101030
.
  • Tufa
    most hallom először a hangját, szerintem zsír lett :P
  • R0zs0máK
    így
  • R0zs0máK
    Ja, mert szépen szól XDDDD
  • cement
    es erre buszke vagy? :D
  • R0zs0máK
    Enyém kb. 10x ilyen hangos XDDDD
  • Szabi1991
    bruuuubruuuúúúúúú :DDD

• maffioso
    én már megszoktam, de nekem olyan mintha ezzel lealacsonyitanák egy játékdömper szintjéra
  • cement
    igen :D szerintem is bubaruk :)
  • R0zs0máK
    Csak nekem bassza a fülem, ha bubuzzák az imprezákat?
  • Black Ghost
    Még így is mennyivel szebb a BUBU! :D
  • bency
    Teljesen igazad van!
  • I.C.ram
    Argghh de gyönyörű ez a belső!

• cement
    :D
  • Tufa
    Egy lexus mi ha nem presztízs autó?

Mindazonáltal érdemes egykét árcédulára ránézni ki mennyit kér el bizonyos autóikért. Lásd pl enzo, veyron, Zondák..
    Az hogy csórófejjel nézve mi érné meg jobban, kiaf*szt érdekel? Aki LFA-t vesz, nem azt nézi hogy megérte-e volna ferrarit venni..
  • R0zs0máK
    Sztem ez pont hogy jó volt, a bolíviás előtti részek voltak mocsok szarok...
  • MikX
    Egyébként megnéztem azz évadzáró rész Top Gear-böl...
    Hát... igazából nemvolt valami nagy durranás most az egész...
    Ha igy fojtatják, nemtom... Nagyon lapos és unalmas volt az egész, és nagyon megrendezett...
    Az elsö, a Romániás még csak-csak, de aztán semmi...
  • desigo
    Komoly vid
    UFO lövöldözi stb xDD
  • Csabesz6
    Igen, igen...ebből látszik hogy tudja mit kell értékelnie igazán
  • MikX
    Mém mindig fenntartom, hogy a formája... hát enyhén kusza nekem... itt egy háomszög, ott egy ovális, néhol szögletes, néhol kerekitett... nemtom...
    Ormótlan egy dög, persze biztos durva ammit tud, de valljukbe, csúnya...
    ès extraként ebbe lehet kérni sixaxis PS kontrollert kormány helyett? :D
    Minden esetre elfog fogyni az az 500 darab, meg olvastam anno valamikor, hogy nem lehet megvenni, hanem lizingelni csak, hogy ne legyen az, hogy egy emberke felvásárol x darabot, azt eladja minden hülyének, aki 2 kanyar után összetöri, mondjuk ez lehet jó is, Enzo is ilyen volt, csak az vehette meg, akinek a Ferrari felajánlotta, de ottis felvásárolgatták, azt jutott minden idiótának, meg is csappant a darabszám :D
  • SötétBarom
    Előbb kéne egy régi supra, mint ezekből az új japán gnómokból bármelyik -.-
  • cement
    mondjuk én is vennék inkább 5-6 dzsítíárt helyette ez tény. de akinek annyi zsetonja van, hogy ha vesz egyet sem lesz észrevehető a változás a bankszámláján, annak simán jó villogós autó :)
  • ZsirosKenyer
    ferkát én se vennék, túlságosan tömeg -.-
    ráadásul ki is gyullad folyton..

viszont 100 milla vér necces ezért a lekszászért, bár a videóban elmondottakkal ellentétben én úgy tudom hogy a nürburgringen az összes ferrarit verte az LF-A (asszem vhol a Zonda idejéhez közel ért célba), ettől függetlenül az ára sick, inkább egy GT-R, ami 80 millával olcsóbb, viszont ha jól emlékszem, 2 sec-kel lassabb csak az LF-A-nál :D (a ringen)

márciusban jön a japán GP, kiváncsi vagyok mit megy majd ott.
  • SötétBarom
    Végén Csabesszé alakul Clarkson egy rövid időre
  • cement
    mint mondják, még így sincs rajta profit, csak amolyan referencia-kocsi
    gondolom azért ilyen drága, mert a lexusnak nem volt alapja amire építhetne szupersport kocsit, a nulláról kellett kezdeniük, és a sok fejlesztés elvitte a zsetont rendesen. a ferrarinak már nagy tapasztalata van a sportkocsik fejlesztésében, sokkal "könnyebben" ki tudnak fejleszteni egy új modellt
  • SötétBarom
    :ASD_?

Majdnem kétszer annyi, mint egy 599 :D_A:?S
    Ezek de buták.

Ez legalább nem ocsmány, mint a disznó :DD
  • cement
    egy bubi-féle intake se lenne szép, sztem így jó ahogy van, ha én nagyon kőgazdag lennék, tuti ilyet vennék instead of ferkó vagy lambo, mivel sokkal exkluzívabb. minden faszfejnek f430-a meg gallardoja van, ebbol viszont csak 500 lesz, ebből a gyűjtők jópárat eldugnak a garázsukba, szóval még monacoban, dubaiban vagy vegasban sem lesz gyakori jelenség
  • ZsirosKenyer
    jól eltalálták a vid-et ezzel a manga stílussal, mikor legelőször láttam képen az autót, nekem is rögtön az jutott eszembe róla.

a motorháztető és lökös találkozásánál az a beömlőnyílás nagyon nem kéne rá, olyan a hézag mintha most lett volna összekalapálva TK után józsibánál.
  • cement
    az arabok, meg a sok burzsuj orosz venni fogja, gyorsan el fog fogyni az az 500 darab
  • GregSB
    Naja, enyhén szólva eltúlzott az ára, és nem kicsit identitás-zavaros cucc :D

Azokon a piacokon, ahol a legnagyobb kereslet van a Lexusokra leginkább 50+os tatákat látsz bennük, akik golfozni járnak vele (mint ahogy ezt a videóban is említik). Namost nekik nem tudom mennyire kecsgtető ez a kocsi.

Egyébkét ahogy mondják a végén az irreálisan magas ár ellenére sem fog profitot termelni soha, ez amolyan erőfitogtató kocsi mint a Veyron, a Toyota meg akarta mutatni hogy a Supra után is van élet és tudnak supersport kocsit csinálni.

Csak nem értem miért nem Toyota néven adták ki, hanem egy olyan márka neve alatt, amit a potenciális piacokon szinte csakis nyuggerek vezetnek...

• Borg
    Azért meg kell hagyni, bármennyire is ocsmány, meg böszme, a technika ott van benne.
    Nade hogy 100 milla ezért? Loál. Akinek ennyi pénze van, az olyan autót vesz aminek presztizse is van ilyen téren (lambo, ferrari), nem úgy mint a lexusnak.
  • Csabesz6
    Beteg
    De továbbra is tartom, hogy már túl PlayStation ez a mostani autós világ.Ez van
  • CSOCSO
    *borzasztoan
  • CSOCSO
    Megneztem... AARGHH! borasztoan komoly ez az auto! szinte remegtem mikor STIG korbement a palyan :D
    A buzi palya persze mar megint vizes volt :(((
  • CSOCSO
    NOOOOOOOOOOOOOOOOOO NONONONONONON AAAAAAAAAAAAAAAAAA TEPEM HAJAM!!! AAAA FAKE VIDEO WTF????????? AAAAA NEM NEM NEM!! :DDD:D:D:D:D:D:D:D

/megorult teljesen
  • GregSB
  • I.C.ram
    1.4 mrd kis hangyának járnia kell valamivel az 50 csitrilió megatonna szenet fogyasztó szénerőműbe.
  • CSOCSO
    pont a mostani Car & Driver magazinban van egy cikk a kinaiakrol. Emlekszem nemregen pont errol volt vita. Nem akarok nagyon belemenni. Amugy van eleg sok gondja minenkinek a kinai copy autokkal de azt irjak a magazinban hogy tobb mint valoszinu, hogy 10 ev mulva az egyik legnagyobb auto piac lesz kina.
  • I.C.ram
    Igza, én vagyok a kretén.

Valamiért úgy emlékeztem, hogy a Chrysler eldobásával konglomerációt is átnevezték Mercedes-Benz AG-re.
  • ZsirosKenyer
    wtf??
  • ZsirosKenyer
    nem követtem figyelemmel a merci történelmét, de bennem fel sem merült hogy más lenne az anyacég neve.