101030
.
-
itt miért van mindenkinek ilyen elbaszott ízlése? :D hogy néz ki az, mintha egy hülyegyerek rászabadult volna a tervezoasztalra egy vonalzoval:D -
Télleg kéne, de az már LUXUS ebben az országban :/ -
Néztem ezt a 300CE-24-est motorját. Elég penge azért :) Katalizátorral 220 le, kisebb katalizátorral, ami az SL-ben meg a bálnában van, azzal már 231 le ugyanez a motor. Képzelem mennyi lehet kat. nélkül. Gondolom 240 körül. -
Neked meg egy Fiat Coupé-t kéne venned. Feketében :) Tegnap láttam egyet, és nem gondoltam volna, hogy ennyire bejön. -
Nem én hoztam fel a 4.2-est A8-at :P
Bár a gyorsulásnál értelmetlenebb versenyt nem tudok elképzelni :D -
az előző napok tapasztalatai alapján nem fogok vitázni senkivel, mert tiszteletben tartom, hogy lehet rosszul fogalmazni, vagy félreérthetően leírni valamit...
ÁMEN -
Nehezen tudok elképzelni egy 4.2 A8-at bármilyen versenyen :DD
-
és még jobban le fog menni az áruk a "luxus"adó miatt. fillérekbe fog kerülni egy-egy ilyen nagy dög. Versenyzésre meg tökéletesek lesznek, mert ott nem kell forgalomban tartani. -
Ahh Istenem... nem ez volt a lényeg. Mondhattam volna valami civicet is, amire ráraknak 5 csillió bar turbónyomást.
Egyébként meg 4.2-eseket kapsz már fél-egy méterért is. Kb 25 darab van a használtautón az 1 méter alattiakból. -
igen a 25millás autó vs. 500ezres
érzed a differenciát remélem, mit , kinek és miért kell piszkálni. -
4.2-es Audit is meg lehet úgy piszkálni, hogy lealázza a 4 kerékenjáró szmogriadókat. Nem érdemes egy agyon piszkált autót összehasonlítani egy tök gyári, környezetvédelmi normákra optimalizált autóval. -
Te amúgy tényleg ennyire buta vagy vagy csak játszod az agyadat? Komolyan egy tizenéves gyerek értelmesebb mint te.. (mindenki értette mire írtam a dízel swift nyomatékot, csak te nem..) -
én meg nem pózolok dízel nyomatékkal ha benzines a kocsim
-
folt a zsákját..... -
igy van.. mentem is aludni. -
(tényleg elég ostoba és értetlen vagy..) -
-
Mit benaskodsz meg? Miert nem fogod fel, hogy en elek itt, en latom mi van a benzinkutakon meg az utakon? Mutattam neked ket kepet, hogy a legtobb benzinpumpanal nincs is dizel pisztoly.... ennyi...
Te meg azt hiszed, hogy neked van igazad mert talaltal egy szaros kepet egy dizel pumparol? HURRRA!!!
Persze, hogy nem tudok ertelmesen irni mert nehanyan annyira hulyek vagytok, hogy ha 20 mondatot tudnek leirni egybe is keves lenne. Nem birok veletek... azt hiszitek okosabbak vagytok mindenkinel mert be birtok valamit potyogni a faszom googleba meg a youtubeba es maris azt hiszitek, hogy ti profin kenitek meg vagjatok a temat.
-
én már láttam 1.9 tdi-t 4.2-es audit verni
persze közúton ki kéne emelni az ilyen ráktenyészetet a forgalomból,az nem vitás
/a verseny az más tészta ott bármit lehet/
-
zavar hogy aláznak a kormosok?:D -
ne zavarjon hogy te voltál az első,tiéd az érdem
-
Itthon is van egy csomó ilyen úgy hívják Golf II 1.6D/GTD, "okosított" vagy "megpiszkált" adagolóval...tele van velük a Carstyling...hogy szívná meg a kipufogót az összes ilyen faszcimbász... -
Egy ilyen szart én is láttam élőben. Nem tudom, miért jó az, ha okádják a szar kormot. -
"One wheel wonder" :DDDDDDDDDDDDDDDD -
tessek -
ne szenvedjél már
inkább rakj videókat találkozókról stb... -
Te mennyire ugyes vagy... talaltal egy kepet az interneten egy dizel pumparol :D ezzel bebizonyitottad, hogy neked van igazad es MINDENHOL dizel benzinpumpa van. Leborulok elotted. -
Hát az eleje tiszta Mazda6, a segge meg Aston Vantage. -
Fel se ismerném, hogy ez Mercedes. -
Nyilván gondoltam, hogy nem a régiekre gondolsz, de akkor meg tök irreleváns érv, ha a régi motorokat nézzük, márpedig abból indult az egész :)
A legújabb Toyota motorokat alapul vevő felmérésből vettem, hogy a dízeleknek magasabb a fajlagos NO és részecske kibocsátásuk jóval.
Hibrideket én sem pártolom, de ha csak az üzemeltetést nézzük, környezetbarátabbak, mint a dízelek. -
A Genfi Autószalonon mutatja be a Mercedes tuningra szakosodott Carlsson a C25 jelzésű modelljét. A kocsi a Mercedes SL600 Carlsson -féle átirata, a különlegessége a rápakolt méregdrága tuningon kívül, hogy csak 25 darabot készítenek belőle.
-
igen a régieknél magas a nitrogén
logikus hogy a kibocsájtási rekorddal nem a w123-ra gondoltam,hanem a blutecre
egy amerikai pickup 4 literes benzinessel biztos kevesebbet szennyez mint egy crdi 2 literes ?
/a hybrid meg a legálszentebb túlbonyolított hülyeség,főleg az amerikai autók méretében/
-
így behajtják rajta a szerkezet árát is... -
Románok nem szaroznak :D
Sőt, így még ő jár jól. Hazaviszi, levágja a bilincset és eladja :P -
Az meg a másik, hogy elég álszent dolog a környezetvédelem mögé bújni egy régi szívódízellel... :P Szívódízelek kb. ökológiai atombombák. -
amúgy ez sem teljesen igaz, hogy a dízel jobb emissziós értékekkel bír.
Dízelek iszonyat mennyiségű nitrogénoxidot termelnek, valamint elég magas a szennyező részecskék kibocsátása is. Benzinesnek csak a CO értéke magasabb a dízeleknél, viszont jóval alacsonyabb az NOx és a részecske kibocsátása is. A Hybrid meg oda-vissza veri a dízelt minden értékben. -
Nem tudom, mi lesz x év múlva, de az elmúlt 10-20 évben egyre jobban háttérbe szorultak a dízelek. 80-as 90-es években még az amerikai nagyvasakba is lehetett dízelt rendelni. Mára nem nagyon.
A 3-3.5 literes benzines V6 most a menő. V8 már elég ritka, sor 4 se túl gyakori, de azért van.
A Toyotának pl egy deka dízele sincs. Inkább a hybrid-et nyomatja, amivel kb ugyanazt eléri, mint egy dízellel, ugyanakkor megőrízheti a benzines motor minden előnyét is.
Hidd el, hogy csak az EU-ban tombol a dízel mánia. -
a legtöbb prognózis szerint az elkövetkező 2 évben rohamosan terjedni fognak észak amerikában főleg a nygyobb motoroknál
pl. az 1 millió eladott vw tényleg nem sok,de eddig szisztematikusan úgy határozták meg a nitrogéndioxid értékeket hogy védjék a piacot ellenük
pár beépített újságíró egy kis zsebbpénzért mindíg hajlandó úgy megírni a cikkeket hogy a dízel szarul jöjjön ki-az átlagamerikainak meg az a szentírás
sem a gyártóknak,sem az államnak nem jó ha elterjednek,csak az a bökkenő hogy az új kibocsájtási rekordokat német dízelautók tartják
itt meg bizony lassan kilóg a lóláb!
-
Mondjuk en sem ertem hogy mit vitazol egy olyannal aki x eve kint el.
En is bejartam jopar allamot kvazi kint eltem tobb mint felevet es dizelt nagyon keves kuton adnak. Az europai markakon kivul szinte nincs dizel. Japanoknal is szinte csak a legnagyobb suvokban. -
Szinte csak azt. 92es az atlag