101030
.
  • GregSB
    Toyota FT-86 G Sports Concept
  • SötétBarom
    Micsoda időjárás vanik itt :]]]]]
  • cement
    NEED
    ez kurvajóóóóó akarom
  • n003
    jeges napokra :)
  • whiskeyman
    egy kis vidámság
  • SötétBarom
  • bency
    Olyan otvaros pofont tudnek adni az ilyeneknek.....
  • Szabi1991
    hmm
  • CSOCSO
    igazam van vagy igazam van ?:D amerikanak semmi koze ehhez...
  • SötétBarom
    10 éves, szal bármi van már tuti elévült :D
  • SötétBarom
    Én csak az óriásplakátokra emlékszem, de nem tudtam, hogy emiatt volt :DDDDDD

Sopronban kint volt vagy három helyen óriásplakáton, sima arial betűkkel, hogy

" A Honda Weiszböck NEM hivatalos honda viszonteladó "
  • autoszimulator
    akkor nagy valószínűséggel nincs kocsid :D
  • Csabesz6
    E3
  • Borg
    ..khm..khm..weiszböck...khmm....
  • SötétBarom
    Tényleg, mivan akkor, ha kiderül, hogy nem tiszta az eredete? :DDD Volt ilyenre példa valaha? :DDDD
  • desigo
    Komoly lenne ha kiderülne,hogy nem tiszta az eredete xD
    mehetnél szalonba reklamálni
  • SötétBarom
    Magyarul két év múlva, a novemberi műszakimon eredetvizsgáltatnom kell az elsőtulajos autómat? Mert akkor ráhímeztetem a motorháztetőtre, hogy A KURVA ANYÁTOKAT.
  • pszihopata
    eleve nevetséges hogy nekem kell az én pénzemen bebizonyítani hogy nem variálok a saját kocsim azonosítóival

az összes rendeletről ordít hogy a bevétel a lényeg
  • pszihopata
    az újak 4 évre kapják azt biztosan tudom

asszem ha 2006 előtt volt eredetiségen azt nem fogadják el mert valami más rendszer volt ami nem kompatibilis az újjal

egyszóval megint te fizeted az ők balfaszkodását
  • autoszimulator
    de nem két évre kapják a műszakit a kocsik, majd később egy évre? tehát akkor 2006 óta forgalomba helyezett, használt kocsiknak kell, hogy legyen azóta műszaki vizsgája.

viszont ezzel szemben, régen ugye a műszaki során nem volt eredetiségvizsgálat, és ha az autódat nem használtan vetted, vagy valami más miatt nem csináltattál rajt eredetiségvizsgálatot, akkor most műszaki keretében csinálják. A kérdés az, hogy akkor ez csak a 2006 előtti kocsikra vonatkozik-e. És ha igen, miért vannak így is "kivételes" esetek, pl nekem mi a szarért kellett megint.
  • pszihopata
    '. A 2006 előtt forgalomba helyezett, ilyen vizsgálatnak még alá nem vetett járműveken kötelezően el kell végezni a procedúrát az esedékes műszaki vizsga alkalmával."
  • pszihopata
    úgy tudom minden kocsira ami 2006-óta nem volt műszakin

pl. fater 2005-ös nissanja
  • desigo
    Milyen autókra kell másik eredetiség vizsga?
  • SötétBarom
    Aztakurva :D
  • autoszimulator
    na hát ez meg a másik, hogy azt mondják, az első tulajos új autóknak nincs eredetvizsgája. De ha egyszer ez ennyire fontos nekik, miért nem csinálják meg? Ahogy látom, az egész csak annyi, hogy bekerülj a rendszerbe. Bár akkor hogy húznának le mindig.
  • pszihopata
    300000 kocsira kell így állítólag + egy eredetvizsga az szorozva 17000-el az 5 milliárd forint!!!

csak pofa kell hozzá
  • Szabi1991
    ne is mond..
    fater 2001ben vett egy új astrát opel kereskedésből, azóta is azt hajtuk, csak az opel szervizbe lett hozzányúlva ahol vettük, erre eredetiségvizsgálat szintén (>.<)
  • autoszimulator
    istenem ez az új műszaki rendszer.... az még csak hagyján, hogy alap vizsgálat 17 ezer forint, de mi az, hogy jó pár kocsira kötelezően kell megint eredetvizsgálat, szintén 17 ezer forint értékben, mikor három éve, a kocsi megvételekor már egyszer ezért a kurva procedúráért fizettem? Erre a válaszuk, hogy az egy másik rendszerbe került be. Hát bazdmeg, hihetetlen. Akkor talán vegyék át onnan, tudtommal az is teljesen szabályszerű folyamat volt, és nem utolsó sorban kurva drága - ahogy látom a semmiért. Arról nem beszélve, hogy így a kocsinak is tovább kell benn lennie...
  • Csabesz6
    _as:?sa_d? milyet borult:D
  • cement
    wait... wat?!

200k euroert barki megveheti :D
  • cement
    erre mondják mint disznó a jégen
  • GregSB
    Nem a briteknek való ez az időjárás :D

• Borg
    Kizárt, hol vannak a nők? :D
  • cement