101030
.
  • cement
    jaja a turbodizel az halal 150ezer kilometer utan...

apam '95-ös 3.0 szivodizel toyota hiaceja 840ezer km-t mar atlepte es a blokk meg nem volt megbontva abszolut. a kotelezo szervizeken kivul egyszer volt vele kulon gond, kuplungproblema, de azt is muterom kurta el szerintem. :) ja meg kicsi rohadt ujra kellett fenyezni de azt a kocsit nem lehet kinyirni :))
  • Csabesz6
    Persze, üzletnek kurva jó.Csak olyankor röhögök magamban, amikor ilyeneket hallok:"hát új autó nem romlik el"
    Áááá, dehogy is.
  • LaszloLedzenyi
    egyébként jó ez a rengeteg új kütyü, gondoljunk csak pdtdi re, az elemek szarnak be 100 000 km ként vagy a delphi rendszerre szintén zenész az adagolós-ok szinig melóval, vagy más a bmw a turbó hibákkal vagy a nagynyomású szivattyúival, a renault szintén turbó hibák tömkelege, a renault oknál a főtengelyjeladók sorba hullanak be, az uj fordoknál a szervószivattyúk, generátorok(energiaszabályzós kurvaanyja) 60-800000 km-t is alig bírnak ki.
    (csak csendbe teszem hozzá az én 30 éves Mitsubhisi-men még origin generátor van le se lett még véve.) úgyhogy jó kis világnak nézünk elébe lesz meló bőven
  • Csabesz6
    Cobalt, de már megfejtették a topikban
  • bency
    Nem tudjatok milyen autora jellemzo : kékeny
  • cement
    jah alfak kozul nekem is csak tetszik kulsore (csak relative nagy felnivel) de a muszerfala pl mar nem bejovos
  • ZsirosKenyer
    nemá hogy ezentúl az összes alfára rárakják ezt a mito orrot :C

úgy látszik, akkor a 159-es orra volt az első és egyben az utolsó alfa is amit elfogadtam volna..
  • Csabesz6
    Nyam nyam nyam.
  • Csabesz6
    Az mondjuk igaz.
  • R0zs0máK
    Jobb, mint a semmi...
  • R0zs0máK
    Szted a hagyományos sperrdifi nem kopik? Dehogynem, azt is fel kell újítani néha...
  • Csabesz6
    Ez tök egyértelmű, csak kíváncsi vagyok az ő véleményére:)
    Nyilván nagy biznisz ilyen fogásokat kitalálni (és ez nem csak a hülye fékezős kerékre igaz, hanem BÁRMIRE a mai autóiparban), és én rühellem ezeket.Többek között ezért nem vagyok oda a "modern" autókért.Mindjárt jönnek a kövek, de aki ilyen elvetemült mint én, az vállalja
  • Borg
    Csak azt veszed észre belőle, hogy asszimetrikusan kopnak a fékek... a BMW bénaxdrive is okozott meglepetéseket kezdetben a tulajoknak :)
  • LaszloLedzenyi
    hogyne, ha nem lenne ennyi eletronikai szar nekünk autószerelőknek nem sok munka lenne
  • Csabesz6
    Te támogatod ezeket a szarokat?
  • R0zs0máK
    Semmit nem veszel észre belőle működés közben, ugyanolyan mint a lemezes sperrdifi...tekintve, hogy az is gyakorlatilag ugyanúgy fékezi az elpörgő kereket, csak mechanikusan és nem elektronikusan...
  • Csabesz6
    Nem:P
    Egyébként is, ez a kerékfékezősdi egy korcs "technológia" szvsz.
  • SötétBarom
    Mivan, nem bírod a technológiát?
  • Palinko
    volt már milano meg 149 is, de végül nemrég változtatták erre. milano azért nem lett, mert elköltöztek torinóba, 149 nem tudom miért nem.
  • neevous
    Ha máshogy hívnák, lehet jobban tetszene.
  • bency
    Nagyon fasza,foleg hatulrol.
  • Csabesz6
    "Bekerül a Giuliettába a Q2 rendszer, amely nem a 147-esben használt Torsen differenciálmű, hanem a fékek kerekenkénti független működtetésével megvalósított elektronikus differenciálzár."
  • SötétBarom
    Nocsak, nocsak :o)
  • LaszloLedzenyi
    Alfa Giulietta
  • cement
  • GhostR1der
    régen itt volt tatabányán, nagyon ugy emlékszem...
  • pszihopata
    én ezen nem látok semmi spoilert szerintem tök gyári az idióta pedáloktól eltekinteve

ha műszakilag korrekt akkor simán megérné

• neevous
    Nem tudom, de nem hiszem, hogy a mostani Lanciakból (az akkoriakból sem) kiadnának sportváltozatot.
  • fifi
    az új ajtót a hajadra kenheted, ha a hátsó elem is lyukas...
  • I.C.ram
    Nem lehet, hogy simán valami sportosabb kiadás? Mondjuk az a törés nagyon csúnya rajta.
  • Csabesz6
    :-))
  • Csabesz6
    spoiler , sport kipufogó

ááá
  • neevous
    Erősen boyracer-gyanús?:)
  • Csabesz6
    Az már a fauvé fukarsága:P
  • I.C.ram
    Amikor én láttam, akkor fehérüveges volt rajta. Amit a kezdő tuningosok szoktak mindig a kocsikra rakni.
  • R0zs0máK
    zöldes árnyalatú tejüveg kb. XDDDDD
  • I.C.ram
    jaja én azt láttam! :D A gagyi tuning lámpa nekem is megmaradt :D Ilyen fehér színű volt, ha jól emlékszem.
  • R0zs0máK
    Az a gagyi lámpa már előtte az 530d-n is rajta volt :D (minden nap arra sétáltam hazafelé suliból :D)
  • desigo
    nem tudom
    de pont ott áll ahol Feri-01-es rendszámmal szokott állni az étterem tulaj az ezüst,gagyi tuning lámpás M5-össel
    nem kevés fórumon szidják a gyalogosok,biciklisek
  • I.C.ram
    Ez ugyanaz az ürge, aki a Stefania és a Thököly út sarkán parkolt mindig egy 5-ös bimmerrel? Kb 3 éve jártam arrafelé sűrűn, és mindig ott állt tilosban.