101030
.
  • ZsirosKenyer
    több éve mérnek ott.

Amire viszont ezentúl figyelni kell, Csornán rendszeressé vált az éjszakai mérés. Van, hogy 0:00-04:00-ig tart a mérés :S
  • GregSB
    " A tengelytáv 8 centit nőtt, most 3 centi híján 3 méter, azaz éppen akkora, mint egy komplett Toyota iQ, szőröstül-bőröstül. Van abban valami muris, hogy egy modern, környezettudatos felső középkategóriás autó kerekei közé befér egy komplett (majdnem)négyszemélyes városi kisautó, tokkal, vonóval."

• pszihopata
    'Finom bőr, drága illat, nemes kelmék és a tágasság érzete, akár egy idősebb nagyvilági nő.':)
  • Csabesz6
    Karottaaaa?
  • Borg
    Régebben is mérték már az uszodától lefelé szambázókat.
  • SötétBarom
    8. hétfő

08:30-10:00 Győr, Szauter út

10:30-11:30 Győr, 821-es út

13:30-16:00 1401-es út Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg

12:00 -14:00 84-es főút 120. km. Soproni tehermentesítő

14:10-16:00 Sopron, Lővér krt. (Uszodánál)

20:30-00:00 86-os főút Csorna belterülete (Thököly u.)

09:00 17:00 82122-es út Écs belterülete, 82-es főút

Ezek a snecik mióta mérnek a lővér körúton????
  • pszihopata
    én jó egy évig úgy jártam a kocsival hogy tiszta alapozó volt a kaszni,nem volt olyan rendőr amelyik ne intett volna le,az utánam fordulás szirénával elémvágásról nem beszélve

a határon feszegették az ajtókárpitokat meg centit dugdostak a gumiabroncsba

aztán lefujattam,meg közben elhagyta a kocsi a 20 éves kort és hirtelen átlépett egy más kategóriába

'v8-mi?-fogadtunk a kollégákkal ez milyen amerikai kocsi"
    'mennyit eszik-jah látom gázos jó sokat mi?"

kb. most ez a szinvonal:X

tanulság hogy lopni zakóban
  • Csabesz6
    Az a baj, hogy a személyes kontakt semmit se ér, mivel a faszi a pofámba hazudott ősszel:)
    Ettől függetlenül bemegyek a napokban hozzá újra, csak jó lenne ezt neten leinformálni azért.Annak a mocsoknak a szavára nem adok.
  • I.C.ram
    Akkor talán fel kéne őket hívni.
  • Csabesz6
    Én találtan nem minősített veterán opciót is.
    És már mondtam mi a gondom:)
  • I.C.ram
    Egyébként nekem is Allianznál volt. 18k volt egy évre asszem a 2.8-as motorra.
  • I.C.ram
    Olyan veterán biztosítást csak OT-s rendszámú autóra lehet kötni.

Amit neked lehet, az picit drágább, mint az OT-s, de olcsóbb jóval, mint a sima, de ahhoz be kell lépni ugye klubba, ahol, ha nincs ismerős, akkor megnézik az autódat, és nem fognak bevenni egy rozsdaboglyát, szóval rendbe is kéne rakni a kocsit valamennyire.
  • Csabesz6
    Akkor miért lehet bejelölni a veterán biztosítást?
    Klubos dologról tudok, de jobb lenne anélkül megoldani ezt.
    Tessék, itt a kép:

Egyedüli probléma a pirossal bekeretezett rész.
    Ha az adásvételt mostani dátumnak adom meg, akkor semmi gond.De mivel okt. 30-án vettem az autót, azt dátumot nem fogadja el.Egyelőre sehogy sem tudom rávezetni, hogy díjnemfizetés miatt kötném újra a biztosítást.
    Talán ha kötvényszám alapján be lehetne valahova lépni, de olyat meg nem találtam.
  • I.C.ram
    Mert nincs is veterán biztosítás...

Flottakedvezmény van. Ehhez be kell lépned egy autós klubba, akinek van flottakedvezménye, és akkor kaphatsz ilyen "veterán" biztosítást. Nekem is így volt. Én a Trabant klubba léptem be.
  • Hassan B
    Ja igen, erről beszéltünk... hát az újrakötési lehetőségeket nem ismerem.
  • Csabesz6
    Persze, de ha díjnemfizetés miatt bontják a szerződésem, akkor újrakötni csak ugyanott tudok (Allianz).Erre azért volna szükségem, mert élőben a mocsok biztosítós faszi tagadta, hogy lenne "veterán" (ami csak korfüggő, nem kell hozzá semmilyen minősítés) biztosítás, pedig láthatod hogy van.
    Viszont nem enged újrakötési opciót.Érdekesség, hogy a netrisk enged újrakötni, csak ott meg nincs veterán opció az Allianz körében.
    És nem mindegy hogy 8900/ negyedév, vagy 2580/negyedév. Ennyit számít a "veterán" biztosítás.
  • Hassan B
    Mert évközben nem válthatsz csak úgy találomra biztosítást, csak ha új autót veszel.
    ( persze ez még nem indokolná feltétlenül, de gondolom csak időszakosan, a változtatási lehetőség előtt bizonyos idővel nyitják meg ezt az opciót )
  • Csabesz6
    [URL=https://www.allianzdirect.hu/biztositas/gepjarmubiztositasok-kgfb.html?conversationContext=f]"Most vásároltam gépjárművet, új biztosítást szeretnék kötni"[/URL]
    Vajon miért nem lehet kiszedni a pipát az idézett szöveg mellől?
  • Csabesz6
    Azért mert szerintem már annyiszor összefutottam velük, hogy ismerhetnének, és tudhatnák hogy ártatlan vagyok mint a ma született bárány:D
    Szép az alliterációd, művészeti főiskolára kellett volna menned:))

Mint mondtam, engem nem zavarna hogy csomagtartót nyitogat, tőlem még helyszíni motorcserét is kérhet, csak akkor cserébe tényleg szolgáljon és védjen, és ne ilyen suttyó rendőrség legyen az országban:)Érted barátom?
  • R0zs0máK
    Miért alaptalan hülyeség a csomitartó ellenőrzés?? Tudod hányszor találnak ilyen szúrópróba szerűen szarságokat?? (a 3-as alliteráció megvan? :DD)
  • Csabesz6
    Az igen.Még mindig nem lehet leszűrni a lényeget?

Szívesen megállok, segítek.FELTÉVE, ha a rendőrség mellette elvégezné a dolgát hatékonyan.Olyan dolgokra gondolok, amelyek esetleg sokkal nagyobb súllyal bírnak, mint az átlagpolgár baszogatása ilyen hülyeségek miatt.Én nem ezt tapasztalom, így szerintem érthető hogy kinyílik a bicska a zsebemben.

Pont tegnap néztem az egyik csatornán (talán Duna TV), öreg 70-80 éves bácsi lement horgászni a helyi vadvízre.Jöttek a drága jótevők, horgászengedély, csónakfelszerelés, anyámkínja.Könyörgöm, egy nyugdíjas kifog pár kárászt, egy csukát, és már bűnöző.
    Elvették a mogyoróbotjait(!!!) elégették, a halakat visszadobáltatták vele.Úgy gondolom, hogy ezek teljesen normális jelenségek lennének, ha...a többit már mondtam.
  • SötétBarom
    Pont az ilyen szakadt szarokkal szaladgál egy csomó fasz biztosítás nélkül. Ha ezeket nem szűrik ki, és egy ilyen lenullázza a vasadat, majd másként fogod látni a dolgot.
  • Csabesz6
    Védik a közbiztonságot, na ne fárassz...
    Alaptalan hülyeségeket csinálnak folyamatosan, ha meg tényleg csinálni kéne valamit, akkor a babszem nem megy fel a seggükbe.Ezt nem nevezném rendőrségnek.Tőlem aztán állítson meg akárhányszor, én közre is működök, de akkor elvárom hogy csinálja a DOLGÁT.
    Lehet, hogy Pesten mintarendőrök vannak, itt eddig csak ilyenekkel találkoztam.Egyébként nem a Citromon van a hangsúly.
    Nem ezt vártam volna tőled.
  • LaszloLedzenyi
  • R0zs0máK
    Én eddig csak normális rendőrrel találkoztam. Arról nem is beszélve, hogy ahelyett hogy pattogsz mint egy óvodás hülyegyerek, örülj hogy védik a közbiztonságot. Gondolj már bele, sprével fújt okádék citroen, benne nagydarab kopasz forma. Te nem állítanád meg magad éjszaka? :DDD
  • Csabesz6
    Ökör XDD
  • cement
    úgy hallottam a homoszexuálisokra vannak ráállva........ :):):):):):):)
    j/k
    télleg pötschök
  • Csabesz6
    Annyira elegem van abból, amikor a szembe jön a sün a négysávoson, elhaladunk egymás mellett, majd 100 méter után látom hogy szirénázva megfordul, majd fény nélkül utánam ered vagy százzal, hogy a következő kanyarnál levillogjon.Forgalmi, jogsi, személyi, lakcím, csomagtartó, táska nyitogatás, szúrótárgy van-e (egyszer majd utalok nekik egy nyílpuska nevű szerkezetre, hátha nevet egy jót)...
    Gyűlölöm hogy vasárnap délután ilyen szarokkal szórakoznak, illetve minden éjszaka ugyanez megy.Csak úgy, gyanús az az ezer éves Citroen, kapcsoljuk már le. (Toyotáról nem is beszélve)

Suttyó, semmirekellő banda, ehhez van eszük.Még véleményt nyilvánítani sem érdemes nekik, mert egyből pattogni kezdenek. (tapasztalat)
    Szörnyű

Ráadásul most hajam is van, szal pláne nem értem:D
  • dieselG
    "fűthető az őszes űlés ralyta"
    legalább egy l-el írta az egy bizonyos évszak sajátosságait hordozó ülést...

egyébként véresig csapkodnám egy helyesírási szótárral. -.-
  • LaszloLedzenyi
    biztos nem lopott
  • SötétBarom
    Sajnos "az autonak nincs papirlya". Pedig a "motorja jo váltolya jo"

• fifi
    sztem ne keress mercit tovább
    ez_jó_lenne_neked
  • fifi
    nem a geometriát állítja, hanem a plussz gázolajat adja, ha megjön a turbónyomás.
  • fifi
    tegnap felpörgött, szerncsére csak olyan 2000-ig, de majdnem infarktust kaptam b+...
  • fifi
    úgy kerül oda gázolaj, hogy a membrán valszeg átszakadt...
  • Zetorg
    hogy kerül oda gázolaj?

az csak a geometriát állitja. szerintem max bekormolódik a csiga és akkor lehet szétszedni az egészet, mert megszorul és hiába cserél membránt.
  • pszihopata
    nem ismerem ezt a rendszert,de szerintem cseréld minnél előbb

gázolaj juthat a turbóba és az nem egészséges, ilyenkor még fel is pöröghet

nem hiszem hogy drága lenne,pár ezrnél nem lehet több
  • fifi
    ???
  • SötétBarom
    Ha nem hallgatsz zenét, szerintem simán
  • fifi
    szétb@szódott turbomembránnal el lehet még szaldni 1000-1500km-t?