
-
of korsz:) -
Szabi1991 #79080 [center] -
25 éves technika winz :)))) -
Méghogy az első hajtás a biztonságos, 3:02.:DD -
Kőne.Kézi váltóval meg pláne. -
Kedvencem a "felújító spray". -
Hagyd el, múltkor nyomtam a levegőt a kerekekbe, közben az egyik kutas elkezdte nyomni a népmesét a szerencsétlen, tudatlan vevőnek."Ezt bátran tudom ajánlani, szeleptisztító(!!!) adalék van benne!"Mi volt a válasz: jó, akkor legyen az.
Nagyon kellemeset derültem rajta:)))) -
Szabi1991 #79074 [center] -
bazdmeg Szabi 

-
Szabi1991 #79072
-
ha a greenpeace-en múlna gyertyával világítanál és lóval közlekednél:) -
Azokat mondta amit én is olvastam itt neten, meg pluszba milyen kocsikba tankolják.
Nem mondta, hogy +40le lesz. ;) -
Ne haragudj, de aki kutas szavára ad.... Előbb fogadnék el tankolási tanácsot egy Greenpeace-estől, mint egy kutastól. -
annyiból jobb, hogy több lábon áll az energiaipar. Nem csak a kőolaj kell, hanem lehet helyettesíteni bizonyos mértékig kukoricával is. Környezetvédelem szempontjából meg szarnak a csók kategória. -
Amcsiban meg a sok alacsony kompressziós szarnak az E85 versenybenzinnek számít :P -
Igaz! Ez eszembe se jutott. -
Itthon is csak olyanok vannak...EU előírás :) -
Még egy erős Magyar autó! :)
-
Köszönöm, de inkább magyarul olvasgattam róla, itt.
Utána olvastam, szerelő havert is megkérdeztem, mondta fele fele arányban lehet használni. Max változtatni kell az arányon. Kutas is mondott pár infót. Azért csak nem tankolgatok az autómba mindenféle üzemanyagot. Most még nem is fele fele arányban lett..
Eddig semmi problémát nem okozott, nem jött fel semmi controll világítás. Kora reggel sem indul nehezebben.
Mennyire éri meg ezt tankolni? Most 210Ft/l belőle, de ki kell mennem a városból jócskán, hogy tudjak E85-öt tankolni, így nem nagyon éri meg, max ha telinyomom a tankot.
Csupán kipróbálás céljából tettem most bele. Talán többet nem is fogok, vagy kitudja?
-
Borg #79062 Hogy a környezetnek jobb e azt hagyjuk... de a pénztárcádnak is csak minimálisan.
10%-ot meg minden benzinmotor elbír, ahhoz még nem kell gyújtást se állítani. -
most hogy mondod valoban igy van... E10 van minden benzinben de ez MAX 10% ot jelent, tehat ennel kevesebb ethanol jut az autodba amitol olcsobb a benzin es jobb a kornyezetnek.... de az autod alkatreszeit valszeg igy is megeszi nagyon lassan.
e85 ot keverni fele-fele aranyban vagy fullosan azt hasznalni a sima benzin helyett viszont nem jo dolog. Ehhez at kell alakitani az autod ami ugyan csak nem ket filler.
-
Borg #79060 Teljesen motorfüggő, főleg kompresszió... és persze hogy az ECU mennyire tud alkalmazkodni. Az újabb motorok általában jobban viselik a keverést. -
Tisztán. Keverve lehet tankolni nem átépített autóba is. Ha jól tévedek. -
Pedig pont amcsiban vannak államok, ahol minden benzinkúton e85-tel kevert benzint lehet csak kapni. -
megis igazam volt! ird be gugliba hogy tankolhatsz-e e85 ot sima benzines kocsiba es ott le van irva hogy NEM! csak olyan autoba tankolhatsz aminek a konyveben le van irva hogy nem lesz tole baja. amugy pedig karokat okoz az autodnak. eloszor is a kompjuter megorul tole mert tul sok oxigent erzekel majd amitol feljon a check engine vilagitas ezekmellett hazavagod a benzin pumpat es csoveket az injektorokat, stb. szal gratula ha azt se tudod mivan es megis e85 on pumpalsz az autodba -
nem akarok hulyeseget mondani... sosem olvastam utanna es nem is tudok rola sokat de ha jol tudom akkor ahhoz hogy e85 ot tankolj ahhoz el kell vegezni egy kis atalakitast az autodon. en nem tankolnek e85 ot az automba csak ugy.... -
egyik import tuner-be van egy cikk róla. (angol)
kell-e? -
ha bennem nem lehet alkohol, mikor vezetek, a kocsiban se legyen -
Megyek teli tankolom. Remélem úgy meglesz a +100Le is.
Matrica kell a fasznak, mikor két plüss dobókockától jobb lesz a kocsi "útfekvése".
:) -
dieselG #79052 Én használtam, beletankolás után másnap hajnalban melóba indulva elszállt a komputer. Hogy van-e összefüggés, nem tudom... azóta nem tankolok alkoholt. -
allitolag +40 loero. es ha ragasztasz egy no fear matricat is a szelvedore az még 10 loero :) -
Még nem kóstoltam. :) -
Állítólag más az íze :D -
Használ(t) itt valaki E85-ös üzemanyagot? Én most próbálom ki, fele fele arányban tankoltam. Igaz volt még a tankban úgy 10liter, most 20L benzin és 10L E85-ös van benne. Véleményt egyenlőre még nem mondanék, mert igazán még semmi különösebb nincs. -

-
dieselG #79046 Sötétbarom engedelmével:)
1. kotródj előlem!4 (nyers fordításban: csinálj helyet a seggednek)
2. vagy a csomagtartódat a kesztyűtartódba nyomom!!
3. oké, megveszem! -.-