101030
.
-
Szerintem elég jellegzetes a Supra orra, de kinek mi.
-
Köszi. -
sry a double postért, csak elfelejtettem írni, hogy az a piros cucc eltakarja a lényeget.. de később látni a lámpáját hátulról az autónak.. ebből a tippem a Nissan Skyline.. csak évjáratát nem tudom. -
Toyota Supra .... -
tudom hogy off, de nagyon érdekel 0:36nál a sárga autó márkája és típusa..:)
köszönöm! -
az a rohoges nagyon komoly volt:) -
Nna, holnap merre lesznek harckocsizó kamikázék? :]
Gy.K.: harckocsizó az, aki csak egy lőrést kapar magának a befagyott/behavazott kocsi szélvédőjén -
Persze hogy jellemző, mert mindenki tudja, hogy az jó...
-
Jellemző. (mármint a corolla) -
én mentem ilyennel de én többet vártam tőle
igaz az már szép kék pamacsokat köpdösött-lehet hogy ki volt a motorja
a volt tulaja egy 1.3 corollára váltott:DD
-
Akinek volt kispolákja, az már borult vele :D -
Hát igen. :DDDD -
-
Mi a gond vele? Ez nem sztrítrécsingre készült. -
Na már el is adták. Legalábbis nincs benne a rendszerben már. -
300 lóerő automata váltóval, FUCK YEAAAAH!!4 -
[URL=http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a6/audi_a6_4.2_quattro_tiptronic_a_legdurvabb_hatos-3590122]"DRÁGA A BENZIN? 150.000 A TELJESÍTMÉNYADÓ? NAGY A FOGYASZTÁS? AKIT EZEK A KÉRDÉSEK IZGATNAK SOHA NEM FOG BELEÜLNI EBBE A BRUTÁLIS KOCSIBA, NEM TAPASZTALJA MEG A LÉGRUGÓ KÉNYELMÉT, A FÉLELMETES MOTORERŐT, A LUXUS FELSZERELTSÉG NETOVÁBBJÁT, A QUATTRO HAJTÁS ÉS A 300 LÓERŐ PÁROSÁNAK IZGALMÁT."[/URL]
:DDDDDDDD -
Kommenteket is érdemes elolvasni, sokan leírják a tapasztalataikat. -
Alkoholistáké a jövő?
Ha lenne egy ezres stiftem, vagy valami hasonló városi rohangáló autó tuti kipróbálmán, mer' ócsó. -
Beraktam a kedvencek közé :) Van pár ismerős arc itt is. :) -
Ja, a színe elég jó, kívül-belül. Ez a leder brasil kárpit meg a kedvencem a 24-esben. -
Elvileg nem volt törve még. Egy új kormány ezekbe meg olcsóbb, mint bebőrözni. Szóval nem hiszem, de tudja a franc. -
dieselG #81465 mindig tanul az ember valami újat...
Mercedes-Benz Cars a topik címe :) Azért kérdeztem, mert ma már be lett linkelve oda is ugyanez az autó. A színe borzasztóan tetszik. -
gondolom véletetlenül sem azért lett behúzva a kormány mert már egyszer kinyílt -
ami ráadásul légzsákos... Ergó nem tud kinyílni a légzsák ütközéskor... :P -
Ja meg a kormány is át van húzva... -
Az a bajom vele még, hogy újra leht húzva a kárpit, de legalább gyári kárpittal. Áthúzták az ülés előredöntő gombot is. Lehet látni, ahogy kitüremkedik oldalt.
Az index fórumon még nem jártam, legalábbis a Mercisen, csak az állólámpáson. Az egyik "klub"társ ismeri a tulaját, állítólag nagyon gondos gazdája volt.
Ha 24 szelepes lenne a motorja, neadj'Isten 320-as, akkor rögtön rámozdulnék, de így kicsit még várok inkább, hátha felbukkan valami jó a luxusadó miatt :)
Mi a mercis topik címe? -
dieselG #81460 Áhh ótvar szarok a hátsó gumijaim. Simán elakadok hóban velük, ma is hárman toltak ki a hóból...
i.c.ram ezt a mercit szerintem érdemes megnézni, a motort leszámítva, ami nekem is bőven jó lenne... véletlenül nem látogatod te is az indexes Merci fórumot? -
Ez se tűnik rossznak. Csak kár, hogy SOHC-s 12V-es. :( -
engem így már előztek is meg nagy mutogatva :D
kuplung beragadás a szőnyeg mögé nekem is volt már, muter autójában van ilyen szarság, enyémben épp emiatt nincs, de volt már, hogy a fékről nem tudtam felemelni a lábam, mert a sarkam beakadt, vagy épp a kuplungot nem tudtam felengedni. Egyszer előzés előtti visszaváltás után nem sikerült, kicsit kellemetlen volt
-
Ja, vannak ilyenek. Kedvencem még, akik kis utcában 1 sebességben végighuzatják a kocsit, szétpörgetik feleslegesen, majd kanyar előtt nagy fék, és lassabban fordulnak, mint nagyanyám. -
jaj a papák azok szörnyűek... előbb jövök haza, egy nyílegyenes szakaszon látom már jó messziről hogy pirosat kapok. elvettem a gázt, gurulok a lámpa felé, hogy majd mire odaérek pont váltson. kb 100-120 méterre volt még a lámpa, és nagyon piros, látom mögöttem opel astra villogtatja a reflektort... gurulok tovább, azt látom hogy egy papika vezeti, és a mellete ulo mamikának mérgelődik meg mutogat, hogy miért nem halad ez a gyökér előtte ... mert a sok balfasz addig nyomja amig lehet aztan satu fek es megall a lampanal pedig messzirol latni hogy piros... -
Hasonlót láttam én is csak zsigával. Azt hittem vmi sztrítracsingos. -
Amiket videót néztem csak arról volt szó. A szőnyeg előrecsúszik, és emiatt megakad, és nem tud visszaállni. -
Nem hiszem, hogy csak padlógáznál akadna be a gázpedál. -
Ja, öreg papák is nyomják. Múltkor egy bácsika dugóban folyamatosan kb 4000-en forgatta a szerencsétlen Suzukiját, aztán majd gondolom szidja a kocsit, hogy milyen szar benne a kuplung, és elég. 2 méterenként nyomta neki, mint a barom, először azt hittem letarol mindenkit maga előtt, de nem. -
Én most csak arra szitura gondoltam amikor üveghangon küldi, néha néha meg leugrik a kuplungról, aztán meglepődik h milyen darabos benzin.
(ja és nem csak nők, öreg papák is) :D -
Na akkor meg inkább parkolásnál zúzza meg kicsit a kocsiját alacsony sebességnél, mint hogy visítva markolja a kormányt, amikor 140el közelít a gyalogosátkelőhöz. -
Csak a nők egy része! :D -
Szerintem kevés ember parkol padlógázzal, aztán kitudja.