101030
.
  • cement
    a 458 szép? :DDDDD
    sztem ocsmány, de télleg
  • MikX
    Lehet beszélni számokról, igen...
    De kihasználni ezt úgysem fogja senki, plusz tegyükfel szarásig lennék pénzel, nem venném merg, inkább vennék egy 458 Italiát, mert szép, tuti hogy nem lesz semmivel szarabb ennél, és ami a legfontosabb, sokkal szebb :D
    Ez a full LCD müszerfal meg... nemtom... nemigen tetszik, hogy állandóan ugrál a mutató, idegesítö... Meg azért csak jobb egy hagyományos, aminek tényleg van mutatója, nem ien pixelbiszbasz...
    De ezek az én véleményeim...
    Biztos fasza egy verda, biztos összehugyoznám magam ha vezethetném, vagy vinnének vele.
    De ha megvehetném, inkább mást vennék.
  • R0zs0máK
    Nincs ezzel semmi baj...
  • Floyd86
    Tudtátok, hogy Libanonnak van saját szupersport autója????
    A Libanoni Rettenet!!!
  • Csabesz6
    Hülye:D
  • SötétBarom
  • Borg
    Nyilván akinek bejön a szakadtlada, annak ez is, mert kb ugyanúgy hangzik :DD
  • CSOCSO
    Felcsiphetne mar valami gazdag neni es alamtolhatna egy LFA-t

Az se erdekel ha tesznek ra egy ssangyong logot :D
  • I.C.ram
    Florida a világ legnagyobb elfekvője. Nagyrészben nyuggerek lakják, ami megmagyarázza, hogy miért látsz ennyi nagypapát a kocsikban. Oda mennek utolsó napjaikra a gazdag öregek általában. :P
  • CSOCSO
    gyorsabb a gtrnal is, zr1 nal is, maserati mc12 nel is (ferrari enzonal is) Zondanal is es a koenigseggnel is.

Nah most akkor lehet rola beszelni, hogy mennyit nem er az auto.
    Lehet, hogy "csak" egy lexus logo van rajta de az autot ugy raktak ossze ahogy meg ferrari nem keszult. Kezdve azzal ahogy a carbon fibert keszitik vagy pl, hogy a yamaha keszitett egy surge tankot a motor tetejere amitol kulonbozo hertzeken szolaltatja meg a motor hangjat a kabinba.......

En azt hittem Top Gear majd minden dologrol beszamol, hogy mi minden erdekesseg van az autoban. Es akkor ezekutan megmutattak a kilometer orat halal gagyin, semmit nem mondtak rola hogy mikor es miert meg hogyan nez ki. Annyit mondtak hogy az elejen levo res az nem illesztesi hiba hanem az is ugy lett oda tervezve ezert meg azert...........
  • CSOCSO
    ez is vitathato es egyben hulyeseg.

nyugdijas marka? mercury... buick. Nah azok nyugdijas marka. Lexus?
    olyan veszi akinek van penze.

Ferrarikban is csak idosebbeket latok. Sokszor rosszul is vagyok, hogy en is csak 50 eves koromra fogok ilyet autot osszekaparni?

Floridaban elek. a legnagyobb golfparadicsom es nincs tele a golf park leparkolt lexusokkal. Ahogy a merciket se csak ciganyok veszik.

mind1. mennem kell majd meg jovok osztom az eszt :D

• CSOCSO
    ez mar megint vitathato....

A lexus azert nem KIA vagy VOLVO...

Lexus nem prestige marka??? MIOTA NEM?

• Csabesz6
    :) Ők is izgik.
  • cement
    nekem a 90-es évek japán szerkezetei dobogtatják meg a szívem, ezek már nekem túl régiek
  • Csabesz6
    Nyugi, rajtam kívül nem sokan vannak itt, akik annyira oda lennének ezekért a koros műszerekért
  • LaszloLedzenyi
    vannak még normális emberek fórumon
    Imádom elvisz mindenhova
  • Csabesz6
    :) nem ezt vártam tőled, komám

Aranyos kis Colt:)
  • cement
    ja hogy te a második részére vagy kíváncsi. szorri, máj bed!!
  • LaszloLedzenyi
    nem az enyém volt, én csak utaztam
  • LaszloLedzenyi
  • cement
    idézet:

" ...Békéscsabai teccsó parkolóba verettük ladával, közbe meg ment a kamerázás... "

szerintem... nem tudom
  • Csabesz6
    Milyen autó?
  • LaszloLedzenyi
    nálunk volt gond a rendőrökkel, még kb 3 éve a Békéscsabai teccsó parkolóba verettük ladával, közbe meg ment a kamerázás ugye, erre a geci teccsósok ránkhívták a sünöket,jött az igazoltatás meg a kamu duma "hogy nézze meg milyen jeges maga is keresztbecsúszott volna" a kamerát éppen elbírtuk rakni hogy nem találják meg a láda üllése alá. nagy volt. én már csak lightosan nyomom, vigyázok a kisautómra, készítem a veteránvizsgára nemsokára.
  • R0zs0máK
    Ami miatt nem tudok magas téli futóművet rakni a kocsim alá...gyárilag a hátsó híd felett megy el a cső, nekem alatta ahogy illik...aztán nem engedi lejjebb a hidat...jeee :DDD
  • ZsirosKenyer
    vhogy erre tippeltem én is :)
  • R0zs0máK
    Ez egy négyleömlő, egy 60-as egyenes cső és egy versenydob a végén...:)))))
  • ZsirosKenyer
    nekem nem tetszik. Tipikus kisköbcentis recsegős sztrítrészer hangja van.

Ez miylen rendszer? home made? középdobot rakd vissza ha kivetted...
  • I.C.ram
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))%!7854852243684
  • DJ RX7
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))999999999999999
  • Csabesz6
    :)))
  • R0zs0máK
    Tükörjégen könnyű ötödikben :)))
  • R0zs0máK
    Akkor má' nem nagyon kamerázott faterom amikor ti felértetek...
  • Tufa
    egyértelmű hogy ez a carbon miatt van!

( :)) )

• Csabesz6
    :))))
    Készült még felvétel ezen kívül?Esetleg rólam?

Amúgy még egyszer hangsúlyoznám, hogy baszott jó hangja van, pláne belülről.

Ötödik, koppkereszt FTW
  • R0zs0máK
    eddig még nem bántottak érte

*lekopogja*
  • R0zs0máK
    A motoromnak is ilyen hangja van :DD Meg főleg lesz, amikor lesz ideje végre a CNC-s embernek kifaragni a tütéimet :DDDDD
  • DJ RX7
    vigyázz a sündőrök megbasznak! :D
  • I.C.ram
    Az a jó, mikor a motornak van ilyen hangja, és nem a koppánynak :P
  • R0zs0máK
    Szerintem is...élőben ha elmegyek egy fal mellett közel és gyorsítok, letekert ablaknál fáj a fülem konkrétan XDDD
  • cement
    pörköl