101030
.
-
Borg #79725 Hogy néz már ki?! :D -
? -
Borg #79723 loál :D
-
Korea és Kína tök más... Korea mindig is egy Japánhoz közelálló gazdaság volt, annak módszereit, és kultúráját próbálta másolni. Gyakorlatilag Korea ugyanazt csinálta a 80-as, 90-es években, mint Japán a 60-as 70-es években. Kína viszont nem is próbálkozik ezzel. Miért is tenné? Tudja, hogy a minőségi piac telített, viszont a gagyira egyre több vevő lesz a sok felzárkózó fejlődő ország hirtelen megnövekedett fogyasztói igényei miatt. Ilyen az autó is. Kínában, Indiában ott tartanak, hogy leszarják még a minőséget, hiszen eddig még autójuk se volt. Örülnek, ha egyáltalán tudnak venni egyet (mint anno nálunk a Merkúr korszak, tizedleges kérdés volt a minőség.) -
Most oltári nagy ökörséget mondtál... -
opellel lehet.. xD messze vannak azért a toyota-tól.. -
Pedig fognak javulni minőségileg. Nézd meg a koreai autókat. 10 éve sereghajtók voltak, ma meg már elérték az európai minőséget (ha nem hiszed ülj bele egy új Kia-ba, simán egy szinten vannak Opellel-Toyotával stb.)
-
Szerintem nem akarják, hogy felvegyék a versenyt, és ez így jó is mindenkinek, egyelőre, amíg az a bizonyos szarnak fenntartott bödön, amit Kínának neveznek, meg nem telik, és kiönt, elárasztva az egész nyugatot. Azt nem kellene megvárni. -
Attól még, hogy kína hatalmas, gazdaságilag egy mesterségesen felpumpált massza. Az egész gazdasági erejét annak köszönheti, hogy a pénzét állandóan leértékeli, és emiatt rohadt olcsón tud dolgozni a külföld számára, ugyanakkor ez azzal is jár, hogy a kínaiak csórók maradnak, szar az életszínvonal és olcsó húsnak híg a leve. Jelenleg kína nem bírná a mínőséget szuflával. Arról nem is beszélve, hogy tök más az ottani kultúra. Ott nincs értéke semminek, szarnak, alszanak, esznek. Még legalább 30 év kell, hogy Kína felvegye a versenyt a nyugattal minőség terén, ha egyáltalán fel akarják. -
Bár sajnálom a Saabot mert biztos jó autók (voltak) de mondjuk kíváncsi vagyok kína egyszer képes e lenne produkálni valami minőségit egyszer.Sose értettem,hogy egy ekkora állam,hogy képes ilyen műanyagautó minőséget gyártani miközbe csak egy kicsit oda kellene figyelni és minőségibb autót gyártani és akkor lenne esélyük betörni akár Európába akár máshova. -
Sajnos...
Azért nekem bejötek a SAAB-ok, főleg az új 9-5 sztem elég vad, meg még SUV soha nem tetszett, de a 9-4 egész pofás, azért megkell mondani, sztem tudtak designolni, szépek a SAAB-ok... R.I.P. -
Szabi1991 #79714 ehh, kellemetlen :DD -
LoL voltam ma gumisnál, volt bent egy cherokee, épp tettek fel rá valami nagyon pikk-pakk offroad felnit valami orbitron téligumival. Csávó felszenvedte őket kiderült, hogy az autó valamikor olyat kapott, hogy a balon volt vagy 10 centi a kerék meg a lökös közt, a jobbon meg nem tudott elfordulni :DDDD Ott szitkozódott szegény gyerek :DD -
Szabi1991 #79712 :-/ -
pár kínai nevet megtanulhatunk helyettük -
-
[URL=http://web.mit.edu/hfes/www/gripencockpit.jpg]Nekem bejön
[/URL]
-
Azért ez a Saab egy élmény lehet. 
-
Bizom benne hogy nem:) -
ZsirosKenyer #79706 akkor nemsokára te is csődbe mész -
Nekem kimondottan tetszik..
-
Lol :D -
ZsirosKenyer #79703 így jár aki 20 éve nem képes egy szép műszerfalat összehozni -
Nem hinném,hogy engedni fogják.Biztos jön majd valami kínai óriásvállalat.
Egyszer......... -
RIP Saab :( -
Később úgyis piacra dobják... -
Szegeny :-D:-D:-D -
Nem dobta az új NSX összes tervét kukába a Honda, versenypályákon jövőre feltűnhet egy új modell. -
rá kéne szabadítani egy óvodás csoportot
hamar lerendeznék
-
-
szep de inkabb a sarga SLS kene :D -
jaja, eleg vagesz ez az Edition 79" Special -
Kéne! :) -
-
-
nem vicc es nem PS
-
2.8 L V6 rated at 105 hp
Az komoly :D -
Na majd anyámat meglepem egy Aston Martin bodykit-el az iQ-jára XDDDDDDDD -
Aztán majd jön a kombi... a dízel... :D -
Nemhinném... :D
Épp ma olvastam énis, állítólag azért, mert az Aston tulajok nagyrésze tart egy kis szaladgálós városi kocsit otthon, éshát akkor azis legyen Aston... Hát... :D
Bár inkább csak egy kicsit moddolt Toyota IQ, mint Aston...