101030
.
-
ZsirosKenyer #80526 miylen esetekben alkalmaznak hazugság-vizsgáló berendezést?
Sokszor hallom, hogy egy eljárásban nem tudják megállapítani biztosan, hogy a tanúk igazat mondanak-e.
Miért nem használják a hazugság-vizsgálót?
Vagy már megállapították róla hogy nagy a szórása? -
ZsirosKenyer #80525 A törzshelyeden, ahol egyik este annak idején többen állították hogy a falakon lehetett érezni ahogy egy távoli naprendsezr megsemmisült, ráadásul a gravitáció is csökkent ezáltal 
Bizonyára mindenki tudja a városban mennyire hiteles forrás a hely :D -
A törzshelyemen legalább 5en biztos igazolnák, hogy egy ismeretlen, albán turistával haverkodtam egész este, és ő vitte el a kocsit :DDD -
Borg #80523 Tanúk erre?:) -
És mivan, ha hazamész, kijönnek, mire te totál be vagy baszva, a sztorid pedig az, hogy annyira be voltál baszva, hogy valami random hülyegyereknek ellopta a kulcsodat, mert nem tudtál már magadról? Nyilván nem jelentetted, mert annyira részeg voltál, hogy fel sem fogtad mi történt.. -
jogos, vagy szimplán pap :D -
ZsirosKenyer #80520 érted, lehet 2 munkahelye van.
Taxis + borász egyszerre.
-
akinek munkafeltétele, az ne igyon ha vezet, ennyire egyszerű. nekem nem munkafeltétel, fiatal is vagyok, mégsem iszom a buliban, ha én vezetek. kibírható ám. -
Hacsak nem jelentetted be előbb, hogy ellopták a kocsit, akkor mindig a kocsi tulajdonosa/üzembentartója a felelős akárki vezette. -
ZsirosKenyer #80517 ennyi. Nekem pl. pont emiatt ki van kötve a hátsó rendszámtábla világításom...
-
ZsirosKenyer #80516 akinek pl. munka feltétele jogosítvány lehet ez a verzió megéri. Kifizet 100k büntetést, viszont nem ugrik a jogsija fél évre. -
út szélén nyomja zseblámpával simán ott lehet hagyni mire bepattannak a kocsiba már sehol nem vagy. aztán ha még megis van nekik a rendszám és lenyomozzák, kimennek hozzád, már nem tudják bizonyítani ki vezetett, és hiába fújatják meg a kocsi tulajával a szondát (velem) ha én azt állítom nem én vezettem -
fuck, ezt töröljétek :D -
BlackWolf #80512 Szerintem ha igazoltatni akar a rendőr , és nem állsz meg nemigazán érsz el hazáig:O Ittasan meg ne vezessünk kérem szépen -
ez engem is érdekelne. pl ha ittasan nem állok meg, utána pedig hazamegyek, és azt mondom a haverom vezette a kocsit, akkor az én jogsim megmarad, és "megúszom" annyival, hogy kifizetem a haver büntetését, aki magáravállalja, hogy nem állt meg? -
A CRX is Civic, ez meg CR-Z... mellesleg tényleg rettenetesen randa lett.
-
Ügyes srác. -
Borg #80508 Előállítanak őrszobára (max 8 órán át tarthatnak bent ha más gond nincs), és fel is jelentenek, szabálysértési eljárásban 100e ft-ig terjedhet a büntetés. -
BETEG:) -
ZsirosKenyer #80506 vki tudja, hogy milyen jogi következménnyel/büntetéssel jár, ha vki rendőri jelzés ellenére tovább hajt? (igazoltatás) -
Jogos.Elég trutyi lett. -
CR-Z :D -
Nem CRX ez? -
annyira futurisztikusak ezek az új konceptek de bejün szép, ja és a lanchia is bejön^^ civic rusnya.D -
Jó nekem tetszik.Hogy ne csak fika legyen.:D -
Nem egy szépség
-
Azz... valahogy amikor csak rajzok voltak, jobban tetszett, de... -
Pfejj de ocsmány ez. -
Hát, ez nem nyert hangszórót (nálam).
-
Range Roveren talán nem gyári nagy kerekek voltak nyári gumikkal?
Hóba mondjuk tényleg kár volt vinni -
hát nem tudom, igazábol akármit mondtok, szerintem ez kurvaciki volt a bmwnek, a havas nemis volt nagy domb, a másik meg illett volna -
Ja ez elég LOL volt, néztem is hogy 30 centis hóban nyári kerekekkel nyomják...
Kíváncsi vagyok hogy a BMW fog -e reagálni erre, elvileg nem kis összegeket ölnek az X (összkereses) BMW-k marketingelésére, külön sajtóeseményeket szerveznek minden évben finnországban újságíróknak, akik mindig a legújabb kocsikkal tudják csapatni a mostoha körülmények között. Erre a világ legnézettebb autós műsorában ilyen övön aluli módon beégetik az egész X bradet :P
Tudom és valószínűleg ők is tudják hogy a Top Gear soha nem volt egy komoly műsor, de nem lepődnék meg ha erre lépnének valamit... -
Borg #80493 Hát, azért a topgearben is volt már jobb teszt. Hogy 30 centi széles sík nyárigumival nem tud felmenni vizes füvön a dombra, meg a hóra, az egy dolog. A megfelelő kerékkel pont arra lett volna képes, mint a mellette lendületből felhaladó másik...
Nyilván poser autó, de ez a teszt minden volt, csak nem fair :) -
Nem szarakodtak vele sokat :D Mondjuk még így is jól néz ki, de a Lancia-maszkkal azért jobb sokkal. -
Grat az olaszoknak... 
-
nem azt még nem de sejtettem hogy valami turpisság van hogy a 180 lovas turbó sem valami nagy pukk :)
Én elakadtam mondjuk a lámpáinál :) -
:DDD
Imádom Clarksont. -
Új Passat hasonló lesz, mark my words :) -
ja, és utána hogy megy tovább? :P -
:D