101030
.
  • Hassan B
    bááááááááááázmeeeeeeeeeeeeek.....
  • Máté94
    Csabinak egy kis bünti....
  • Zizou5
    Renault 19ese van osztálytársamnak, nap mint nap használja. 250 ezerért vette Mo-n egy idős házaspártól, tökéletes állapotban van, 54000km, gyári az egész és tökéletes neki városba, illetve első autónak 19 évesen. Okos a srác, most vett egy donorautot németországbol, 50ezerért, és abból tápolja azt, amivel járkál. Nem menő, nem raj, de nagyon okos, és így sokkal több pénze marad albérletre, kajára:)
  • Szabi1991
    kínai csodaautó
  • Caby
    Alfa Romeo + Dodge Charger = Alge Chameo
  • Szabi1991
    látszik eléggé.. :D
  • bardocz
    267ezer km-es rajbmw.
    Inkább egy Swift.
  • ZsirosKenyer
    fék.
    Nincsmit.
  • I.C.ram
    Mondd, hogy fék, kérlek!
  • Szabi1991
    Dodge Romeo..
  • Adaaam
  • SötétBarom
    What the..

• I.C.ram
    Azt bmw-t el kell felejteni. 300k km egy szar 1.6os bimmerben? Egy átlag magyar user 200ezer alatt is tönkrebasz akármilyen autót, nem hogy 300ezerrel. Főleg BMW-t. Nekem se kéne, még ha fizetnének se. Ha meg rajozni akar, akkor mondd neki, hogy nincs égőbb, mint egy szakadt, fapados, kismotoros prémium márka autó.
  • Csabesz6
    Erről beszélek.
  • desigo
    közel 300 ezer km-el az 1.6-os BMW
    ha fizetnének se kéne kb...

kíváncsi lennék évente hány 100 ezret kell erre költeni majd
  • Csabesz6
  • cement
  • ZsirosKenyer
    Mondjuk hiába rajabb a bmw, ha ránézek és egyből lejön róla hogy full fapad (pl. fényezetlen lökhárítók), meg olyan szakadék az egész.
    Lehet látni hogy párszázezerért vette a telepen. Az E36 is csak akkor raj, ha patent állapotan van és ennyi idősen már alap a friss fény, különben égőbb mint egy patika rönó.

Én a helyében csak akkor venném a BMW-t, ha van pénz kicsit rendbetenni, hogy kinézzen vhogy. (ami telifénynél legalább +2-300e HUF) + kellene pár felni, gumi ,meg kitudja még mi szar rajta, így kb. 1 millából jönne ki az egész, ráadásul ettől még mindig csak 316i maradna, ami kb annyit ér powerben, mint egy matiz.
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Maga az e36 faszaság, azonban konkrétan a 316i már nem az a GET kategória :DD
  • Csabesz6
    Szerintem nincs azzal semmi gond, ha egyben van.
  • fifi
    ne haragudj, de egy ilyen BMW sztem egy igazi céltalan és értelmetlen autó.
    semmi értelme, max lehet vele rajoskodni a disco előtt...
  • Csabesz6
    Ez 250 körül meglenne:)
  • Csabesz6
    Ebben tök igazad van, csak én ismerem a haveromat, tudod?:)
    Ráadásul nem mondta, hogy ne tetszene neki.Egyébként nekem semmi bajom a formájával.
  • cement
    SB mondta azt hiszem, hogy lehet egy kocsi bármilyen fasza, gyors, jól összerakott, ha megpillantod és nem vagy rá büszke, akkor kalap szart se ér. fontos, hogy amiért ennyi pénzt kiadsz, az tetsszen, még ha nem is az autó a mindened. te sem veszel olyan ruhát, ami nem áll jól, vagy nem tetszik.
    amibe nem szívesen ülsz bele azt előbb-vagy utóbb el fogod adni. a te corollád pont jó példa. nem egy nagy szám kocsi, a legtöbben azt se tudják milyen gyártmány, sőt, csak azt hiszik egy régi tragacs, de te tudod jól, hogy mi fán terem, és mikor nyújtod a kezed a kilincs felé, jó érzés tölt el, mert szereted, és szívesen birtokolod
  • SötétBarom
    Miért kell mindenképpen ilyen extrém faszságokból választani? Nem volt eladó swift 500 ezerért? :DD Vagy egy samara hugyér-szarér? Tudok mondani hasraütés szerűen legalább 15 okosabbat, mint egy alulmotorizált szakadt bimmer, vagy egy tiptopp atomcsúf rönó :DD
  • Csabesz6
    Nem is neked ajánlottam az autót.
    Citroen megbízhatatlan igaz?
    Naná, mégis a Visán eddig a kibaszott trafóm szarakodott csak.
    Toyota? Japán! Naná hogy jó.
    Jó is lenne, ha a buzi ex tulaj nem kötötte volna össze vissza a fűtéscsöveket, kicserélte volna a törött gátlót, soroljam?

Na és miért?Mert ez egyikkel törődtek a másikkal nem.Most tök mindegy, hogy 1x éves az autó, vagy 2x, esetleg 3x.

Ronda vagy nem ronda, szerintem sokadlagos szempont amikor a gyereknek kell egy egyszerű autó, amit olcsón fenntart.Ez lenne az ésszerű választás, nem tudom ezen mit nem lehet belátni.Ha nem lennék csak is a szívére hallgató autóbuzi, tuti vinném ez a rönót.Voltam vele próbakörön is, semmi zörgés nem jött a futómű felől, minden klappolt.Persze nem egy erőgép, de nem is arra kell, szerintem.
  • cement
    nem vagyok napellenzős. a rönó sose volt a megbízhatóság szimbóluma, és még okádékul is néz ki. én is ésszel választok autót nem szívvel, sőt bmw fan se vagyok de ez akkor is olyan ronda, hogy minden reggel ráhánynék ha nekem kéne ilyet birtokolnom :D
  • Csabesz6
    De neki pont jó lenne KÖZLEKEDNI.
    És geci jó vétel, napellenzős barátom.Népítélet szerint se egy elveszett, konstrukciós szar...mindegy, csak felbaszom magam ezen
  • Borg
    Ugyan mitől lenne jobb egy fokkal?
  • cement
    tudom én sem venném meg, de még mindig jobb 1 fokkal :D
  • Borg
    Akárcsak a BMW.
  • cement
    ez a kocsi ocsmány és semmire se jó
  • Csabesz6
    Egy '92-es autó hol 27 éves, ne fárassz már.És én tuti nem venném meg, max akkor ha nem lennék autóbuzi...
    És mint mondtam egy olyan embernek aki leszarja az egészet, csak menni akar A-ból B-be, és hót hülye az autókhoz, egy ilyen szinte szalon állapotú, svájci eredetű, EZERKILENCÁZKILENCVENKETTES Renault 19 tökéletes megoldás.Ilyen korban kurvára mindegy milyen nemzetiségű az autó (nem szeretem a franciákat), 90%ban az számít mennyire vigyáztak szerencsétlen autóra. Erre vigyáztak, egyben van, ez a BMW meg egy szakadék ez fix.

Ugyan ilyen:
  • SötétBarom
    Most őszintén, ha lehet választani, ki a faszom járna rajtad kívül egy 27 éves rönóval, az e36 helyett???
  • Csabesz6
    Ez még vicces is lenne, ha illett volna ide, 3 év van a bmw javára:D

szoval béna vagy:D
  • cement
    nem mindenki szereti a régi ócskaságokat mint te :P
  • pszihopata
    a bmw rajabb-had vegye úgysem hisz másnak senki
  • Csabesz6
    Haverom full hülye.

1.Egy '92-es Renault 19, svájci import autó, megszólal olyan állapotban van.Zsír műszer hangú motor, patent kaszni, patent belső.Vissza kell helyezni a forgalomba, ennyi az egész.160ezer

2.Szutyok nepperes E36, zöld, 316i.Ez az.

Indok: nincs akkora macera az átíratással (lol), közelebb áll a szívéhez a bmw (ezzel nem is lenne baj, ha konyítana legalább egy minimálisat az autókhoz), és anya is ezt javasolja!!!
    Kész:D
  • Szabi1991