101030
.
-
Nekem a belseje se tetszik. Kicsit olyan amerikai mű hi-tech. -
nekünk 3. gen-es van jelenleg, de ez az új sokkal jobban tetszik. -
A sedan-al tényleg nincs semmi baj, a belseje is előrelépés a mostanihoz képest, de a ferdehátú hátsó lámpáját nagyon elszabták szerintem..
-
csak próbálom kiölni a cigányszagot az emberek orrából a Merci márka hallatán.
Így is elég fájó nekem, hogy olyan típusokat is cigánymercinek hívnak, amikben jó eséllyel soha nem ült cigány. Pl a W116-os vagy a W114-es coupé, stb.
Szegény Merci arról nem tehet, hogy olyan rohadt masszívra tervezték a 23-ast, hogy még a cigányokat is ki tudja szolgálni. Ez egyben erény és átok is. -
nekem semmi bajom nincs vele. sőt!
sedan fara, és oldalról még jól is néz ki. elejét kéne kicsit változtatni. -
-.- kis ironiát kellett volna észrevenni és akk nem értetlenkednél no mind1, inkább azt mondja majd meg valaki ha tudja, hogy mi lett az adóval -
és könyörgöm, mi a fasz köze van a nigróknak a cigányokhoz? Amerikai fekákról volt szó.
Amúgy meg már alig látni 23-as Mercit cigányok segge alatt. Egyszerűen annyira leszarnak mindent, hogy még az is szétrohad alattuk. -
Nekem belülről bejön! -
áh végülis csak onnan h a sok cigány szétszakadt mergákkal járja a falvakat dinnyeszezonban...sehonnan máshonnan -
Az a hátsórész kicsit kaotikus. Mintha lett volna egy töréspont kvóta, amit teljesíteni kellett volna, aztán az elejét már megtervezték, így mindent a seggre kellett vinni. :P -
Dinnyés? A W123-ra gondolsz? Na az kifejezetten nem negrós autó. Nem tudom, honnan vetted ezt a faszságot. Max az ML, ami negrós, de az is csak a gazdag negrók körében. Csóróbbak Escale-del nyomják, meg minden féle szar Dodge, Lincoln Navigator, stbvel. -
-
Új Ford Focus
Istenem, hogy lehet így elbaszni egy kocsit? :S
-
GMC-ből csak ez jöhet szóba
-
hát a dinnyés mercik is elég nigrós verdák:D -
Mert? A GMC-nek elég sok családi autója volt. Pl a Furgonjaik, vagy a különböző "lakó"buszaik.
Cadillac Escalade, stb nagy batár SUV-ok ezerszer nigrósabb autók. -
Az EVO nem is Taxis. A W124 a taxis Merci, az EVO pedig W201-es, azaz a 190-es volt. Az eggyel kisebb kategória.
Nekem az EVO annyira nem jön be, mint a W124 coupé. -
Újra lesz realitása az álmaimnak!!4 :DDd -
Hegyet Szegednek! :D -
ZsirosKenyer #80426 jó, mert te adócsaló vagy a tuned verdáddal :D
-
Borg #80425 Engem nem érint :)
De ha most nem, a választások után úgyis eltörlik visszamenőleg. (megígérték, minden fideszes város felett sütni fog a nap is) -
Erre ránézésre simán ráfér a 20 coll, szal a négerek nem bánják :D -
ZsirosKenyer #80423 Mindenki izguljon.
Mai napon tárgyalja újra a vagyonadót az alkotmánybíróság.
de még mielőtt nagy lenne az öröm: külön tárgyalják az ingatlan és gépjármű vonatkozást, így előfordulhat, hogy az ingatlanokról eltörlik de a járműveken meghagyják a különadót.
Reméljük nem így lesz. -
GMC Astrovan...sztem ez arra hajaz... -
ZsirosKenyer #80421 de pont GMC-ként akarja eladni a GM?? ez egy családi autó...
mit fognak szólni hozzá a négerek? -
GMC Granite koncepcio, nekem nagyon tetszik
-
a taxiban az EVO-k nagyságrendekkel szebbek. -
Egyre jobban tetszik a "taxis" coupé. Főleg ezekkel a szolid AMG szélesítésekkel. Instant get :P
-
Csúnya lehetett... az ilyennek vajon mi járhat a fejében? -
és karbullllátor?:D -
Szerinted? -
22 kilométert hajtott a forgalommal szemben egy 84 éves az M5-ön
A forgalommal szembe hajtott rá az M5-ös autópályára Ladájával egy 84 éves férfi Lajosmizsénél. 22 kilométert hajtott forgalommal szembe, majd frontálisan ütközött egy kamionnal. Az ütközésből tömegkarambol lett, még egy kamion és négy személyautó ütközött. A 84 éves férfi meghalt, más nem sérült meg.
-
Legjobb esetben is 2 misi mire behozod az országba, de ez megérné ha telne rá...
-
Másfél millióért ajándék nem? -
ja meg karteLLLvédő! -
Picipuci. -
és kunplung. -
:DD -
Csak lükverc. :Dd -
telepjálóban nincs rükverc