101030
.
  • MikX
    Add át gratuációmat!
    LEgnagyobb baromság, főleg ha csak egy láda van benne, a többi meg gyári.
    Hülyét kapok, ha csak a mély szól, más tartományban meg semmi, de nem is lehet hallani, mert elnyomja a buffogás...
    Bár ha valami teknószar szól benne annak mind1, mert az úgysem zene, akkor már inkább egy esztergagépet hallgatok, az is van olyan monoton zaj...
  • Borg
    Én legszívesebben lőnék rájuk az ablakból esténként... valami jókis M95-el szedném ki egyesével a sok buzi zümmögőst...
  • bardocz
    Én a robogókra rakatnék valami olyan kipufogót, ami némává varázsolja az összeset. Rohadtul idegesítő, hogy 200 méterről hallani már, és ahogy közeledik, csak egyre rosszabb lesz.
  • DIESEL DOG #82804
    a legjobb az amikor utazol hosszabb távon és egyfolytában üvölt a "repedt fazék" dob hátul... ettől tudok agyf*szt kapni... :/

ültem már ilyen autóban, eleinte még egész kellemes de 4 óra hossza után már inkább idegesítő... :/
  • bardocz
    Link.
    Vegyél bele új fejegységet, ne hangszórókat.
  • I.C.ram
    Én sem. A másik a "hevített kidörrentő" Meg lehet hülyülni a folyamatos hányingerkeltő frekvencián zúgó szartól, mindezt 40 km/h-val.
  • REPS0L
    nemtudom, nekem a hangszóróval nincs semmi bajom, a gyári kitt ami a Golfba van nagyon szól, mégis elfogadnék egy jóval nagyobbat, és nem azért hogy feszítsek rá, hanem hogy még élvezetesebbé tegyem a vezetést/zenehallgatást. És mivel elég gyakran ül is mellettem valaki, nem fogom fejhallgatón tolni neki...
  • bardocz
    Soha nem értettem azokat(vagyis de, 12 éves koromig), akik:
    -telebasszák hangszóróval a kocsit
    -ráraknak egy szpojlert, pedig száz fölött max autópályán mennek
    -leültetik a kocsit, hogy koppanjon az alja, de pályára nem mennek vele, ahol lenne haszna is
    -rábasznak egy kurvanagy felnit, aminek szinté semmi értelme
    -nídforszípdből vesznek egy bodykitet, ami arra jó, hogy a sok él miatt szarabb lesz az aerodinamika, és max süvít nagy sebességnél, meg egy ütközésnél eltűnik a kocsi árának nagyrésze, és még szarul is néz ki
    -ráraknak egy sportdobot a kocsira, aminek olyan hangja van, mintha átszúrták volna kétszázas szöggel a dobot, és attól még ugyan úgy szégyenteljesen gyorsul a 60 lóval a kocsi.
  • DIESEL DOG #82799
    tejóég! :D
  • REPS0L
    haveré, elég nagyot szól xD
    2 RMS 3000W asszem :D
  • MikX
    Áh, abból csak a dísztárcsa jó, te!
  • GregSB
    Áhh ezek gagyik, az a tuti aminek dollárjel pörög a közepén :D
  • MikX
    Ennyi...
    Azt' majd veszel gy jót rá később...
    Bár lemezzel is elfutogat :D
  • Csabesz6
    Gönyörűek
  • Csabesz6
    Na, szerintem is nagyon tuti, de még mindig nem látok 5 ezerért ilyen szettet, de még 10ért sem.15 körül már lehet használtan oldschool Mitsubishi meg hasonló felniket (ez is tök jó ár), de most már nincs rá keret.

Elsősorban az ára miatt vettem ezt meg, ráadásul szerintem esztétikusak is.Ha esetleg semmire sem lesz jó, akkor meg továbbadom.
  • cement
    sztem ezek közül válassz

• MikX
    óóóhogy...

akkor így
  • MikX
    Valami ilyesmi jól állna
  • Csabesz6
    Egyszer mondtad, és kétlem hogy ilyesmi áron adnád, mint amennyiben ezek voltak.
    #82788:
    Szerintem is, de mutatnál egyet ilyesmi áron? Szerintem kurva jól jártam ezekkel, nem a ke30on lesz az már szinte biztos (nincs pogi).
  • MikX
    Sztem is jobban állna valami korhű felni rajta...
  • R0zs0máK
    Hányszor ugattam neked, hogy van nekem gyári Toyota alufelnim amit szívesen eladok olcsón...
  • Csabesz6
    Azért a "visszataszítóan ocsmány" szerintem elég erős kifejezés, de szólj ha találsz szebbet ilyen áron.
  • desigo
    188-cal száguldott a 70-es táblánál
  • REPS0L
    ahogy látom az izzók neméppen benzinkúton cserélhetők.
  • pszihopata
    nem mintha számítana a véleményem,de nekem gyári felnivel és gyári krómkupakkal tetszik egyedül a géped
    ha mégis alufelni,akkor csakis 70'-es évekbeli azok meg nem ilyenek

de természetesen azt raksz rá amit akarsz
  • autoszimulator
    járhat, de ha rendszeresen, huzamos ideig akar, akkor fizessen vámot. és ez a vám dolog még csak nem is unikum :D
  • neevous
    Vmi oldszkúlabb felniben nagyobb fantáziát látok, de te tudod:)
  • CSOCSO
    eztet en se baszki
  • R0zs0máK
    1. nem fog rámenni pogácsák nélkül, ez 1000%
    2. ha rá is megy pogácsákkal, akkor is visszataszítóan ocsmány felnik ezek...
  • Borg
    És nyilván becsületes adófizető.
  • I.C.ram
    ok
  • Zizou5
    egyik barátomnak dubai rendszámú muranoja van.
  • pszihopata
    'leszarom a témát'-végszónak tökéletes,legalább tudnál viselkedni
  • Csabesz6
    Majd meglátjuk.
    Doman szerint fel se megy nekem pogi nélkül, de azért majd rápróbálom, nemsokára vadászok rá gumit.
    Most suvickolom őket, nagyon tetszenek:).Mondjuk én élek halok ezekért a pókhálós dizájnokért.
  • SötétBarom
    Teljesen jó
    Kicsit rakasd (rakd) rendbe, és fasza lesz. Én is ennyiért vettem a felniket :DDDD
  • Máté94
    Inkább kapard le......
  • I.C.ram
    Borzalmasan fog kinézni kupak nélkül. Mondjuk nekem eleve nem tetszik ez a BBS RS utánzat :) Lemezfelni sokkal faszább a Toyotádra.
  • Csabesz6
    Kupak nélkül jó az:D
  • I.C.ram
    ennek nincs értelme, hagyjuk, leszarom magasról a témát.
  • Borg
    Már elkezdte kikapargatni a logót, nem látod? :D (csak elfogytak a körmei)