101030
.
  • pszihopata
    az különben is egy osztrák puch,pláne mikor kiadták a land cruiser már legenda volt

a darabszámokat inkább ne is említsük

• R0zs0máK
    őőő...nem? LC V8-al...:))
  • I.C.ram
    Az igazán pénzesek G Mercivel nyomják ott is :P
  • pszihopata
    /na csak pont a dizelmotor árát nem írtad/
  • Csabesz6
    A papírozást hányszor mondjam?:D
    Mindegy, megyek befejezem a fűtőradiátorom.
    40-ért komplett GT-t adnak el, papír nélkül.Annak a motorja fix beférne, de ugye nekem nem plusz teljesítmény kell, hanem kisebb fogyasztás.Annak a dupla karbinak a beállítása pedig kész rémálom.Bár gondolkodok ezen is.
    1.1->nem megy, eszik
    1.4 GT->megy, eszik
    1.7D->nekem elég dinamikus lenne, nem eszik (feltéve ha jó)
  • pszihopata
    na jólvan,de gondolom ingyen nem vágnak hozzád egy jó dízelmotort váltóval cakk-pakk+papírozás+szopás és így is könnyen beleszaladsz a 100-ba meg ott a rizikó hogy egyátalán sikerül-e

ha olcsón dízelezni akarsz akkor még mindíg egy francia a legjobb választás mert egy D toyota minimum 250 ezer és donort is nehezebb szerezni hozzá

• Csabesz6
    Amúgy 60:P
  • Csabesz6
    Jó, érted hogy hogy értem.

Psziho, mondtam hogy autót venni nem tudok.Citroent meg pláne nem fogok:D
  • pszihopata
    Ezt lealkudod 60-ra,aztán ketyeghetsz

ha beszarik veszel hozzá egy osztrákot 50-ért

egy bicikli ára
  • SötétBarom
    Mindennel lehetetlen, amiben ugye nem 80 literes tank van -.-
  • Csabesz6
    értem, köszi a tanácsokat

valszeg akkor ebből sem lesz semmi, de azért megnézek egyet majd élőben.olyan jó volt a passattal is, elmentem győrbe meg vissza, és alig mozdult valamit a mutató...jó lenne ugyanez a jelenség a citromnál is, de ezzel a kis köbcentivel lehetetlen.
  • pszihopata
    egyátalán nem biztos hogy egy benzinesbe be tudod tenni azt a motort

attól még hogy kívülről ugyanaz a kaszni,a motortérben lehet hogy teljesen át van szabva minden,pláne hogy egy kisautóról van szó

össze-vissza hegeszteni meg már nem éri meg-szerintem

biztos hogy tele lesz szívással-én lebeszélnélek róla!
  • Csabesz6
    Látom a papír témát valahogy nem vagytok képesek megérteni:)

Tank minek másik?
    Tartó bak nyilván más, az nem gond.
  • fifi
    amúgy végül is annyival nagyobb nem lehet, hogy megoldhatatlan legyen, mivel ua. a kasztni mindkettőnél.
    de fel lehet készülni minden idők egyik legnagyobb kendácsolására ;D
  • fifi
    más motortartó bakok kellenek.
    másik tank kell...

mindemellett ezt lepapírozni cumi lesz...
  • Csabesz6
    Papírozás nem téma, mint mondtam.

Váltóval együtt van az egész, szűrő stb meg gondolom rajta van a motoron.Kipufogó van hozzá.Itt az a kérdés, hogy vajon tényleg annyival nagyobb-é a cucc...
  • Borg
    Mivel a közeljövőben megszüntetem a szerverem (ezen részét), valaki átvehetné a képváltogatót a topik fejlécből.
  • maffioso
    gondolom cinikus akart lenni
  • Tufa
    Dakarra? hogynelenne már... 2009ben VW nyerte a dakart :)
  • desigo
    Countach drótból 10 millióért valakinek?

• MikX
    Hát a fö szempont a papirozás...
    Horribilis tényleg, bnár benzinröl dizelre nemtudom, de egyik ismerösöm cserélte le papirozással 1.6 szivódizelt 1.9TDI-re... hát... ha jól emlékszem 200k körül volt csak a papirozás, mert regadó különbözet, meg tökömtudja...
    Szóval nem éri meg
  • pszihopata
    macera az egész,izzítás vastagabb kipufogórendszer erősebb motorbakok,szerintem a váltóáttétel is más lehet

az üzemanyagrenszer is biztosan más ac. gázolajszűrő stb.

+papírozás

én nem állnék neki,ha dezső kell vegyél másikat
  • SötétBarom
    Na, itt alakulnak az útviszonyok egy kis mókához :]
  • GregSB
    +1

Ennyi pénzt kiadok akkor már valami szép legyen :D Aston Martin, Lamborghini, de még a Pagani Zonda is sokkal szebb az LFA-tól SZVSZ.
  • Csabesz6
    tulajtol idézném:

"Egyrészt az átalakítás miatt horrorisztikus összegbe kerül és átalakítának minősül és nem egyszerű lepapírozni a bürokrácia miatt,másrészt tapasztalatom szerint a benzines és diesel karoszéria miatt. A kettő között a motortérben van 12cm diferencia ami miatt nem fér bele a motor ,és a váznyulványok is egyenesek ,felfogatásokat át kellene alakítani ami szintén eltérnek a dieselétől.-Ez saját tapasztalat ,én sem bajlodtam különféle nehezen kivitelezhető megoldással,hanem vettem egy másikat"
  • Csabesz6
    köszi
    ha jót akarsz, ne is szerelj ilyet...:D élmény az biztos
  • MikX
    Nemhinném, hogy a benzineseknek a motortere, nyúlványok, tüzfal, zárhid más lenne, tehát elvileg bele kell, hogy menjen, csak talán mint általában a francia autók, csontig le kell bontani öket szereléshez, tehát lehet, hogy épphogy belemegy a motor, és egy vezérlés cseréhez még a hátsólámpát is le kell szerelni :D
    indenesetre hülyeséget nem mondok, citromot nem szereltem még...
  • Csabesz6
    Pont ezt nem értem én se, de a faszi váltig állítja hogy így van, állítólag tapasztalatból beszél.
  • R0zs0máK
    Ha gyártottak olyan motorral Visát akkor miért lenne nehéz belefaragni?
  • Csabesz6
    Psziho!
    Nincs véletlenül tapasztalatod francia őrületben?Motor cserén gondolkodok, az 1.1 benzin helyett egy 1.7 szívódénes nekem most sokkal jobban jönne(igen én a benzinfejű...)
    Ugyebár gyártottak ilyen motorral Visát, találtam is erőforrást, de a tulaj szerint jóval nagyobb a dízelmotor kiterjedése (logikus lehet, 1769ccm), és nagy macera belefaragni.
    Ha gőzöd sincs, akkor bocs hogy zargattalak:)

Ha valaki rejteget Visa motorok méretéről szóló dokumentumot, ne legyen rest megosztani velem
  • SötétBarom
    Telepjárója van!
  • RYO21
    Érdekesek hangjuk van ezeknek a boxer motoros autóknak.
    pl multkor láttam egy új impreza 1,5R-t. Hát majdnem olyan hangja volt mint egy wv bogárnak.
  • redbull0304
    Mért, mégis mivel mennének? Van terepjárója a VW-nek? Nincs... :D
  • cement
    apa a munkabol kifolyolag sokat volt toyotas uton afrikaban, pl dubaiban, meg del-afrikaban, es mondta hogy szinte minden terepjaro landcruiser. mert az az egyetlen ami kielegito luxus mellett megbizhato es nem akad el a homokban :)
  • R0zs0máK
    Nemtom figyeltétek -e, de a tegnapi Dakar közvetítésben mutatták a VW csapat táborát, ahogy szerelik a versenyautókat meg minden...mivel járnak a szerelő csapat tagjai táborról táborra? :DDDD Toyota LandCruiserekkel XDDDDDD Hát igen, kell valami ami biztosan végigmegy a versenyen szerelés nélkül XDDDD
  • Borg
    Ez egyébként a Hondásoknál is megfigyelhető, hogy némelyik az emblémás kutyaszart is megenné, csak hogy márkahű legyen...
  • cement
    legalább mi toyotások tartsunk össze :D
  • R0zs0máK
    Sztem is ritka undorító lett :DDD LFA meg kikúrt jól néz ki :)))
  • MikX
    Nem vagyunk egyformák...
    Nekem tetszik nagyon...
  • pszihopata
    inkább ilyet gányoljanak mint bombát