101030
.
-
-
Ja. Ezekre lehet kapni nyerges csatlakozót, és akár kisebb kamionutánfutót is elhúz.
Nem találtam jobb képet:
-
Zsír!
-
jobban füstöl ha épp burnout idő jő el egy piroslámpánál -
Erre minek a dupla kerék? Olyan nagy a teherbírása? Csak mert a plató nem vmi nagy. -
"mert ott ugye nincs olyan autósznobizmus, mint Európai >>EGYES<< részein"
Ez sem sznobizmus, szimplán megalománia. Ezek an agy szar pickupok nem olyan drágák. -
akkor menj ki olaszországba,aztán számold meg hány puntó után jön egy s-osztály!
vagy franciaországba
a németeknél státusz meg keleteurópában-szerintem maradjunk annyiban!
bár egyértelműen ezt sem lehet kijelenteni
ez nem sznobizmus?
-
Miért lenne sznobizmus a 4x4 pickup? A legolcsóbb terepjárók, és ott azért baromi nagy távolságok vannak, itt-ott földúttal, kemény időjárási körülményekkel.
Kabriók azért fogynak ennyire, mert egy átlag amerikai is megveheti magának, de ott is egy Chrysler Sebring olyan árban van, mint nálunk egy sima középkat családi autó.
Sokat bringáztam gazdag környékekre, és láttam, hogy a legtöbb gazdagnak (2-3+ millió dolláros kúriák udvarán) tök átlagos autói vannak: Toyota Rav4, Camry, stb stb, de csomó régi vasat is láttam, pl imádják a régi W126-os Merciket, amit megkapsz manapság pár ezer dollárért. Ott nem státuszszimbólum az autó. -
Ültél már Golfban és A3-asban? Ha nem veszünk figyelembe pár cicomázást, az A3 gyakorlatilag egy 4 karikás Golf...
-
ja,amennyiben nem sznobizmus egy baszom nagy 4x4 pickup a pusztába,v. belvárosba
de úgytudom a lifestyle kabriók is az usá-ban fogynak a legjobban
a sznobizmus pénzkérdés -
Már kezdünk odajutni, hogy az autó eladáson nem haszon, hanem veszteség lesz. Már így is minimális 2-8%os árréssel működnek a kereskedések. A szervizek viszont nem ritkán 100-200%kal. -
Ez ugyanaz, mint ahogy az amerikaiak is rájöttek, hogy az örökkévalóságnak gyártott hatalmas, primitív batárjaik gyártása nem kifizetődő, mert túl sokáig tartja meg az autóját egy ember, aztán elkezdték ontani a szarabbnál szarabb minőségű autókat. Amerikában meg duplán igaz ez, mert ott ugye nincs olyan autósznobizmus, mint Európai egyes részein, hogy kötelező 3-4 évente lecserélni az autót, mert különben összenéznek mögöttünk az utcán.
A veterán autózás is ezért tök más kint, mert ott tök normális, hogy valaki 30 éves vassal jár még. -
pont ez a kibaszás része hogy a relatíve olcsó újautó hasznát a gyár az alkatrészhálózaton keresztül hajtja be utólag
ez előszőr francia találmány volt,de sikeresen átveszi mindenki
célszerszámok,védett szoftverek,egységben cserélhető alkatrészek,égőcserére sorbanálló tulajok -
Valaki pont ezt szereti, ha átlagos. A legtöbb Audi messze nem olyan karakteres, mint a BMWk vagy a Mercik. -
Jó hát az autótulajok 80% életében nem szerelt autót, még akksit se cserélt. Emiatt tök fölösleges praktikus helyre tenni. Meg ugye tudjuk, hogy a kereskedések már rég nem az eladásokból élnek, hanem a szervizek óradíjából. -
Hát nézd meg a mostani Merciket. Nem igazán hasonlítanak egymásra az orruk alapján. Egyedül a klasszikus Mercedes hűtőmaszk, ami hasonlít, de ugye az meg a Mercedes védjegye alapítása óta, mint az Alfa-nak a fordított ék alak. -
A Porsche 911 meg egy felturbózott bogár XDDDD -
" Az A1-es a burkolat alatt a VW Polo és a Skoda Fabia technikáját hordozza."
Polo sznoboknak :D
(mint ahogy az A3 is egy sznob Golf) -
Nekem nemteccik...olyan aránytalanul semmilyen... -
pici'ódi
-
aztaku..
-
Minden márka ezt csinálja... najó majdnem minden márka... -
talán gerjesztett fogyasztás,kb. mint a kártyás kulcs vagy az esőszenzoros ablaktörlő
én legalábbis így látom
meg az is tök jó,hogy mikor hugom corsájában lemerült az akksi,egy órát bontottam mire kikerült belőle
az öreg szutykomból 30 másodperc kivenni
-
http://old-timer-in-21th-century.blog.hu/ -
ne nekem mondd, mondd a gyáraknak. biztos megvan az oka az autókban miért van így -
szerintem egyszerűbb lenne elhagyni a lámpakapcsolót,mint a motorokon
egy kis elktronikai pöcs indítózáskor kilövi oszt jóvan -
aki rönót vesz az meg is érdemli azt mondom :D -
te fasza gyerek vagy de sok farok nem ilyen fasza gyerek és nem tolják be a tompítottat még lakott területen kívül se és az pedig nem véletlen kötelező. egyébként azokban a típusokban amik alapbol xenonosak benne van nem feláras. xenonnal jár. sztem nem hülyeség, meg jól is néz ki de kinek mi tetszik -
pont egy órája volt nálam a haverom egy megane pár éves van neki harmadszorra szarik be a csomagtérnyitó /csak elektromos van benne/
eddig kétszer levették 50000-re kábelköteg cserével
most jön a harmadik..
-
-

-
még egy felesleges szar amiért pénzt lehet kérni -
ja igen: bullshit a helyes szó erre... -
ez sztem egy nagy vakítás, amiért el lehet még zsetont is kérni...
"sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni"
én bekapcsolom, kész ennyi, meg is spóroltam az árát?
-
/facepalm
jobban látszik. mivel ahogy ráadod a gyújtást bekapcsol. sok okostoni nem nyomja be a tompitottat nappal, pedig jobban látszana az auto, ezt hivatott potolni -
mert jobban lát vele? -
Vakít mint a picsa egyébként. Nappal is. -
nappali fénynek hívják, nappal tényleg hasznos -
az a ledsor bazzeg. egyébként tegnap este jött velemszembe egy nyú A6 evvel a szar ledsorral és rohadtul pirította szemem, nem tom más hogyvan vele -
ha a cayennet is ilyen touareg-okadekra csinaljak kinyirok valakit :D