101030
.
  • Csabesz6
    Szép!
  • Csabesz6
    rükverc
  • SötétBarom
    Sőt, ingatlant is.
  • cement
    ennyié má autót is lehet kapni
  • csabush
    Azért írtam, hogy állítólag.:)
    Amúgy mint korábban leírták, tényleg ez Magyarország. Itt a rendőrök lettek volna megbaszarintva, hogy ez mégis mi volt. Ez olyan mint amikor az orkok neked mennek kétszáznyolcvanhatan leversz belőlük kettőt, leszúrnak, de te vagy a rasszista, és téged állítanak elő..
    A rendőröknek szolgálnia és főleg védenie kéne, nem pedig 20 percig elől villogva várni az utasítást, és vakarni a kobakot, hogy most megállítsuk a részeg patkányt, vagy várjuk meg amíg egy szembejövő megállítja 3 halottal mondjuk. Amerikába, de szerintem akárhol máshol az első sávelhagyás után kiforgatták volna a vérbe. Szánalomföldön élünk, ez a gond...
  • I.C.ram
    Azt néztem én is, hogy az a 3,6 millió alapár elég húzós. Lehet, hogy akkor már a Fiat 500 jobban megéri.
  • SötétBarom
    bézbólütőretekertnatodrót a jó.
  • R0zs0máK
    Smarthoz képest összehasonlíthatatlanul jobb, kényelmesebb, nagyobb, jobb minőségű. Ez rendes autó benyomását kelti :) Futóműve elég jó méretéhez képest, belül tágas, hátul a hírekkel ellentétben elfér két átlagméretű ember (170cm körül) Lehajtott ülésekkel pedig a havi bevásárlást elnyeli simán :) Összességében tehát getzijó, igaz amit az újságok írtak róla. Egyetlen hátránya, hogy ez is kikúrt-kibaszott drága.
  • dieselG
    :D vadkeleten lakom, szal... ma este vettem észre erős lámpafényben, hogy nemcsak a csillagot törték le a tetves cigányok, hanem szépen rá is ütöttek valamivel a motorháztetőre három helyen... kis horpadások, közepükön rücskös a festék... Úgyis tele van a motorháztető eleje kőfelverődéssel, ebből újrafényezés lesz... aki ezt tette, szöges husánggal ütném...
  • SötétBarom
    Mint tudjuk, west side iz da best!

• Hassan B
    Megint a lila Corsa-s történet, csak most egy kicsit hamarább reagáltak a sünök...
  • autoszimulator
    vámos ismerős mesélte, hogy itt felénk a munkájuk annyi, hogy mennek cégekhez vizsgálódni, ott esznek, isznak. Aztán minden évben egy kis időre leterelik őket kelere, román ukrán határ környékére. Na ott megkapják az adrenalinadagjukat, aszonta nincs nap, hogy valaki ne menekülne előlük, de volt már lövés is, minden. Azért itt mégis csak jobb lakni :D
  • desigo
    na persze
    sosem ivott csak most
    az ilyen tetvektől el kell venni a jogsit vagy 5 évre,hogy ne fordulhasson elő ilyen mint ma is : Ittas autós okozott halálos balesetet Miskolcon

a rendőrnek meg neki kellett volna löknie az első fának kb
  • ZsirosKenyer
    múltkor olvastam a Zindexen hogy leintettek a rendőrök vkit BP-n, nem állt meg és egyből rálőttek :D

Az a baj, hogy ezek a nyugati megyék viszonylag nyugisak. A rendőrök csak az igazoltatáshoz értenek, iylen stresszhelyzetekben nem igazán tudnak lépni. Nyilván Borsodban már az első 100 méteren lekapcsolták volna a suzukist.
  • autoszimulator
    na erről van szó. amcsiban lehet egy ilyen leszorító megállító akcióért kapnál egy bátorság érdemrendet, nálunk meghurcolna a rendőrség, majd a bíróság (talán le is csuknak veszélyeztetésért), biztosítódat húznák le a suzuki kárának megtérítésére, saját kocsidról nem beszélve, stb.
    A rendőrautóval kellett volna, ha össze tudják törni egy 90°os kanyarban, belerakni egy hídról a patakba, akkor ez a koccanás is belefér. Megnézném azokat a kocsikat, amiknek nekiment, akár parkoló, akár haladó, miféle képp bizonyítják, hogy ki volt a károkozó...
  • csabush
    Csávóval volt egy interjú, ahol azt állította, hogy soha nem ivott semmit előtte, és pálinkázott, ergo iszonyatos módon elázott, ahogy az a vidin is látszik, tényleg volt, hogy már félig az árokba lóg, a lövést szerintem észre se vette volna.
  • SötétBarom
    Én nem akarom megállítani. Azért copypasteltem, mert roppant buta comment volt A mondtatban is volt vagy 9 helyesírási hiba :DDD
  • SötétBarom
    Végre egy approve. =D
  • ZsirosKenyer
    te hogy állítottad volna meg? mellémész és kalimpálsz meg dudálsz?
    vagy leszorítod? Gondolom nem akarod lenullázni az autódat egy ilyen barom miatt. Sőt a végén téged csuknak le mert szándékosan beléhajtottál + ugrik a bonus besorolásod is :)
  • SötétBarom
    Ha jól megfigyelted, a tag azt sem veszi észre hosszú másodpercekig, hogy nem az úton megy :DD Nem tudom, hogy reagálna egy lövésre..
  • csabush
    Miért ne tenné?
  • ladics
    de szééép <3
  • SötétBarom
    Pedig de.
  • autoszimulator
    nemtudom, én személy szerint nem hinném, hogy a mezei közlekedési rendőr éles stukkerral mászkál :D pesten a nagy fejesek úgy tudják, az ország békés, nyugodt.
  • ZsirosKenyer
    Csak azt nem értem ,hogy miért nem lőtték ki a kerekét? Vagy ha nem elég skillesek egy sima figyelmeztető lövés is elég lett volna. Akármennyire be vagy b*szva , ha rádlőnek azért elég hamar kijózanodsz :D
  • SötétBarom
    ?
  • SötétBarom
    Ha elémegy, és lesatuzza, akkor elvileg a szuzis biztosítója penget, mert nem tartott követési távolságot, nemde? :D Klasszikus biztosítási csalásos sztori.
  • csabush
    Valahol olvastam ezzel kapcsolatban, már elég régi videó, elvileg itthon nem csinálhatnak vele szinte semmit. Ettől függetlenül, elé vágott volna, finom fékezés amíg meg nem áll mind két autó, max lökös csere lett volna a yard gépén. Tehát pöcsök is voltak a zsernyákok, és meg is van kötve a kezük ha jól tudom.
  • autoszimulator
    hát ez az igazi no comment. kérdezném, a rendőrautós mi a szart csinál a kocsi előtt pár száz méterrel? Én elhiszme, hogy drága az a kurva rendőrkocsi, de ha a hátul megpöccinti, valahol az úton, akkor kimegy a mezőre azt vége. Vagy mikor félig az árokparton megy, leér az alja, ott is lelökhette volna. De nem, előtte megy....
  • ZsirosKenyer
    #15 szityyyu - ma 18:04
    + 5
    Azt még meséljétek el, hogy ha ti vagytok a kamerások helyében, ti hogyan állítottátok volna meg... na de csak öszintén.
  • SötétBarom
    U gay.
  • SötétBarom
    #1 £ECSÓ - ma 17:26
    -6
    szerintem ti egy faszok vagytok,hogy nem állitóttátok meg,

idd.
  • ZsirosKenyer
    mivel sok itt a nyugat-magyarországi user, itt egy kis vas megyei terror
  • ZsirosKenyer
    naw.
  • ZsirosKenyer
    V8 4.2L, mit vártál? :DD
    ezt nem lehet erontani...
  • SötétBarom
    Szerintem ezzel a 150 lovas jtd-vel elkrúzolgatnék. Még az is lehet, hogy nem duzzognék
  • autoszimulator
    gázolaj lenni occóbb, gázolajat enni kevesebbet, dízel lenni nágyonjó válságbán!
    aki szeretne benzin vétizenkettő hangot, vegyen olyan szart, ami egyszer itt volt, hogy a kocsiban ülőknek bármilyen motorhangot lejátszott :D
  • SötétBarom
    Dízel miatt csak sima get, nem instant.
  • neevous
    Nem mondom, ha hozzám vágnák nem kéne, de dízelesen...annyira nem instant get.
  • SötétBarom
    GET