101030
.
-
1,3,5,7,9
2,4,6,8,0
tessek paratlan es paros.... van kerdes?
-
es mivan azzal aki mondjuk este 10 tol reggeli 4 ig dolgozik? akkor az mar nem johet haza az autojaval? -
nem tudom, hogy gondolták ezeket a mozdony felniket. -
kb. -
a világítás jövője, az audis ledcsíkok után ez jön -
:DDDDDDDDDDDDD
jaj gyerekek, tiszta vicc amit itt csináltok
matekzsenik
-
Gyakorlatilag teljesen mindegy, hiszen azt hogy páros, vagy páratlan szám-e, azt az utolsó számjegy dönti el.
:DDD
Én mondjuk gimi másodikban buktam matekból, úgyhogy lassan abbahagyom az okoskodást, még mielőtt mélyebben belemegyünk :D -
Ja értem, arra gondol, hogy a 3 jegyű számnak kell párosnak v páratlannak lennie. De ez nem így van. Az utolsó, 1 jegyű számot veszik figyelembe paritás szempontjából. xxx-xxx -
végződhet 100 200 300 stb-re is -
ZsirosKenyer #80557 sztem ő arra gondol hogy a következő számok vannak játékban: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 és 10
Tehát olyan nincs hogy 0-ra végződjön, hanem 10-re 20-ra 30-ra stb végződik.
-
Dolog az, hogy most egyértelmű, de nem mindig volt így, nem is olyan régen, még egész mást tanítottak. -
Semmi probléma:D -
Jogos, véletlenül akadtam rá és én még nem láttam, de most látom hogy 09.09.15.-i a hír, úgyhogy sorry :) -
Ez csak neked újdonság? -
Új Trabi. :)
-
ha 0-ra végződik akkor az tuti, hogy páros... nem csak megérteni, hanem átgondolni is kell -
"páros számra végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... végződő... "
Nem csak a szöveg elolvasása, a megértése is igen fontos, főleg ha oltani szeretnél...
-
"... páros naptári napokon csak a páros számra végződő, páratlan napokon pedig csak a páratlan számra végződő rendszámú autók közlekedhetnek. Erre már volt példa tavaly január közepén, az akkori gyakorlathoz képest annyi a különbség, hogy a tilalmat megszegőket a rendőrség már pénzbírsággal sújthatja.
A tiltás megszegése 100 ezer forintba is kerülhet az autósoknak."
ebből kiemelném azt a részt h SZÁMRA VÉGZŐDŐ és nem számú, tehát az utolsó számot veszik alapul ez alapján, ugy logikus -
Az a rendszámod, hogy 000? :DDDD
Szólok, még mielőtt porig égeted magad, hogy a 110 például páros szám. -.- -
A 0-t itt ugye párosnak tekintik, de ha én páratlan napon megyek nullára végződő forgalmi rendszámú autómmal, és azt mondom, hogy én még úgy tanultam, hogy az se nem páros, se nem páratlan(volt ilyen időszak, mikor így tanították), akkor mit tesznek? Vagy itt is érvényesül a szabályok nem ismerete nem mentesít a betartásuk alól dolog?
-
amugy ez gyökérség, fognék egy rönköt aztán ledugnám a torkán annak az idiotának aki ezt kitalálta -
Istenem de szar lehet pesten lakni XXXXDDDDD -
SomebodyEra #80544 Épp akartam írni, hogy felröppent a hír...Szeretném kérdezni, hogy ha aktuális lesz a BéKáVé sztrájk még jövő héten is és éppen nem megfelelő az autóm rendszáma, akkor mégis mivel jussak el épp mondjuk vizsgázni, ami elmulasztása szintén pénzbüntetéssel jár? Igaz, kevesebbel, mint a 100e, de akkor is. Átjelentkezni meg nem lehet ugyebár már...de azt hiszem, aki munkába szeretne eljutni, annak nagyobb a gondja.. -
Jöhet a szmogriadó.
Mostmár nem viccelnek:
"... páros naptári napokon csak a páros számra végződő, páratlan napokon pedig csak a páratlan számra végződő rendszámú autók közlekedhetnek. Erre már volt példa tavaly január közepén, az akkori gyakorlathoz képest annyi a különbség, hogy a tilalmat megszegőket a rendőrség már pénzbírsággal sújthatja.
A tiltás megszegése 100 ezer forintba is kerülhet az autósoknak." -
Ideális tanulóautó :P -
Szabi1991 #80541 lehet megpadkázta..
-
Grat neki... gyönyörű felnikhez különösen... -
elol hatul masik felni brrrr -
Szabi1991 #80538 -
pár éve ugatom már...túl közeli az oltcit rokonság :DDDDD -
Idén nyekk lesz a jürgeneknek driften
-
Gyáááá...
Állat...
R33 GT-R után a leginkább instantget a szilvi RB26-al nálam... najó anélkül is :D -
Szabi1991 #80534 durva :-) -
RB26 Szilvi:) -
-
Senki se vegyen Visát... -
abbol egy a mónika-showban egy meg a balázsban -
n003 #80529 mert a magyar törvény nem ismeri el bizonyítéknak .. egyenlőre csak a magánszektorból van megrendelésük ;) -
Szerintem van az országban vagy 3 darab összesen :DD -
Nem számít, ha aláírják :D