101030
.
-
Bevallom kéne valami powerebb :) Meg most össze van törve, és egy retek. Ilyenkor mindig rámjön a "kéne valami jobb" érzés. Ha le van mosva, ki van takarítva és pikk-pakk, akkor meg mindig elfog a "jóóóezzzmég" :DD -
Borg #81726 Nade miért őrlődsz? Mégsem olyan über az a fiat, ha folyton a hirdetéseket bújod :) -
Talán a Bömci a legstílusosabb, a leginkább kéne autó, viszont roppant költséges lehet. Az Audi is faja lehet, csak ne romoljon el( had ne ismételjem önmagam ), és mégis - feltéve hogy nem vagy nagydarab - az MX5 tűnik a legjobbnak. Azért a cabrionak is van egy feelingje, és ha azt is hozzávesszük hogy igen jól vezethető, azért megy is és nagy eséllyel megbízható, a három közül teljesen egyértelmű lenne számomra a választás.
Persze tegyük hozzá, hogy nem hobbiautóról van szó, hanem mindennapos használtról is.
Ha második (/sokadik) autó lenne akkor viszont egyértelműen BMW.
-
+Az NB nehezebb is és az 110le nem annyira móka. -
Most az e36 kupéra feszülök :DDd Rájöttem, hogy csodaszép :P -
Ha MX-5-öt veszel, akkor elsőre sztem fölösleges NB-t venned, mert ha esetleg nem jön be, annál csak olcsóbban tudod eladni, mint vetted. Az NA ára gyakorlatilag nem csökken már. A feeling ugyanaz, de ha mégsem jön be, nem buksz rajta. -
Én, mivel nem vagyok tehetős, folyamatosan azon őrlődöm, hogy nem tudom eldönteni mire van igényem.. Ráadásul totálisan végletes minden autó ami tetszik. Ami megvan az egyikben, az abszolút hiányzik a másikból, és teljesen eltérő mind.. :C
Ez, vs ez, vs ez..
:DD
De még elfogadnék egy vti-t is
Rám legalább nem lehet mondani, hogy elfogult vagyok valami iránt..
-
Lehet, de most még szeretek szenvedni:)
azért párszor nekem is megkönnyebbülés a Fabiával menni a Citrom után, rendesen fűt, halad is szépen, nem kell majom pózban ülni, stb...:D -
Majd ha öregebb lesz rájön ő is ezekre :)) Én is imádom vezetni apám Lexusát még a hacsi után is :DDD -
Erről van szó. -
Minek? Nem mindegy neked, hogy a többtízmillás autókban milyen automata seggtörlőelektronika van? :D
Gyalogosérzékelő infra: kibaszott jó ötlet
Hipcsiszupcsi kanyarérzékelő GPS-es lámpa: határeset :DD
Kétradaros távolságtartó tempomat: istenkirály. egyszer majd rájössz te is, hogy az autózás halála nem a elektronika, hanem egy 3 órás út az autópályán.
Van benne még egy halom cucc, ami kurva jól hangzik. Aki meg vezetési élményt akar, vesz egy mx5-öt, vagy egy typeR-t, vagy tökmindegy.
-
BMWs pár milyen szimpatikus
R8 azért brutál még mindig... -
Dehogynem, bojkott XD -
Ez kb olyan, mint amikor kijött a W140-es, vagy a W220. Ezek voltak akkoriban ilyen forradalmian agyonextrázottak. Nekem tetszik ez a nagy luxus. Nem gyorsulgató hülyegyereknek tervezték, és a legtöbb dolgot ki is lehet kapcsolni, vagy egyszerűen meg se rendeled. -
Jónak nem jó, de tenni úgyse tudunk ellene, ez lesz... -
-
Mondjuk azért van benne igazság :D
Viszont az Audi, még mindig a legjellegtelenebb. Talán a Lexust azért megelőzi :) -
De ez tényleg ilyen marha jó dolog?:D
Én valahogy nem tudok örülni ennek. -
n003 #81709 ez azért enyhén erős .. :)) -
Ezt énsem gondoltam komolyan, deazé biztos lesz ilyen... :D
Kinek gyorsabb a processzora c. verseny. xD -
Á, sztem trackdayek, versenyek mindig is lesznek. Ki nézne olyan versenyt, ahol 20 robotpilóta menne körbe-körbe az ideális íven? :P -
vagy még onnan is kiszorul :D -
A8 teszt @ totalcar
"...két radarral és egy infrakamerával pásztázza az utat előttünk, de arra is ügyel, hogy mi történik mögöttünk. Sőt, a navigációs rendszer segítségével előre tudja, hogy mennyire éles kanyar következik, és automata váltója ennek megfelelő fokozatot választ.
...
Felárért az első fényszóró összes lámpája LED-es, ha szembejövőt észlel képes oldalanként kapcsolni a tompítottat, sőt, a navigáció információi alapján előre tudja, merre kanyarog az út, így nem a kormány eltekerésének hatására, hanem előre állítja be a világítás irányát."
Beteg. Mostmár tényleg csak pár évtizedre vagyunk a teljesen automatizált közlekedéstől.
Autóbuziknak érdemes kihasználni ezeket az éveket, mert sztem 20-30 éven belül le fogunk szorulni a versenypályákra :)
-
kupémercit akartam venni.
-
Ez kéne most Fejér megyébe :)
-

Link, ha nem siker-lne ay embed. -
hiába,pár jól bejáratott gyarmat nekünk is jól jönne,meg egy kis ipar,hajózás stb.
mivel nincsen, aki nyomonkövethetően fogyaszt az tartja el az államot pl. autós
ez nem is lesz jobb,úgyhogy aki nívósabb járműre vágyik abból fejőstehén lesz
én pl. már lemondtam róla,akkora lúzer nem leszek hogy az államnak keressem a pénzt -
Én egy délután alatt két autós társamat ástam ki a hóból (hogy mire nem jó a hólapát a csomagtartóban?), tehát mondhatnám, itt(K-E-megye) nem túl jók az utak. A főutak, forgalmasabb részek még csak-csak, de a kertvárosi részek, stb nehezen járhatók. -
lol
Átvett autó másnap nem indul
"Visszavittem, azt mondták a Ford-szervizben, ezek a modell típushibái." -
én is kénytelen leszek maradni, pedig elég fontos lenne, hogy menjek, most még oda is érnék, de éjjel haza, na az cinkes már... -
A legjobb,hogy itthon meg megy a sírás,hogy nincs pénz.
Amikor full mindent megadóztatnak keményen,fizetésed felét is ajándékba leadod.... -
ZsirosKenyer #81696 én meg szhelyre mentem volna sopronból :)
inkább itthon maradtam egy korsó forró kakaó társaságában. -
Autót angliából.
Ennél a résznél azért elmorogtam magam előtt egy "Magyarország, kurva jó"-t:
"Nullaablakos ügyintézés
Amíg a magyar hatóságok egy ideje az „egyablakos ügyintézés” jelszóval nyomnak le egyre több költséget és bürokráciát a torkunkon, addig az Egyesült Királyságban szóba sem kerül semmiféle ablak. Teljesen értetlenül néztek Gábor rokonára például, amikor az átírás költségei felől érdeklődött: „Fizetni? Azért, hogy a nevemre írjanak valamit, ami az enyém? Hát ezért fizetjük az adót, nem?!” Maga az átírás meglehetősen egyszerű: a régi forgalmin kitöltik a vevő adatait, kettétépik, az egyiket elküldik postán a nyilvántartónak, a másik felével pedig az új tulaj közlekedik, amíg meg nem jön az új. Aztán megjön, persze ingyen.
Aki figyelt, észrevette: eredetiségvizsgálat sem volt. És a résen lévők az okmányirodát sem észlelhették, mert ilyen helyre nem kell menni.
Kötelező biztosítást viszont kell kötni, továbbá súlyadót és úthasználati díjat is kell fizetni. A rendszer egyszerű, az ember kap postán egy kódot, azzal felmegy a vonatkozó weblapra, ahol kártyával kifizeti a cechet. Ha egyben kifizet egy teljes évet – tessék megkapaszkodni! – kedvezményt kap. Aztán megérkezik a matrica, amit fel kell ragasztani a szélvédőre, szintén postán. " -
LUL, itt meg minden út kristály tiszta, és hétágra süt a nap :DDD
Mondjuk a szél megbassza a szádat, ha sokáig vagy a szabadban. -
[URL=http://index.hu/belfold/2010/02/13/havazas/]Azért ez kicsit több egy "kis szél"-nél :D[/URL]
Ilyen alkalmakra kell tartogatni egy Land Rovert, vagy Lada Niva-t :) -
még anno 99 be volt Orosházán AutoCross európabajnokság. és volt egy Tony Lacko nevezetű szlovák csávó egy F650 es Ford mögötte pedig a nyergesfutó benne a Porsche motoros szöcske. nagyon állat szerelény volt -
Azért az kurvajó, hogy van egy kis szél, és konkrétan egész Vas megye megáll, 86osra nem engednek fel, Sopron felé is állítólag a 84es járhatatlan, tök jó, mikor oda akarna menni az ember... 21. század, jah.. -
komolyabb hangcucc upgrade-el meg elég piával egy IFA is visszaadja ezt a feelinget :D -
ZsirosKenyer #81689 -reggel feldobod rá a crossmocidat és kiruccantok a pályára
-délben ugyanez csak szörfszerkóval a tengerpartra
-este irány a házibuli, ahol felpattannak rá a csibék, mentek egy kört a városban, közben maxon küldöd a zenét.
Most képzeld el ugyanezt egy platós klasszikus teherautóval.
Na melyik a lazább? :D -
sosem értettem miért jó egy pickup nyerges,libeg-lebeg az úton és a hosszának max a fele a raktér
egy normál teherautónál meg kb. 80-90 %-a,és még tolatni is könyebb vele