101030
.
  • Máté94
    Hát mert te mekkora vagy.
  • R0zs0máK
    Hacsiban pl. tök jól el lehet férni hátul lábtér ügyileg, a fejtér a tré :DDD
  • SötétBarom
    Majd ha lesz rá zsírod, hogy vegyél egy ilyet, akkor te majd nem veszel ilyet :DDD
  • SötétBarom
    Gondolom minden második hétvégén a horvátokhoz mész 3 haveroddal
    Amelyik haveromnak meg nem tetszik a hátsó helykínálat, az szépen megy taxival, busszal, vagy gyalog.
  • Hassan B
    Nyilván az impreza nem annyira nőies autó, de az 1-es árából bőven lehett volna egy elegáns tartós, és SZÉP autót venni... ne vedd sértésnek, de egy genetikai hiba az az autó. Ha már bömös akkor 3, 5, 6, 7, 8... de 1? ugyan már...
  • Zizou5
    Hát Édesanyámé:) És igényesebben áll neki, mint egy subaru impreza, de Én is jobban érzem magam benne, mint egy imprezaba érezném:)
  • pszihopata
    szerintem sehol sem írtam hogy egy 6-os kupéba,vagy 7-es limóba tegyenek fronthajtást

csak a hülye szlogenjük miatt most ciki lesz beállni a sorba,a kisautóról viszont nem mondhatnak le

• GregSB
    ŐŐ, te soha nem szoktál haverokat vinni? Mindig egyedül vagy kettesben mész?

Akkor nem para, de tudod vannak olyan emberek akik néha szoktak +2-3 főt is vinni magukkal pl horvátországba nyaralni, hogy ne kelljen 8 autóval menni :P
  • bardocz
    Van, akinek ez is számít. Azt meg érdekli. Nameg hazafele több csöcsibabát tudsz összeszedni
  • SötétBarom
    Most őszintén, ki a véreres faszt érdekel, hogy ki fér be hátra? Kb mintha azért szidnátok egy autót, mert kupé, és be kell mászni, deszar :DDD

lol
  • bardocz
    Én elhiszem, meg akinek tetszik, az vegye, de ha lenne is rá pénzem, akkor se vennék. Egyedül a hátsókerékhajtás az, ami tényleg tetszik benne, de azért nem fogok milliós felárat fizetni(mint ahogy az emblémáért se). Akkor már inkább egy használt Impreza :)
  • GregSB
    Te lehet elférsz benne, de mögötted max egy láb nélküli vietnámi veterán utazik kényelmesen :P
  • I.C.ram
    Egy 135i kabriót vezettem. Megy mint a barom, de tényleg iszonyat durván. Viszont olyan brutál ronda szegény :D
  • Hassan B
    Ha fizetnének se kéne az az autó.

Nagyon beteg ember lehet aki saját akaratból vesz olyat...
  • Zizou5
    Hidd el hogy jó vezetni, igényes, és ellehet benne férni ha én elférek benne:) Nap mint nap vezetem, és szerintem nem a mérete alapjan szablyák az árát:)
  • Tufa
    Nézd meg magad...
  • Csabesz6
    Takaroooodj
  • Máté94
    Vadiújak!
  • Csabesz6
    :)
  • I.C.ram
    Sok mindennek (tűnik úgy, hogy) nincs értelme, mégis van. Mert az ember nem csak aludni, szarni, enni szokott, hanem vannak hóbortjai. Nem azért hátsókerekesek a jobb prémiummárkák, mert jobb lenne, hanem egyszerűen ezt szeretik, akik veszik.
  • GregSB
    Sőt, egy jól felszerelt 3-as BMW árából meg veszel 2 Accordot. Ha minden ember így gondolkodna már rég csődbe ment volna az összes prémium kocsi gyártó. De mint látod még élnek és virulnak :D
  • Csabesz6
    Jó, engem nem érint, csak kár:)
    Ha csődbe menne esetleg enélkül (enyhe sarkítás és túlzás), akkor legalább minden autóbuzi megénekelné őket, mint hajdani büszke és önfejű hősöket:D
  • bardocz
    Engem a 2.5-ös boxxermotor zavar, jó az 2 literesben. Mivel egyet sem vezettem még, meg csak szalonban ültem benne, így a brutalitásról nem igazán tudok beszélni. Ha választanom kéne, akkor inkább egy régebbi kéne. Vasalódeszkával hátul, meg bubuval:-)
  • fifi
    nem kezdem, de azért ugye abban te is érzel valami érdekes ízt, hogy:
    "suzuki alkatrész nagykerben" "a programjukban benne sem volt az autó..."

• GregSB
    Jajjmár, nem kell itt múltidőben beszélni meg gyászolni. Miért zavar hogy első kerékkel fogják gyártani a városi kisautóikat? Gyakorlatilag eddig is ezt tették, csak Mini márkanév alatt. 3-astól felfele úgyis marad a hátsó-kerék hajtás, és lehet az 1-esben is.

Szép dolog lenne ha ragaszkodnának az elveikhez, csak fentmaradni fontosabb, mert aztán nem lesz mihez ragaszkodni...
  • Csabesz6
    ...és állítólag oda a nyers brutalitás is, amit nem nehéz elhinni.
  • bardocz
    Nem is ezekre gondolok, az árából már lehet venni egy Accordot is akár. Azt elhiszem, hogy nem akkora élvezet vezetni, de legalább van benne hely. Aztán persze ezt pont én mondom, amikor egy Impreza az álmom, amiben magam mögött nem férek el...:D
  • GregSB
    Nem kerül többe mint az említett A3-as Audi vagy B Merci (Vagy az A merci van a kategóriájában? nemtom). És hidd el: sokkal nagyobb élvezet vezetni mint a másik kettőt. Csak hát hely az nincs benne, nem egy praktikus autó...
  • bardocz
    Imprezát eltartott egy ideig, míg megszoktam, most már ez a hátterem:D De sajna tényleg hasonlít Lacettire. És az a "szép", hogy ezt a rally miatt csinálták, mert hogy jobb lesz, aztán következő évben már sehol sincsenek, és csak N-es kocsikat csinálnak...
  • Csabesz6
    Bírtam a BMW-t abból a szempontból, hogy görcsösen ragaszkodott a hátsó hajtáshoz, hasonlóan a porschéhez (faros boxer), stb...
    Szerintem kellenek az ilyen egyéniségek (nem árt néha széllel szemben hugyozni), ezek nélkül sokkal sablonosabb lenne az autóipar, szerintem.Például nekem az sem tetszik, amit az Imprezából csináltak (gyk. "turbos Lacetti").Tudom, pénz beszél...
  • bardocz
    1-es BMW-t majdhogynem bármi körberöhögi, amennyibe kerül, abból már rendes autót veszek :D
  • GregSB
    Tudom, engem nem is zavar. Már évek óta gyárt első kerekes kocsit a BMW Mini néven, ez gyakorlatilag egy ugyan akkora auto lesz (írják hogy az új mini is erre fog épülni), csak BMW embléma lesz rajta.

A nagyobb kocsijaikat gondolom továbbra is hátsó kerékkel fogják hajtani.

Ami érdekes lesz, hogy az 1-es BMW-vel mihez kezdenek. Ahogy pszicho is írja a hátsó kerekes kialakítás helyigényes. Az 1-es BMW-ben szánalmasan kicsi a lábtér hátul, meg úgy alapból az egész kocsiban, az A3-as Audi és B Merci körberöhögi, de még az olcsóbb, nem prémium konkurensei is.

Ha ezen változtatni akarnak akkor azt csak úgy tehetik meg ha első kerekesre változtatják. Viszont ezzel aláaknáznák az eddigi marketing-kampányát, vele együtt az egész kocsi imidzsét.
  • Csabesz6
    Járjon a frász olyannal...
  • Csabesz6
    Ezzel mind tisztában vagyok, csak leszarom:)
  • n003
    egy kis drift
  • n003
    audi rs7
  • pszihopata
    a hátsókerekes hajtáslánca 3-szor annyi helyet elvesz,és jóval több energiát emészt fel,teljesen értelmetlen építési mód 2010-ben

/hátsókerekes az autóm/
  • SötétBarom
    Nyilván. Járjon midnenki 750Li-vel, meg S500-al. -.-
  • Csabesz6
    Az meg pláne gáz:(
  • Tufa
    ne kezd már megint az okoskodást.
    a programjukban benne sem volt az autó...