101030
.
-
hat igen, nem sok macera van vele. ami nekunk van, az volt hajtva regebben eleg kemenyen amikor, de en se tudok rola hogy barmi baja lett volna -
Csipszet felejtsd el szerintem.
Elsős Corolla? Vagy mindenképp ilyen kisebb kategória érdekelne? -
Muternak megvan 3 éve, műszakira kellett bele fékbetét.. Így az olajcserén kívül azt hiszem ennyit költött rá össz-vissz (leszámítva a mosásokat :D) -
de azok mind öregebbek lesznek, több kilometerrel. ha fontos a fenntartasi koltseg, marpedig szerintem az, akkor felesleges nagyobb regebbi kocsi. amikor a yarissal jartam, siman el tudtunk menni 4-5en ide-oda bulizni, mondjuk nincsenek koztunk 120kilos emberek :D persze nagy utazasokhoz nem annyira jo, de mondta hogy varosba kell neki, és ezzel parkolni is nagyon egyszeru. a hatso szelvedo egyenlo a seggevel, marha egyszeru tolatni vele :) -
Akkor má' :D -
Nagyobb autók esetleg nem érdekelnek?
Két misiért már egész szép autókat lehet venni kultúrált fogyasztással amibe akár a család is belefér ha úgy adódik.
Csak egy tipp
És talán találsz stílusosabb autót is mint az egykaptafára készülő városi kiscirkálók :) -
Köszi. Nem is jutott az eszembe a yaris és tényleg jó áron van:) -
Vezettem az 1.4es benzinest ugyanebből a polobol, és inkább dizelt vennék. És tényleg nem kell a zsebemben turkálni, főleg a szüleimében, mivel nekik ehhez nem sok közük van, ennyi a keretem, és szeretnék egy olyan autot, ami keveset eszik, és jó vásárlás lehet több évre. -
vedd ezt
pénzed is marad, megbízhatóbb is mint a másik kettő, és kibaszottul jó megy mindenféle csip nélkül. van ilyen a családban, jártam vele kb 3 hónapig, iszonyatosan megy, és kibaszottul keveset eszik. 4,5 körül simán eljársz vele még ha nem is raksz tojást a gázpedál alá akkor is. városba ideális -
Az Ibiza 130lója ebben a kaszniban mire nem elég? -
Senki nem mondta, hogy tuning autót vennék. Mind a kettő gyári ahogy nézem, és egy chip eléggé az előnyére válhat az én szempontomból is, és az autó szempontjából is. Nem gondoltam volna, hogy itt egyből elkezd mindenki ugatni, csak egy két véleményre lett volna szükségem, mert gondoltam itt értelmes fülekre találok, akik lehet jobban értenek az autókhoz, mint én, és tudnak tanácsot adni. De akkor mindegy, akkor hagyatkozom saját magamra.. -
Tanács: egyik sem. Ha fíllérbaszásból kéne dízel, akkor miért nem veszel mondjuk poloból 1.4-es benzinest? Az fogyasztana mondjuk hatfelet, max hetet, a dízel meg enne ötöt-hatot. Tényleg megér ennyit? Továbbá, gondolom, hogy nem olyan stílusban vezetsz, mint mondjuk fogsz 30évesen. Tényleg dízel kell erre?
A zsebedben meg nem akarok túrkálni, sem a szüleidében, de sztem nettó marhaság 2millás ársávban első autót nézni. -
Hát tuning autót nem veszünk:D -
Nem értem, mi a vicces ezen, azt hittem itt tényleg jó tanácsokra lelek:) -
Csiptuning? 165ló?
:AF::DF:ADF::SD:FD:SF:SDF:DF:
bocs. -
Borg #82672 Nemtom hogy vagytok vele, de nekem egyre gyakrabban villan be az a válasz a fórumon, hogy "kérd meg anyut, hogy lőjön tarkón". De valahogy sosem vesz rá a lélek, hogy beírjam :D -
Na bazmeg :D -
Srácok, a segítségeteket kérem. Melyiket vegyem?
Ezt
vagy
Ezt
A polo chipel 100ló az ibiza chipel 165ló.
Első saját autóm lenne, kpra venném, és legtöbbet városban használnám, ahol szempont a fogyasztás is. Vélemény? -
LoL, ismerősöm is elvitte a hummert, hogy csináljanak rá valami alvázvédelmet, mer elkezdett rohadni. :DDD -
ki vesz terepjáró képesség miatt pickup-ot vagy suv-ot-ugyanmár!
1% se pont mint európában,megvan rá a pénz,biztonságérzet státusz stb.
jól lehet vele cuccolni-oké
a legtöbb kapható 2x4-el is,azzal meg tehetetlenebb mint bármelyik személyautó
gondolj bele milyen nehéz egy mondeóból 130 kilósan kiszállni,míg egy ram-ből csak ki kell lépni a hatalmas ajtón:D
kit érdekel hogy 60 mérföldnél leesik az útról mikor annyival sosem fog menni
persze hogy kell bele a 5 literes v8,mikor 2 tonna felett van bármelyik
a japán-német-kóreai gyártók úgy adnak minőséget megbízhatóságot hogy 3-szor annyit fejlesztenek,ezeket a dinoszauruszokat meg amerikában nem képesek legyártani normális minőségben
haver 10 éves dodge 5 literes ram-je ette a vizet orrán száján dőlt az olaj,elktronikai hibák semmi fűtés ,világítás mint egy biciklin mikor előszőr ráfékeztem halálfélelmem volt mert a fékek kb. egy swift méretű kocsira valók
gyárilag nem volt az alján festék,már 5 évesen tiszta rozsda volt az alváz
nem csoda hogy amerikán kívül eladhatatlan bármelyik,és egyre jobban ott is -
Ha a seggét megcsinálják rendesen, akkor jöhet. Meg ha nem akkor is...:D -
Ronda, ja...:( -
ööö...hogyismondjam..
-
Meg azért is, mert, ha USA-ban leesik a hó, akkor a kertvárosból a büdös életben nem jutsz be a városba. + sok helyen nagyon szar az út, és a kocsi alját szétveri a sok törmelék.
Az meg nem egészen igaz, hogy olcsóbb, mint egy személyautó. Inkább egy árban vannak velük. De pl a Ford F-150 21k dollártól indul, míg egy Mondeo-nál is nagyobb full-size meg 18-19któl. -
Szépen jár-e?:) -
mondjuk egy butitott benzimotorért két ülésért meg egy 'frédi-béni futómű'-ért nem is kérhetnek többet -
azért vették az usa-ban mert olcsóbb mint egy személyautó
most hogy detroit beszart meg 2-őt adtak egy áráért -
Pont ugyanazért kell az USA-ban, amiért az oroszoknak is a nagyvárosokon kívül. -
ő,talán annyi élelmiszert amit elfogyasztanak platóssal kell hazavinni? -
hát arra speciel egész közép-usának -
F-150-re kinek van szüksége?
Mégis vették.. -
ZsirosKenyer #82656 négerek, belőlük meg egyre több van. -
talán az amcsik? -
cadillac?-max 10 évet adok nekik aztán eltűnik az is
ki veszi azt?
-
Szóval nem lenne hülyeség az az autó...:D
#82649: Ilyesmi a cél:) -
Úúúú az anyád, köszi;) -
jee, ez nekem is baszottul tetszik csak ne rontsák el -
na csabesz ha a te kerellád ilyen patentos állapotú lesz, nem lesz egy rossz szavam se :) -
Borg #82648 Bármelyik mercinél jobban tetszik. -
Sorozatgyártásba kerül a Caddy XTS