101030
.
  • R0zs0máK
    ne is mondd, imádom ^^
  • SötétBarom
    Nem beszélve ugye arról, hogy amikor gecimeleg van, akkor szellőzteti a gólyóidat :]
  • cement
    borulnásnál fog
  • Tufa
    elég sok "versenyautóban" ültem, elég sok versenyülést és övet is hozunk az országba, de valahogy egyikben sem értettem mi értelme hogy szeparálja a tökömet az öv a gatyámban..
  • R0zs0máK
    De a lexusban ülés szellőztető van, nem is rendes ülésfűtés...szóval a meleg levegőt fújja a seggedre meg a hátadra...istenkirály :DDD
  • Csabesz6
    :)))) Beszt, bár a twentivan zíróván mégjobb:P

Haveromnak is 2105 van, neki 4 pontos öve van "csak".Most alakul bele a motor.
  • cement
    tventivan zírófájv :)
  • Csabesz6
    Milyen autó?
  • Csabesz6
    Ezt ne tőlem kérdezd, én csak mutattam egy képet róla.
  • cement
    látszik hogy még sosem ültél versenyautóban :D
    fateréban is 8 pontos van
  • Szabi1991
    5 pontos

4pontos

lehet választani :DD
  • Tufa
    és mi értelme van hogy a heréim mellett van két öv? 5 pontos még oké de ez már hülyeség
  • cement
    csak annyiban kulonbozik a 8 pontostol, hogy a hatso pantok nem duplak
  • Csabesz6
  • Tufa
    Nekem csak 1 állású a gyári ülésfűtés de nagyon jó, amíg bemelegszik a kocsi rendesen simán melegen tart
  • Tufa
    a 6 pontos öv az milyen?
  • cement
    :DDDDDDDDDD does make sense!!! :D
  • pszihopata
    lallika szájjá kifelé a lekszászból!
  • cement
    hol hallottad a lexust igy mondani? :D szörnyű :D
  • pszihopata
    én 2000-et le szoktam tekerni pár órás alvásokkal,a régi kocsiban nem volt tempomat-3 napig fájt a térdem egy kör után

a kilóméterórát sem kell lesni állandóan

az állmosság meg az unalom teljesn más dolog,azt nem a tempomat okozza
  • SötétBarom
    Tempomat nélkül is pofonegyszerű elaludni, így ha lehet választani, akkor inkább legyen :D
  • SötétBarom
    Nem tudom milyen autóban próbáltad, de a lekszászban állat. Olyan, mintha az ősanya ölébe ülnél, és elönti a testedet a melegség :D_AS?
  • GregSB
    Nem 90-el kell menni
  • ZsirosKenyer
    jeez.

ezt hogy bírjátok? Komolyan, ha esetleg teljesen bedugul a menet, úgy, hogy nem lehet előzni km-eken keresztül mert jönnek szembe, még akkor is azzal szoktam szórakozni, hogy lelassítok-kigyorsítok, lelassítok-kigyorsítok. Nem tartom magam részer hülyegyereknek, csak egyszerűen tapad le a szemem a fix 90-es tempótól. És akkor ehhez még tempomat?? kösz nem.
  • ZsirosKenyer
    ülésfütést be lehet lőni faszán?
    eddigi tapasztalataim alapján nem jó semmire. Beülsz, dideregsz, ráküldöd az ülésfűtést csutkára, pillanatok alatt 2L izzadság távozik a seggeden keresztül, de közben a mellkasod még mindig jéghideg. Akkor már inkább állófűtés.
  • GregSB
    Voltam már én is kocsival hollandiában, ráadásul olyannal amiben nem volt tempomat, és anélkül is épp elég unalmas volt 1500km-t megtenni autópályán :D
  • R0zs0máK
    üLLést?
  • Csabesz6
    ABS?ESP?

üllllés?XD
  • fifi
    anno ingáztunk Hollandiába úgy, hogy néha a Sprinter ki sem hűlt és indultunk újra...
    fasza a tempomat, de néha volt, hogy az elalvásközeli kómából pofoztak ki éppen az unalom miatt... :)
  • bency
    Egy verseny ulest miert ne talalna?:)
  • R0zs0máK
    üllést? olyat sehol nem fog találni...
  • GregSB
    +1.

Amire nem gondoltam volna hogy kéne amíg ki nem próbáltam: tempomat. Az egy dolog hogy nagyon kényelmessé teszi a hosszú utakat, de az üzemanyag fogyasztásra is iszonyatosan pozitívan hat. 1.6-os benyás Golf VI-al tettem meg egy 140km-es tripet nemrég, és nem hittem a szememnek. Országúton mentem leginkább. Nagypapás stílusban 5.8(!)-as fogyasztást tudtam produkálni(nem ez nem csak a pillanatnyi adat volt, hanem bő 45 perc vezetés utáni adat). Normálisabb tempóval pedig 6 és 7 liter közé esett a fogyasztás. És ez nagyrészt a tempomatnak köszönhető, rengeteget számít hogy nem te adogatod / veszed el állandóan a gázt hogy tarts egy bizonyos tempót.

Szóval nálam instant get lett a tempomat, annak aki nem csak városban rohangál hanem néha megtesz hosszabb utakat is annak isszensöl kiegészítő SZVSZ.
  • bency
    Ezeket mind magad is beleteheted.....
  • LaszloLedzenyi
    bukócső, 6 pontos öv, Sparco Curcuit üllés abs, esp meg vagy 300 ló a vasba bele
  • autoszimulator
    kb nekem is ezek azok, amiknek örülnék. Bár manapság inkább belelustulok a vezetésbe, tekintve a súlyos büntiket, így pl a tempomatom bátran lehetne távolságtartó, automata refi és ablaktörlő. csak hogy ne kelljen akkor már sok mindent csinálnom a kocsiban :)
    esetleg, kocsitól függően egy tolatókamera, mert ültem már pár kocsiban (legdurvább ebből a szempontból IS a CL merci volt, ott hátra konkrétan nem látni ki), ott azért elkel az ilyen :)
  • R0zs0máK
    Amik nekem kellenének egy MÁSIK autóban (nem a hacsi)

ABS
    ESP
    kényelmes, de azért viszonylag feszes futómű
    automata klíma
    seggfűtés
    navi
    rádió
    soklégzsák
    erőslámpa
  • Csabesz6
    Ezzel egyet értek, azt leszámítva, hogy nekem a fentiekre sincs igazán szükségem (még...), nálam egyáltalán nem szempont ilyesmi.Amúgy korrekt listázás, valahogy így képzelNÉM el én is, ha normális lennék.De nem vagyok az
  • Csabesz6
    Nem halok bele.
  • Tufa
    Én még egy új astra féle gyári xenonos lámpát hozzáraknék és meg is van a tökéletes autó :)
  • SötétBarom
    Amúgy ha már itt tartunk, amik nekem fontosak:

Távirányító, központi zár
    Elektromos tükör (szintén szenvedés buzerálni egy manuálisat)
    Ablak (lentebb írtam)
    Klíma (nyáron több órás utak tortúrává válnak, ha nincs)
    ABS

Ami kurva jó, és kéne:

Kanyarbanéző lámpa
    Ülésfűtés (legatomabb)
    Gyári navi (mert pengén néz ki :D)
    Fasza hifi (alap)
    Automatikusan sötétedő belső tükör (csodálatos ötlet)
    Tempomat
    Állófűtés

Minden más kimeríti szerintem a PVK fogalmát. :D Sávelhagyásrafigyelmeztetőhang, segglégzsák, esp, 6 zónás mutlimédiaklíma, betolatokhelyetted(TM), parkolóradar, meg ezek haverjai elmehetnek a pék faszára