101030
.
  • fifi
    helló látom árulod az autód!

kérdésem annyi, hogy a képen hátul szereplő targonca mennyi lenne? :DDDDD
  • dieselG
    Gondos, szép állapotú, magyar tulajdonostól
  • Hassan B
    Gyönyörű... akár egy toi toi budi alá is tehettek volna négy kereket meg lámpát, máris ugyan itt tartanának.
  • Szabi1991
    link
  • giornalista
    szinte összeérnek az első és a hátsó kerekek...
  • cement
    lambó style kivi zöld!!!!!!!44444444
  • SötétBarom
    :DDDDDDD

A hajtást egy 611 köbcentis, vízhűtéses dízelmotorra bízták, ami csupán 11 lóerős, és így a Magic Iris legfeljebb 55 km/h-val haladhat, de a célközönség ezt aligha bánja. A törpebusz ugyanis azoknak készült, akiknek még egy Nano is túl nagy fényűzés lenne, viszont a motorkerékpárok védtelenségét szeretnék maguk mögött hagyni, vagy olyan árut szállítanának viszonylag kis távolságra, ami egy kerékpáron vagy motoron már nem férne el.

Árakat egyelőre nem mondott a Tata, de nyilvánvaló, hogy a Magic Iris csak olcsóbb lehet a Nanónál, azaz átszámítva 3-400 ezer forintnál biztosan nem kerül majd többe. A gyártó ígérete szerint a csöppnyi kisbuszt még az idén gyártani kezdik.

:DD
  • giornalista
    mondjuk szerintem nem offtopik :) többet meg úgysem lesz betéve. akit érdekel, talált valami érdekeset, akit nem, az látott egy felesleges hozzászólást...
  • giornalista
    az érdekes... nekem ezt a budapesti mappában adta oda a fotósunk, biztos, hogy ez Bécsben készült? mert akkor átírom. a parkolóházban pihenő Lamborghini például bécsi.
  • Szabi1991
    de a bécsiben az.. azért van a kép is onnét.. -.-'
  • Adaaam
    mindenki itt akarja reklámozni a tetves blogját?
  • giornalista
    ezt a kocsit hányan láttátok? egy Aston Martin V12 nem túl gyakori látvány a budai várban :))
  • GhostRider1 #80273
  • R0zs0máK
    mer?
  • Borg
    Ja, aztán fizettetsz egy új kuplungot magadnak :)
  • R0zs0máK
    Amennyit az a Subaru rántott rajta, szerintem a hacsival kihúzom a kamiont...
  • Szabi1991
    a képen lévő autó teljesen korrekt, csak be kéne fejezni :D
  • desigo
    [nemgondoltavolna]
  • Szabi1991
  • Floyd86
    Üdv mindenkinek! Véleményeket várok a magyar tuning helyzetéről! Életképes, vagy menthetetlen gagyi? Itt a vitaindító cikk: KI érdemli meg a fikát a magyar tunerek közzül????
  • SötétBarom
    Ha eléggé thai, akkor simán odafér
  • pszihopata
    jah 105 skodában is gyakori
  • SötétBarom
    Az nem autófüggő :)
  • pszihopata
    meg szöszi térdel az anyós helyén:D

• Csabesz6
    Áááá, más autóját nem gyújtogatjuk:P
  • SötétBarom
    5ös kombi biztos élvezkedik egész évben. Pont arra találták ki :DASD:?_:d Meg tata a benzzel. :DD
  • cement
    tegnap én is felmentem pályára itt kecsó mellett megnézni mi a helyzet, havas-e, mert ugye szakadt a hó, nem mentem gyorsan, 120-al, de a q7 mellett úgy mentem el mintha állna :D az a baj hogy az emberek vesznek nagy összkerekes suvot de félnek vele menni akkor amikor az pont jó lenne

csapattam is egy jót után auchan parkolóban(Y)
  • pszihopata
    azért ma csapattunk egyet egy gaz 69-el
  • pszihopata
    jó téligumi+kikapcsolt kipörgésgátló

a gond az hogy a magyar presztizsautók legnagyobb része virítani van,közben meg lóvé semmi

nekem maradt pénzem téligumira /vadi új/ bárhol elmegyek a hátsókerekesemmel
  • R0zs0máK
    Érdekes módon enyém is hátsókerekes és meg tud mozdulni :PP
  • I.C.ram
    Na bumm. Egész évben élvezkedhetnek a hátsókerékhajtással, 2 napot csak kibírnak.
  • SötétBarom
    Áhhháhá, rég láttam ennyi prémiumautóst szopni a faszt, mint ma reggel :DDDD Csodálatos. Bimmerek, mercik alig bírnak megmozdulni :DD
  • R0zs0máK
    vegyél hozzá 3 liter benzint, az megoldja a problémádat ;)
  • I.C.ram
    Hát hogy ugyanúgy néz ki, az annak köszönhető, hogy ezt a formát szeretik benne az emberek. Robusztus, kockaforma, a régi szép időkből, amikor még a városi terepjárók gondolatát kiröhögték a világban.

Régen a G se volt olyan nagyon drága. Sőt a fapad kivitelek kifejezetten olcsók voltak. Nem csoda, hogy Afrikában tök népszerű lett, főleg Dél-Afrikában. Dél-Amerikáról nem is beszélve.

Mi a francnak csicsázni, ha úgy jó, ahogy van.

Világ hadseregeinek nagyrészénél rendszeresítve van a G-Merci, pedig oda kell a strapabíró szerkezet.
  • I.C.ram
    Nem teljesen, na mindegy.

Nyilván ismertebb, mivel régen kb fele annyiba került. Kb mintha azt mondanád, hogy a Ford Mondeo elterjedtebb mint a Mercedes E-klasse-nél.

Nagyon szeretem én is az LC-t, de a G valahogy közelebb áll a szívemhez, és nem csak azért mert Merci.
  • Csabesz6
    Mert nem tudom még:)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy rohadna meg most rögtön az összes mocskos francia kocsog, akik mérnöknek merik nevezni magukat.Ilyen kibaszott buzi fűtőcsap rögzítő megoldást a világ nem b@szott még.Holnap reggel mehet rá a gumicső, felfogni ami szivárog, bele a lavórba...így fogok menni kb 2x2 kilométert.Remélem kibírja.Se leszedni, de se visszatenni nem tudtam normálisan....pár perce még úsztam a fagyállós desztillált vízben.Rohadna meg a kis geci, velem nem fog kibaszni.Egyelőre 1-0 oda, de várja csak ki a végét...

• pszihopata
    arról nem beszélve hogy 30 évvel régebb óta van lc kb. 15 féle kasznival,a merci meg ugyanúgy néz ki mióta felskiccelték a papírra

olyan drága volt mindíg,hogy még a németek is inkább a toyotát vették már a 80-as években is,később meg méginkább
  • pszihopata
    a hajtáslánca egy az egyben steyr-puch fejlesztés,nem véletlenül kellett a mercinek oda vinnie a gyártást

a land cruiser sokkal ismertebb és népszerübb a világon mint a g-merci

az araboknál is sokkal több van mint G
  • I.C.ram
    Hát azért nem. A G Merci még mindig sokkal drágább mint az LC. Az arabok meg különösen Merci-buzik.
  • I.C.ram
    Erős túlzás, hogy Puch... 4x4 hajtást közösen fejlesztették a Mercedes-szel. Minden más: komplett hajtáslánc (4x4-et leszámítva), dizájn, stb. meg tisztán Mercedes.

Ezerszer inkább G kéne, mint egy LC. Egy jó kis hosszított változat.