101030
.
-
Vicces, hogy a Merci még Daimler néven van. -
ZsirosKenyer #80124 AUTÓGYÁRTÓK RANGLISTÁJA összesített jövedelem alapján 2009-ben -
már nem szúrja asszem, szóval egy okkal kevesebb :DD -
:DDD -
Nem arról van szó, hiszen nem tudom innen ki ne irigyelné... DE attól még "hatalmas" kobold, és számomra is rettentő unszimpatikus. Még csak annyira sem ismerem mint itt egyesek, mert az igen ritka alkalom mikor F1-et nézek( nem látok benne értelmet, azoknak az izéknek már csak annyi közük van az autókhoz, hogy 4 kerék van rajtuk meg hogy... ja nem, más nincs ), de elég meglátnom az embert hozzá, hogy előítéleteim legyenek... 

-
Valószínűleg bármilyen autóval bármelyikünket megalázza csap részegen szétkólázva, emelett annyi pénze van mint amennyit én szarok miligrammban, és a világ legdurvább autóit vezeti munka szinten. Innentől kezdve, ha 123 cm magas lenne is irigyelném XXDDDD
Ráadásul szúrja azt a penge félvér ribit is. :|
Amúgy én sem kedvelem. Kubica az arc. Wienna Openen is ott volt :PPP
XDDDD -
Két dolgot utálok...
A rasszizmust, és a sárgákat! -
be kellene fejezni ezt a buta "majmozást"...
am egyébként is az ember színe fehér -
utolsó kis gyapotszedő -
alonso az telleg majom, de a lewis az szimpi csavo. en nagyon csipem -
Ritka unszimpatikus kis kobold. Utálom. Nála nagyobb majom, talán csak Alonso. -
Állólámpámon is rugós volt már, de már öregebb az autó, és esetleg tekergették előtte, akkor el tud törni a lyuk, amibe a rugó kapaszkodik.
Enyémből is ki lehetett venni, de az újakból már nem nagyon. Az enyémből úgy lehetett kivenni, hogy volt a motorháztető alatt egy rugós lemez, azt kellett elcsúsztatni oldal irányban, és akkor ki lehetett emelni a rozettával együtt az egész csillagot. -
ZsirosKenyer #80113 tudtam hogy törpék, hisz minden kiló számít (+hely sincs), de hogy egy utcai autóban ennyire lolul néz ki, arra nem számítottam :D
nézzétek meg a videón, alig lát ki :D
-
jaja... mint a loversenynel:D -
Kivéve Kubica!:D -
megfogtad a lényeget :DDDD
csak megsugom az osszes f1 pilota torpe :D
-
174 :D -
ZsirosKenyer #80108 jézus, hány cm ez az ember? -
nekunk olyan volt 15 evvel ezelott ami egy mozdulattal kiveheto.Sot eltorni se nagyon lehetett mert tekeredett mindenfele. -
LOL :D SCION is taking 'ova :D
-
váááá 1:10-nél nyitott ajtóval burnoutolva indulni :) ezert lewis a kedvencem:D
-
ok. -
ne csukd be a szemed -
nálam tökéletes -
mérnem látok szart se a videóidból? :o -
Fasza volt 

A szó szerint csettegő szelepmuzsikás Citrom odab@szott mi?
-
Tököm megy át Tbányára 9 forint/liter miatt:) -
Régebben lehetett olyan csillagot kapni,amit kihúzol a helyéről és zsebre rakod. Ezzel kiküszöbölhető,hogy letörjék. Szerintem még most is kapni olyat. -
még szerencse h egy subarun van több csillag is:D -
hát vagy olyan szerkezet kell ami az egész kaszniba vezeti az áramit amig aztkinem kapcsolod:D nem gondoltam arra hirtelen h többen vannak -
Lehet ilyet kapni. De szerintem csak az eredeti csillaggal 100% egy Merci. -
Mondjuk én ha nagyon pro akarnék lenni, összeeszkábáltatnék valami szakival egy olyan szerkezetet, ami gombnyomásra behúzza a csillagot.
Nem hinném, hogy nagyon bonyolult lenne, egy ablakemelővel meg egy kis ezzel-azzal szerintem simán össze lehetne dobni. :) -
Nyilván miután az elsőt agyonbassza, a többi nem fogja megfogni, hogy vajon mi történt vele, hanem megkeresnek, és beleültetnek
-
annyival erősebb áram kell bele, 60 v 80 miliamper fölött halálos, akk egy szűk 200 elég is lesz -
Elég aggályos. Pl én is tapogattam a csillagokat 5 évesen, muterék meg mondták, hogy nem szabad mert letörik. Namost, ha megbaszott volna az áram, lehet, hogy a szélvédő sem maradt volna épen. Mi pedig fehéremberek vagyunk, szóval ha még C+ az illető, akkor főleg hülye ötlet. -
szerintem pedig nem lenne olyan lehetetlen dolog. -
Honda HSV-010 GT Teszt
-
feltették a sajátra? 
-
dieselG #80087 Ez az áramos dolog nem lenne rossz... kár, hogy nehezen kivitelezhető úgy, hogy ne rázzon a kasztni :D -
dieselG #80086 Köszi!:) Három hónapig se volt rajta a letört csillag, mert az előző egyszerűen a kezemben maradt, míg mostam a Mercit.
Elfáradt a lyuk benne, amibe a kampó megy. Holnap veszek legalább kettőt még, addig marad mutatóban a kör alsó negyed része... lőném halomra mindet.