101030
.
-
azért kellemes érzés lehetett ez menetközben 
-
ismerős
bár távoli
-
mikor lakatolták a mazdámat pont egy lancer hátsó futóművét akarták kivenni mert alatta rozsda volt,kitekertek jobb oldalon két csavart erre a rugó kilőtte az egész futóművet ami felszakadt a helyéről
-
Tuti szanaszéjjel volt rohadva az egész. -
szét volt rohadva-másképp így nem szakadhat ki
nekik a lakatolás a sárvédőívnél befejeződőtt
-

-
Ezt írja: Az alsó felfogatás eltört...
De valszeg azért mert durdefektet kaptam és megroggyott az egész a tornyok pedig nem birták tartani.... -
jóisten, nekünk csak kerék szakadt ki a helyéről eddig.
az is szerelő hibája miatt.
-
Azt hogy a faszba? :DA_:S? -
az nice, ügyes
:DD
-
Az utolsó 3 képet nézzétek.Ott alul. 
-
Hát nem. :Ddd -
eez az autó, nekünk is vanegy, minap voltam is csapatni a szőlőben! :D -
Lejjebb görgetve van egy táblázat. Innen is látszik, hogy milyen jól élünk. -
já. -
"A magyar áfa a régióban a legmagasabbak közé tartozik, s uniós szinten is élvonalbeli."
ennyi... -
:DDDDDDDD -
Nyáron 350 forint is lehet a benzin
:S -
ZsirosKenyer #82149 fogadjunk nem gondoltad volna hogy 14 évvel később kirepülsz a tetőn
-
az nem is számít,csak a felni lépte át az ingerküszöböt
-
Großmuterék tolták ilyennel, ez volt életem első autója amit vezettem :DDD Kertek alatt, voltam vagy 6 éves, öregapám ölében ültem és kormányoztam :>
Jó vas. -
DIESEL DOG #82146 legjobb! xDDD -
:D -
dieselG #82144 A sok kényes vaksi jürgenjét...
:) -
Lehet, hogy ugyanaz a lapát sebessége, csak míg a hagyományos ugyanannyi idő alatt 2x akkora felületet töröl, addig az 1 lapátos, ugye csak egységnyit. Kétszer olyan gyorsnak kéne lennie kb, mint a hagyományos, hogy bírja az ütemet.
Hivatalosan emiatt cserélték le. Esős helyekről túl sok panasz volt, hogy leggyorsabb fokozaton se tudja úgy ellapátolni az esőt. -
dieselG #82142 van némi helyesírási hiba, egész nap fékköteleket cseréltem 6 tréleren. de itt a hétvége.
-
És ellenkezőleg működik:) -
dieselG #82140 :o
manuális váltóban garantált az ínhüvelygyulladás. :) -
dieselG #82139 Jó tudni ezt is a bálnáról.
A gyorsaságra rácáfolnék, mert ugyanolyan gyorsan töröl a harmadik fokozatban szakadó esőben, mintha kétkaros lenne, hogy már-már sajnáltam az ablaktörlőmotort az egy lapát nagy útja miatt. Szerintem inkább a megbízhatóság, nulla törődési igény miatt tértek vissza végleg a kétlapátos megoldáshoz, nem pedig a lassúság miatt.
Én meg szeretem gondozni az ablaktörlőmotort (is). :) -
-
Erre sokan panaszkodtak, főleg az esős helyeken. Egyszerűen nem tud olyan gyorsan lapátolni az egy lapát, hogy ne zavarná a látási viszonyokat az esővíz.
Bálnában ezért van már 2 lapát, és a W202 után már mindegyik Merciben 2 lapátos. -
Bálnában 2 karos van, de hibrid. Tehát a W124-es egykarosa + egy hagyományos lapát :) A W124esé van a vezetőoldalon, míg a hagyományos az utasoldalon. -
dieselG #82135 úgy értem, nemcsak w124-ben van EGYkaros ablaktörlő... -
dieselG #82134 W140-ben kétkaros ablaktörlő van. :) Bár lehet tévedek
Viszont nemcsak W124-ben van kétkaros ablaktörlő, hanem W202-ben is, akárcsak az enyémben. Élvezet nézni a lapát munkáját! :D
Egyetlen hátránya, hogy kissé alul van méterezve a szélvédőmotor az egy nagy szélvédőlapáthoz, így ha nincs karbantartva, elkezd megszorulni, akadozni, majd leég a motor. Nekem megvétel után már elkezdett akadozni párszor, azonnal bekentem a száraz mozgatórudakat gépzsírral, azóta nem csinálja. Hála az égnek, mert a Merci egykaros ablaktörlőmotor fogyóeszköz a bontókban és drága. :) -
Mercedes elég ablaktörlő fetisiszta. :) W124-es meg a W140 ablaktörlő mozgása is beszarás. :) -
hátsó ablaktörlő beszarás :) -
nem csak japán tetszik, pl a csabesz féle régi japán dolgok nem jönnek be, de ezek az alfák sem. régebbi korokból főleg a muscle-ök amik bejönnek, meg pár bmw, merci -
Fa és Bőr 
-
Csinos darab, csak kár hogy kevesen ismerik fel, mi is ez:)
-