101030
.
-
Akkor már a biztosítás terén is rendet lehetne tenni. Mert nem igaz, hogy "minél idősebb" az ember, annál kevesebb biztosítást kell fizetnie. Persze ha még nem volt kárelőzménye. Sokadik alkalom, hogy helyettük is kell figyelni.
Pl.:
- Párhuzamos kanyarodásnál a külsőből rám húzza a kocsiját.
- Kanyarodósávból jön át az egyenesen haladók közé, index nuku, engem meg áttol a másik sávba ahol jönnek!
- ZÖLD LÁMPÁNÁL VALÓ MEGÁLLÁS!!!!!(egyenesen haladásnál, semmi gyalogos)
-
és ehez még jön az a mende-monda, ami nemtom mennyire igaz, hogy tizenvalahány éves kor után évente kell műszakiztatni...
köszönjük! -
Ez jó módosítás, egyre távolabb kerülünk az "európai színvonal"-tól :) -
utánajárás és több péz... újra forgalomba helyeztetni a kocsit több költség. szivatás az egész, nem látom értelmét, ezek után akinek nem ismerőse a vizsgaállomás vezető, az inkább vizsgáltassa át a kocsiját mielőtt elviszi műszakira mert behophatja rendes modon -
bikta=bukta
sry -
el van kopva az ablaktörlőgumim, vagy akármi... nem hazaküldenek, hanem bikta, fogalmi bevonás... ezután mi van? -
igazabol tok8 annak aki eddig is protekcioval nyomta :DDD
[nem magáról beszél egyátalán:D] -
Borg #79438 Ha nem ég a rendszámvilágításod, akkor eddig csak elküldtek, hogy gyere vissza ha már jó. Most majd bevonják a forgalmit egyből...
Egész egyszerűen hajtják a vizet az elővizsgáztatók/átvizsgálók malmára, hogy ott kell kiderülnie a hibáknak, és nem az éles vizsgán. -
Egészen egyszerű a válasz :DDD -
na és ennek visszavonása mennyi fog majd kerülni a kedves usernek? erről nem szól a fáma. -
melyik részét nem érted -
b+ ezt olvastam délután, de nem is tudom hova tenni a dolgot...
értelmezné ezt nekem/helyettem valaki? -
faszért nem szólsz hogy tbn járkálsz ombre! :D Ottvagyok énis fél hetet kábé.. -
Ha a műszaki vizsgán megbukik egy gépjármű, automatikusan kivonják a forgalomból. -
Igen. Van egy ismerősöm, és nagyon olcsón dolgozik és megbízható. Ha kész a turbosítás majd teszek videot. -
Borg #79430 Tatabányán volt szervizbe az autód?:D -
Múlt hétvége:
Szombat reggel 6 Sopron-Fertőd Audi A6 2.8 quattro, Fertőd-Tatabánya Seat Alhambra
Szombat délután ugyan ez fordítva
Vasárnap reggel 6 Sopron-Tatabánya WagonR+
Vasárnap délután az enyémmel Tatabánya-Sopron
Nyertem? :DAS:D -
:DDD
Mi reggel 5-kor indultunk Dad - Békéscsaba - Dad útvonalra :) Kb 300 km, fele autobahn, fele főútvonal... Kecsótól Csabáig főút, 130km kábé, namost ezen a szakaszon KETTŐ autót előztünk meg, és minket senkisem... végig 100as tempomat, kivéve lakotterületen. 5-kor indultunk, fél9kor már csabán voltunk :) -
tavaly nyaron 850 km, hiace-al, 110-120al autopalyan, 2 megalloval horvatorszagbol, full masnaposan 3 ora alvassal vezettem. :DD -
lenyomtunk ma több mint 600 kilométert az Accorddal, 2 megállóval, azt kell mondanom isteni ez az autó! -
-
Jól van csak egy kicsit meglepett:D -
-
...mert elütnek, és szétbasznak a Hummerrel. -
Szabi1991 #79421 na ja itt a fél topik kopasz kigyúrt szal vigyáz mit mondasz
-
dieselG #79420 NE általánosíts! -.- -
Valahogy nekem a kopasz emberkékről a gengszterek jutnak eszembe akik kigyúrt állatok és Hummerral járnak.
-
Így még hasonlít is a 100-as coupe-ra, de azért ez szebb.
-
dieselG #79417 khmm... uw.hu éppen karbantart... -
dieselG #79416 amúgy jók! :D a héten csináltam ezt a képet:
-
:) -
dieselG #79414 Erről a képről az jutott eszembe, amikor augusztus végén Marseilles után egy alsóbbrendű főúton rossz fele mentem ki egy körforgalomból valami falu felé, és rögtön korrigálni akartam a tévedésemet a szűk úton ipszilonozással. De a hátsó kerekekkel sikerült beszorulnom a kis vízelvezető árokba, amit a sötétben (éjjel vót) nem vettem észre... Majd egy kedves corsás hippi házaspár által hívott autómentő trélerest hajtottam el, aki 250 euróért rántott volna ki... Végül hajnalhasadtával húzott ki egy nagyon kedves francia kamionos. Röviden ennyi, borzasztó egy éjszaka volt. :( -
Hát, ha te mondod. -
:) kiss me baby! -
Szabi1991 #79411 a legjobb lemaradt :DD
-
Nem illesz az autóba!:D -
némi iróniát vélek felfedezni a "hangod"ban:) -
már akartam írni,hogy hol maradnak a keresztben csúszós képek... -
Büszke majom:
Beforgás:
-
Nem, az nem én vagyok.Egy kocsog kopasz audis...mégis ki lenne?XD