101030
.
-
Hátulról enyhén Facel Vega-s:) -
Ilyet még sosem láttam :o -
-
-
Ez annyira nem tetszik, de a Wolfrace felgen jó azért. -
-
Hát igen japán autós vagy, nem mindenkinek lehet jó az ízlése
-
:DD -
bájdövéj, nekem nemgyertekbe alfáak -
HÜLYE ÁLLATOK!!444 . ... .
-
én még azért ráígérnék egyet
-
Én tudnék, vinném mindkettőt:D -
Tényleg gyönyörű, nem is tudnék választani közte és a gtv között 
-
Mintha lett volna egy eladó pár éve. -
Megvettem a szokásos Veterán újságot, és egy ilyen fogadott benne:
Gyönyörűűű. -
ja látom ledumálták a lábon hazahozatalt. akkor viszont csak simán megbánta a svéd :P -
Hát akkor? -
Nem. -
Magyarul Csikós jól behúzta a csőbe a szerencsétlen svédet. Gondolom beígérte, hogy trélerrel megy, aztán amikor már ott volt a pénzzel együtt, akkor mégsem küldhette el Csikóst a fenébe. -
belsőségen
még mielőtt elindultak volna levelezés ment
majd megkeresem ha épp nem lesz lefagyva az oldal
szerk
"S. E. nem válaszolt egy napig arra a levelemre, hogy igen, megyünk az autóért. Megéltem száz poklot. Aztán megírta, hogy lábon szó sem lehet róla, oda nem adja az autót, egy hete még mínusz harminckét fok volt, a hó több méteres, a tél arrafelé egy egészen más dolog, mint ahogy elképzeljük. Vagy trélerrel megyek, vagy sehogy, írta..."
-
"egyébként a volt gazdáját jobban sajnálom
full megmondta előre,hogy baj lehet
nem is akarta oda adni csak rábeszélték"
Ezt hol olvastad? -
ZsirosKenyer #82106 Rájt.
elég megnézni annak a mercinek a hátsólámpáit. Katicafing az egész, én sem vettem volna észre sötétben. -
a kamionosnak nem hiszem,hogy arra kellett volna számítania késő este,tök sötétben,hogy sérülésmentes 50 éves veterán tötymörög a hóban előtte
egyébként a volt gazdáját jobban sajnálom
full megmondta előre,hogy baj lehet
nem is akarta oda adni csak rábeszélték -
Nem a legszimpatikusabb alak, de azért ezt nem kívánnám senkinek. Nagyon nagy szopás lehet... ezért aztán igazán kár. Lehet átrendeztem volna a kamionos arcát egy villáskulccsal.
-
hát nem haladtak sokat vele de legolvasottabb blogbejegyzés lesz idén az tuti
csak várni kellett volna jobb időre esetleg trailerezni...
rendőrnek nem lesz egyszerű dolga -
Buli lehet:D -
Azt én is néztem. Jó volt. -
ááááááááztákurvaaaa -
hú de utálnék én svédországban lakni 3 méteres hófalak márciusban
-
én meg imádom az ilyen veterános megatúrákat,a peking-paris volt a kedvencem anno asszem a spektrumon ment -
Ilyenkor azért lehet látni a blogra kommentelők értelmi szintjét. Mindenki kurvaanyázik, gecizik, büdös finnezik. -
szoppándáré. amúgy hülyét kapok ettől hogy a totalkaron ez megy mar napok ota, ha fosnak azt is tudja mindenki. bar en nem olvasom, de a allandoan ez van cimoldalon -
látom lekéstem 2 perccel:D -
Ezt még neki se kívántam volna. Szar ügy :( -
megzúzták a mercit
kezdődnek a kalandok
-
ööö
-
pont azért jár a Kareszhoz hogy tanuljon tőle
elmondja mi a gond,az öreg meg kiadja a trógermunkát neki,ő közben lesi meg kérdezgeti a mágust mert a kényesebb dolgokat ő csinálja
-
Nos, gazdasági totálkár, és örülhetek némi Kp-nek :// -
Nem az számít, mit csinálnak, hanem, hogy hogyan. Én beismertem, ha nem értettem hozzá, és hallgattam arra, aki értett hozzá. Csíkós ezt nem teszi. Azt hiszi, hogy mindenhez jobban ért, aztán meg telesírja a blogot, hogy nem működik a dolog, és biztos Isten keze van a dologban.
De hagyjuk, kötekedős kedvemben voltam, vegyük, úgy, hogy nem írtam semmit :P -
Közel sem volt az, és nem is lett az, valószínű nem is lehet az, ezért is adtam inkább el.