101030
.
-
Én jó közelre húzva, ahogy illik... -
Megint melléfogtál mert totál ellentéte vagyok,szóval szeretek szabályos lenni. 
Mondjuk legszívesebben adtam volna neki egy padlógázt jó volt hallani ahogy bőg a dízel Honda.Ha szerencsém van nem megy 4 évig akkor majd a feléért biztos megkapom olyan 800.000-ért
-
amikor 30-al totymorgok varosban en is valahogy igy bar egyre jobban leszokok rola. mikor normal tempo van vagy autopalya akkor ket kezzel fogom a kormanyt mert egy durrdefekt es hello -
Bár nem hiszem,hogy ilyen lehetséges mert totál hátul volt,de elfértem a hátam mögött és ez fura volt lehet,hogy igazad.De jó autó sztem,bár sikerült lefullasztanom hátramenetből.Próbálgattam a váltót mert ugye középkonzolon van és nem éreztem,hogy ez most 1 vagy 3?75000km van benne de a középkonzol műanyagját lehet nyomogatni.Érdekes,mivel Hondában ülünk:D.Lefullasztani is azért sikerült mert levettem a kuplungról a lábam
.Már sajnálom,hogy 1-be raktam akkor mentem volna vele 2 métert.
-
"Úgy tűnik, Abu-Dzabiban nem érik be a rendőrök a nemrég beállított Nissan GT-R szupersportkocsival. Biztos túl sok van már a milliomoscsemeték kezében, így valami vadabbra vágyott hatóság. És megcsinálta: F999 néven elkészült a rendőrségi formaautó, amely elől már tényleg, igazán nehéz lesz a menekülés. Bár igazából csak egy biztonsági kampány része, azért jó esélyekkel ez a világ leggyorsabb rendőrautója."
-
Így szoktam 
Mondjuk csak a póz stimmel, a nyújtott kéz/láb és a kifordított csukló nem :D -
Persze elnézem semmi probléma csak lesujtott,hogy nem férek el egy ekkora kocsiba:D -
Vagy nyújtott lábbal/kézzel vezet, bal kezet csuklókifordítva kormány tetejére, könyöklőre rádőlve... -
Akkor öcsém keressél fel valami szakember 
Én is ennyi vagyok, 100kg, és simán elférek benne. A bravaban is simán elférek, pedig az kisebb is egy kicsit. Szal valamid nagyon rosszul nőtt ki a helyéről.
Alternatív megfejtés: szar volt a sín, és nem tudott teljesen hátracsúszni az ülés. -
a negativ hangvétele a postomnak csak a kedvem miatt van azt nézd el légyszi, de ám szerintem viszonylag nagy a hely benne a kategoriájához képest -
Akkor önnél van a hiba
-
A 185cm-el nem sikerült elférnem:D -
Én?Otromba?El vagy tájolva drága:D -
az érdekes mert nekünk olyan volt és tudom h mire képes az a kocsi, elég nagy termettel is frankon lehet benne fetrengeni -
Otromba emberek nem férnek el az autókban, ez van :D -
Ma tettem egy érdekes felfedezést,hogy egy VII-ik generációs Honda Civic teljesen hátratolt ülésekkel és feltolt kormánnyal sem férek el kényelmesen.
-
régebben amikor még ment a 0 Forintos autó elhozatal akkor voltak olyanok akik soha egy csekket sem fizettek be direkt
volt aki fát hordott az erdőből az új autójával
gondolhatod mennyire megkíméltek... -
ZsirosKenyer #79188 a visszavételről miként értesíti a bank az ügyfelét? mert ha 1 hétre előre írnak neki egy levelet, akkor gondolom nincs kegyelem az autónak és jön a 7napos terror :| -
Telepen árulja a kocsikat az Erste Leasing
jók ezek a Szakértői vélemény pdfek
van amire rá kell költeni az autó árát még kétszer... -
Mármint nem a ferrarimmal
-
Pont valami ilyesmi történt az enyémmel is, csak nem az üzemanyag hanem a szervó csővel. :D
ÉGŐ. -
ZsirosKenyer #79184 na végre 15 év után sikerült rájönni, hogy miért égnek ki a ferrarik :D -
Ára kéne :D
Szar duma -
hát én néztem a tükörben ahogy elment, a hátsó világítás kurvaszép. sötét fekete volt, úgy jól néz ki, nem látszik az ormótlanság. nekem kéne -
elölről elég jól néz ki de hátulról szerintem ormótlan -
Nope. -
hááá előbb jött szembe egy új 5-ös GT, szebb mint képeken, ti láttátok már élőben? -
OMG milyen szag lehet ebben a kocsiban :D
Már csak attól betépnék ha benne ülnék felhúzott ablakokkal pár percig :) -
október 30, november 30, december 20, január 1
mi lesz a következő dátum? -
akar az rs6 avant marketingesei is lecsaphatnanak a storyra, hogy lam-lam mikre nem jo az autojuk :DDD -
nem aprózta el... -
:DDD
EPIC. -
Nah ez nem kispalyas! -
133mph, 870kg hasis
-
Hát hogy pontosan melyik részen van azt így nem tudom de az tuti hogy a 2x2es részen van. Vagy lehet kurittyán és miskolc közt van? :D nem emlékszem már.. -
Nem parkoltak tilosban az M7-esen traffipaxozó zsaruk
perköltséget akkor most fizetheti a hapsi?
mennyi lehet az kb? -
az hol van? mert a 2x2 sávoson nincs vasúti átjáró, és csak ott lehet 110-el menni -
végre...
A pesti vasutaknál lassabban megyek át de pl szerencs és miskolc közt van olyan szakasz ahol 110es táblánál egyszer csak vasúti átjáró. Ha lelassítanék, simán ledudálnak -
igen, én is így értelmeztem...
fokozott óvatosság van, és a fényjelzés figyelése...
ennyi sztem. -
Borg #79166 Nyilván, mert lehet hogy leveri a vesém az átjáró :D
De a lényeg, hogy mostmár feleslegesen nem kell lassítani.