101030
.
-
svéd merci-nem sóznak:D
-
Szerintem fotosopp, de ha nem, akkor meg is érdemlik. Nagyon undorító lett...
-
:))
-
Egyik olyan terepjáró ami kéne.. -
2,6t :D -
váááááááááááááááááj
mi a faszért csinálnák a gyártók állandóan 4ajtós koncepciókat? ez ilyen fétisük, mert utána úgyse lesz belőle semmi. 4üléses kabrió nonszensz, az úgy fog viselkedni mint egy tehén a sok merevítés miatt -
:o) -
ZsirosKenyer #82360 én is meglepődtem de jobban tapad mint a téli
-
inkább ez lehet az:
-
szerintem az a cayenne koppintás nem létezik,csak fotoshop
a másik kettő az biztos,azt megtaláltam -
na ezeket a kínaikat betiltatnám rögtön.vegyék csak meg maguk a saját szarukat...
Vagy legalább csinálnának egyedit.... -
höhö -
-
Hogy adja a nyárigumi ebben a penge kis hóesésben?
-
ZsirosKenyer #82353 YOURE DOING IT WRONG -
ZsirosKenyer #82352 szebb belülről mint a nappalim :D -
nemjó...
szereldle... -
A kibaszott karterbe fúrtam bele a szenzort... -
nyilván nem a 2008-as adatra értettem,de azt hiszem a következő hsz-el reagáltam rá,neked ezek szerint az kimaradt
a mol mikor eldöntötte nálunk hogy autógázt árul pár hét alatt felszerelte a kutakat komplett gáztöltő rendszerekkel
nálatok mennyibe tellene egy benzines kutat átálítani gázolajra?
le kell üríteni a benzint,aztán mehet bele az olaj meg ki kell cserélni pár táblát a kútfejen
nekem kurvára mindegy egyébként hogy hogy mivel jártok,csak elég nevetséges az amerikai propaganda amiket néha olvasok hogy rátapadnak egymásra mert így kisebb a légellenálás meg hasonlók
bármilyen más közlekedésben szállításban mezőgazdaságban csakis egyedül dízelek dolgoznak,de persze személyautót meg pickup-ot hülyeség vele hajtani
-
szep kiszamolas. most ezt ugy szamold ki hogy amcsiban a dizel a dragabb. arrol nem is beszelve, hogy tokom kilenne ha ugy kene levadasznom a dizel benzinpumpat az osszes benzinkutnal. -
a 2008 as adat miota spekulacio???????????? -
és, ha meleg, akkor meleg, nem mindegy, hogy hol van a hőmérő?
istenem...
-
Nem mindegy, hol van az olajhőmérő. Legtöbb esetben az olajpumpa után rakják. -
Teljesen mindegy, akkoris üzemi hőmérsékletre melegszik az olaj, ne őrjíts már meg ott van a pofám előtt az olajhőmérő és látom... -
Lmao, koszos kocsi art :D Jóccakát mindenkinek!
-
-
Olajteknő szerinted mi, ha nem felület? Ráadásul a menetszéllel közvetlenül is érintkezik, ami -10-15 fokokban már nem smafu. Effektív hőmérséklete lehet -25 kb nagyobb tempónál. -
Az a belső még mindig egészen csodálatos :) -
nekem ezt ne mondd mester, én ezzel teljesen tisztában vagyok...
ha nem lennék, már kirúgtak volna. -
nos akkor ebben benne is volt a helyes válasz.
akkor nyugodalmas jó éjszakát kedves gyerekek.
olvasgassatok, szerelgessetek, tájékozódjatok, hallgassatok meg egy-két szakit, mielőtt ökörségeket beböfögtök valahová'... -
Brabus E V12 Coupé. Hőtan.
-
Acélgyártásban is használják itt-ott. De a láncfűrészeken keresztül a kisebb belsőégésű motorokat használó gépeken át szinte mindenhol, ahol egyszerre kell kenés, és hűtés. -
Nyilván kell egy felület, ahol le tudja adni a hőt. Különben csak tárolná a hőt, és nem hűtene... Még mindig hőtan. -
ja csak hogy okoskodjak, nemcsak motorokban, hanem pl élelmiszeripari gépekben is/erre van rálátásom, sry/ -
nem használnák gépek hűtésére, ha leleményes szovjet mérnökök nem találták volna ki az olajhűtőt...
motortan -
dieselG #82332 nekem ma 7,75 liter jött ki autópálya, némi bp, Kékestető fel-le után. A legnagyobb hidegekben 11,7 liter volt januárban, óvatos pedállal... -
-
Ha nem hűlne le, akkor nem használnák a gépek hűtésére. Hőtan. -
Rekordom 6 liter, mikor Split-ig lementem 120al, mert álmos voltam, és nem akartam gyorsan menni :DDD -
ne magyarázzál, ha úgy mondta, akkor azvan!
megbasszuk a fizikát, meg a gépészeti alapismereteket, ne törödjél vele: ÚGY VAN AZ!
:))