101030
.
-
ne is mondd, imádom ^^ -
Nem beszélve ugye arról, hogy amikor gecimeleg van, akkor szellőzteti a gólyóidat :] -
borulnásnál fog -
elég sok "versenyautóban" ültem, elég sok versenyülést és övet is hozunk az országba, de valahogy egyikben sem értettem mi értelme hogy szeparálja a tökömet az öv a gatyámban.. -
De a lexusban ülés szellőztető van, nem is rendes ülésfűtés...szóval a meleg levegőt fújja a seggedre meg a hátadra...istenkirály :DDD -
:)))) Beszt, bár a twentivan zíróván mégjobb:P
Haveromnak is 2105 van, neki 4 pontos öve van "csak".Most alakul bele a motor. -
tventivan zírófájv :) -
Milyen autó? -
Ezt ne tőlem kérdezd, én csak mutattam egy képet róla. -
látszik hogy még sosem ültél versenyautóban :D
fateréban is 8 pontos van -
Szabi1991 #80035 5 pontos
4pontos
lehet választani :DD -
és mi értelme van hogy a heréim mellett van két öv? 5 pontos még oké de ez már hülyeség -
csak annyiban kulonbozik a 8 pontostol, hogy a hatso pantok nem duplak -
-
Nekem csak 1 állású a gyári ülésfűtés de nagyon jó, amíg bemelegszik a kocsi rendesen simán melegen tart -
a 6 pontos öv az milyen? -
:DDDDDDDDDD does make sense!!! :D -
lallika szájjá kifelé a lekszászból!
-
hol hallottad a lexust igy mondani? :D szörnyű :D -
én 2000-et le szoktam tekerni pár órás alvásokkal,a régi kocsiban nem volt tempomat-3 napig fájt a térdem egy kör után
a kilóméterórát sem kell lesni állandóan
az állmosság meg az unalom teljesn más dolog,azt nem a tempomat okozza
-
Tempomat nélkül is pofonegyszerű elaludni, így ha lehet választani, akkor inkább legyen :D -
Nem tudom milyen autóban próbáltad, de a lekszászban állat. Olyan, mintha az ősanya ölébe ülnél, és elönti a testedet a melegség :D_AS? -
Nem 90-el kell menni
-
ZsirosKenyer #80022 jeez.
ezt hogy bírjátok? Komolyan, ha esetleg teljesen bedugul a menet, úgy, hogy nem lehet előzni km-eken keresztül mert jönnek szembe, még akkor is azzal szoktam szórakozni, hogy lelassítok-kigyorsítok, lelassítok-kigyorsítok. Nem tartom magam részer hülyegyereknek, csak egyszerűen tapad le a szemem a fix 90-es tempótól. És akkor ehhez még tempomat?? kösz nem.
-
ZsirosKenyer #80021 ülésfütést be lehet lőni faszán?
eddigi tapasztalataim alapján nem jó semmire. Beülsz, dideregsz, ráküldöd az ülésfűtést csutkára, pillanatok alatt 2L izzadság távozik a seggeden keresztül, de közben a mellkasod még mindig jéghideg. Akkor már inkább állófűtés. -
Voltam már én is kocsival hollandiában, ráadásul olyannal amiben nem volt tempomat, és anélkül is épp elég unalmas volt 1500km-t megtenni autópályán :D -
üLLést? -
ABS?ESP?
üllllés?XD -
anno ingáztunk Hollandiába úgy, hogy néha a Sprinter ki sem hűlt és indultunk újra...
fasza a tempomat, de néha volt, hogy az elalvásközeli kómából pofoztak ki éppen az unalom miatt... :) -
Egy verseny ulest miert ne talalna?:) -
üllést? olyat sehol nem fog találni... -
+1.
Amire nem gondoltam volna hogy kéne amíg ki nem próbáltam: tempomat. Az egy dolog hogy nagyon kényelmessé teszi a hosszú utakat, de az üzemanyag fogyasztásra is iszonyatosan pozitívan hat. 1.6-os benyás Golf VI-al tettem meg egy 140km-es tripet nemrég, és nem hittem a szememnek. Országúton mentem leginkább. Nagypapás stílusban 5.8(!)-as fogyasztást tudtam produkálni(nem ez nem csak a pillanatnyi adat volt, hanem bő 45 perc vezetés utáni adat). Normálisabb tempóval pedig 6 és 7 liter közé esett a fogyasztás. És ez nagyrészt a tempomatnak köszönhető, rengeteget számít hogy nem te adogatod / veszed el állandóan a gázt hogy tarts egy bizonyos tempót.
Szóval nálam instant get lett a tempomat, annak aki nem csak városban rohangál hanem néha megtesz hosszabb utakat is annak isszensöl kiegészítő SZVSZ. -
Ezeket mind magad is beleteheted..... -
bukócső, 6 pontos öv, Sparco Curcuit üllés abs, esp meg vagy 300 ló a vasba bele -
kb nekem is ezek azok, amiknek örülnék. Bár manapság inkább belelustulok a vezetésbe, tekintve a súlyos büntiket, így pl a tempomatom bátran lehetne távolságtartó, automata refi és ablaktörlő. csak hogy ne kelljen akkor már sok mindent csinálnom a kocsiban :)
esetleg, kocsitól függően egy tolatókamera, mert ültem már pár kocsiban (legdurvább ebből a szempontból IS a CL merci volt, ott hátra konkrétan nem látni ki), ott azért elkel az ilyen :) -
Amik nekem kellenének egy MÁSIK autóban (nem a hacsi)
ABS
ESP
kényelmes, de azért viszonylag feszes futómű
automata klíma
seggfűtés
navi
rádió
soklégzsák
erőslámpa -
Ezzel egyet értek, azt leszámítva, hogy nekem a fentiekre sincs igazán szükségem (még...), nálam egyáltalán nem szempont ilyesmi.Amúgy korrekt listázás, valahogy így képzelNÉM el én is, ha normális lennék.De nem vagyok az
-
Nem halok bele. -
Én még egy új astra féle gyári xenonos lámpát hozzáraknék és meg is van a tökéletes autó :) -
Amúgy ha már itt tartunk, amik nekem fontosak:
Távirányító, központi zár
Elektromos tükör (szintén szenvedés buzerálni egy manuálisat)
Ablak (lentebb írtam)
Klíma (nyáron több órás utak tortúrává válnak, ha nincs)
ABS
Ami kurva jó, és kéne:
Kanyarbanéző lámpa
Ülésfűtés (legatomabb)
Gyári navi (mert pengén néz ki :D)
Fasza hifi (alap)
Automatikusan sötétedő belső tükör (csodálatos ötlet)
Tempomat
Állófűtés
Minden más kimeríti szerintem a PVK fogalmát. :D Sávelhagyásrafigyelmeztetőhang, segglégzsák, esp, 6 zónás mutlimédiaklíma, betolatokhelyetted(TM), parkolóradar, meg ezek haverjai elmehetnek a pék faszára