101030
.
-
ZsirosKenyer #80485 ennyit az egyetlen VW-ról ami tetszett :D -
wow ez valami eszmeletlen gyonyoru, a legszebb interior amit valaha lattam, es kivulrol is kibaszott szep (Y) -
ZsirosKenyer #80483 nem jó semmire ahogy vártam. POSE ONLY. -
Én múltkor nagy vagányon mentem le a "derítő" kanyarhoz, volt elég hó.Na mondom kézi, azt mehet a móka.Picit ráhúztam, és olyan piruett lett belőle, hogy az autó segge pont az egyik fa előtt állt meg pár centivel.Nem lett volna nagy kár, mert már lelassult az egész forgás, de azért mák.Szín jég volt az egész...
Ezek arra jók (feltéve ha túléli az emberfia), hogy kurva sokat TANULJON belőle az ember:) -
trabantos sztori Barommal?XD -
jöhet engem nem zavar,sőt még pózolásnak sem fogom érezni
lazíthatnál kicsit túl feszült vagy! -
ZsirosKenyer #80479 most mit szólsz be?
nem azért posztoltam be az előzőt mert annyira extrém szitu volt, egyszerűen témába vágott, mert én is éreztem már olyat mint a béjemvés arc.
de ha ilyen dolgokkal akarsz pózolni, akkor mesélhetek az autóbaleseteimről is, amik után csoda hogy még ide írogatok... -
ferraránál arra ébredtem decemberben hogy 120-al egy méter magasan repülünk az ivecóval mert elaludt a haver mellettem
szétbombázta a felnit futóművet, feldobta a kocsi elejét,mák hogy nem borultunk fel
/ez a homorú beton terelőbigyó volt/
-
ez félelmetes,tiszta kaland az életed
-
ZsirosKenyer #80476 ki az a csimpánz a háttérben? úgy visít mint egy majom -.-
Egyszer munkába menet melóhely előtt beparkoltam egy másik autó elé.de úgy igazán nagy lendületből..
mikor kiszálltam láttam az épület előtt egy kolleganő kigúvatt szemeit(a mási kautó tulaja:)), ekkor szúrtam ki, hogy pár centin múlott a dráma:
-
:DD -
Cadillac XTS Platinum Concept
Ha így fog kinézni az STS utódja az ütős lesz
-
Szabi1991 #80473 90°
-
-
Japanese <3333 -
ZsirosKenyer #80470 -
ZsirosKenyer #80469 hát nem is tudom...
-
Erről az amcsi accord coupe ugrik be. Gáz? :D -
rögtön az ugrott be hogy olyan mint egy kis a5 -
Jó, csak nem értettem, hogy jön ide a taxiban lévő 190-es, de így már értem, csak összekeverted a 124-est a 201-essel. -
nem tudom mi bajotok az audival, a egy vw-nek dicseret ha audihoz hasonlitjak. meg ugye a kozoskodes miatt elkerulhetetlenek a hasonlosagok -
azért ne nézz már ennyire hülyének légyszíves...
köszi... -
...már a te idődben is sokat elqrtak
-
ez nem is rossz -
audi style, annyira nem frankó... -
kezdek félni hogy a porsche is ilyen undormány vw kinézettel fog kijönni. csak ne így legyen -
hát ez rusnya lett rendesen... -
De nem azért hívják taxis mercinek, mert a taxi filmben volt... Hanem azért, mert a 90-es évek elején a német taxik 90%-a W124-es Merci volt. -
Naés? VW-k és Audik már több mint tíz éve hasonló stílusúak, már 1996-ban mindenki Audit kiáltott amikor megjelent a gömbölyített B5-ös Passat.
Engem ez addig nem zavar, amíg a végeredmény szép, és itt ez a helyzet :) -
ja nem, storno, most nézem a hátsólámpákat, tényleg W124 -
sztem a Taxi 1-ben 190-es volt, de mind1.... -
Ez van.Ha belegondolok ha én is idősebb leszek és majd látom az ezeknél sokkal fejlettebb autókat én is ezt fogom mondani,hogy mind ugyanaz bezzeg az én időmben:D -
ZsirosKenyer #80453 az első vw ami tetszik..bár igazából nem VW hanem egy A5-ös audi...
modern autóipar=boring -
segge túl audis -
VW NCC
Ez csak koncepció, de fél éve kikerült a netre egy koncept rajz az új Passatról, ami igencsak hasonlított erre. Szal nagy eséllyel hasonlóan fog kinézni az új Passat. Ez viszont Golf méret, szóval lehet a Jetta is ilyesmi lesz. Ja és tetszik! :)
-
egyeduli gond elol a ket haromszog alaku beomlo, de lehet eloben jobban nez ki -
Borg #80449 De csak mert a súlyát még nem nézted.. -
Az új astrában az egyetlen hátrány az az ára, minden más pöpec -
Egyik rokonomnak is van 3. gen (azaz 2. gen ráncfelvarrva, te is arra gondolsz ugye? :), sokat vezettem már, én is ahhoz hasonlítom. Továbbra is fenttartom így képek alapján, hogy a hatchback seggét elqrták... Aztán majd élőben meglátjuk - a 3-as BMW hátsó lámpájától is a hányinger kerülgetett amikor megláttam először képen, ma már semmi bajom vele, sőt a ráncfelvarrott kifejezetten tetszik -.
Jelenleg a legszebb kocsi a kategóriában SZVSZ az új Astra. Az kívül-belül, minden szögből szépre sikeredett. -
ne félj nekem nincsenek ilyen sztereotipiáim